Mutlusan Ding Dong Kapı Zili

99,10 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (18)
Kurumsal Fatura
94,75 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
109,63 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Mutlusan Ding Dong Kapı Zili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: karadeniz elektrik YAPI MARKET Satıcı Ünvanı: ABDULKADİR ŞAHİNOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Trabzon Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7980593647
    Bu ürün karadeniz elektrik YAPI MARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: Mutlusan Ding Dong Elektronik 3 Sesli Kapı Zili Ürün Bilgisi Mutlusan Ding Dong Sesli Pilli Kapı Zili 12 V TETİKLEMELİ PİLLİ (2 AD.KALEMPİL DAHİL)
Geri Bildirim Ver

Mutlusan Ding Dong Kapı Zili

Zil, anlam itibariyle herhangi bir işaret vermek, uyarmak, çağırmak gibi amaçlar için kullanılmakta olan elle, elektrik sistemi ile veya başka sistemler sayesinde çalışabilen sesli bir eşyadır. Pek çok zil çeşidi vardır. Her biri kendi içinde farklı modellere ve farklı tonlamalara ayrılmaktadır. Pek çok evde pek çok dükkan veya iş yerinde kullanılan en önemli zillerden biri de kapı zilidir. Kapı zili, her alanın uyarıcı melodileridir. En basit tanımıyla kapıya birinin geldiğini belirtmek, göstermek veya haber vermek amacıyla konulur. Çeşitli kapı zil sesi tonları bulunur. Ding dong kapı zili ise klasik kapı zillerinden biridir. Kapı zili tanımıyla uyuşan bir zil sesi tonu bulunmaktadır. 3 sesten oluşan bir üründür. İstenilen ses tonu seçilerek kullanılabilmektedir. Mutlusan ding dong kapı zili tercih edilen zil sesi ayarlandıktan sonra direkt olarak kullanılır.

  • Farklı Ses Tonları
  • Uzun Süreli Sorunsuz Kullanım
  • Her Alanda Uyumlu Çalışma

Mutlusan Ding Dong Kapı Zili Özellikleri

Mutlusan Ding Dong Kapı Zili Özellikleri

Kapı zili, pek çok alanda kullanılan önemli bir sistemdir. İç alanda bulunan kişilere dış alandan birilerinin geldiğini haber vermek amacıyla üretilmiştir. İlk üretilen ziller genellikle bir çan ve bu çana vurulan bir tokmaktan ibarettir. Duyulabilir bir ses vermektedir. Ortaya çıktığı ilk zamanlarda genellikle günün belirli saatlerini halka söylemek amacıyla üretilmiştir. Daha sonrasında teknolojinin de gelişmesiyle beraber farklı modellere ve farklı çeşitlere bürünmüştür. Mutlusan ding dong kapı zili kampanya dönemlerinde çeşitli fırsatlarla kullanıcılar karşısına çıkmaktadır. Kampanya çeşitlerini ürünün satıcıları belirlemektedir. Kampanya dönemleri takip edilerek ürüne çok daha farklı seçeneklerle sahip olabilme imkanı da bulunmaktadır. Ding dong kapı zili fiyatları değişkendir. Bu etken ürünün satış fiyatını belirleyerek kullanıcılara alış imkanı sunmaktadır.

Mutlusan Ding Dong Kapı Zili Kullanımı

Mutlusan Ding Dong Kapı Zili Kullanımı

Kapı zili, genellikle evlerin direkt olarak giriş kapısına yakın bir yere yerleştiren elektronik cihazlardır. Dışarıdan gelen kişi zil butonuna basarak evde bulunan kişileri uyarmaktadır. Evin iç kısmında bulunan kapı zili ise çalarak ev halkına dışarıdan birinin geldiğini, dışarıda birinin olduğunu haber verir. İlk üretilen kapı zilleri mekanik yapıdadır. Düzenek en basit haliyle bir ucunda ip bir diğer ucunda ise zil veya çan bulunan sisteme sahipti. Yeni üretilen, daha modern olan kapı zillerinde ise kablosuz veya görüntülü modeller ortaya çıkmıştır. Modern üretilen kapı zilleri elektronik olup elektrik ile veya pil gücüyle çalışır. Mutlusan ding dong kapı zili özellikleri içerisinde sayılabilecek birtakım maddeler bulunur. Bunlardan biri zilin 3 farklı ses tonuna sahip olmasıdır. Çalması istenen melodi ayarlanarak istenilen zamanda değiştirilebilme imkanına sahiptir. Yüksek ses özelliği bulunur. Dilerseniz Mutlusan ding dong kapı zili indirimlerini takip ederek avantajlı fiyat seçenekleriyle bu ürünü satın alabilirsiniz.

Mutlusan Ding Dong Kapı Zili Yorumları

Mutlusan Ding Dong Kapı Zili Yorumları

Piyasa üzerinde farklı modellerde ve farklı çeşitlerde pek çok kapı zili bulunur. Ziller genel olarak 3 çeşide ayrılmıştır. Mekanik zil, elektronik zil ve radyo frekanslı fişli zil. Bu kategoriler kendi içlerinde çeşitli farklı özelliklere bürünmüştür. Tüm bu özellikler zillerin yapısını oluşturur. Hemen hemen her alanda kullanılan elektronik ziller de üretimiyle beraber oldukça avantaj sağlayan ürünler içinde yer alır. Özellikle haberleşme alanında oldukça etkilidir. Mutlusan ding dong kapı zili yorum alanında çeşitli görüşler ve çeşitli fikirler görebilmek mümkündür. Ürünü tecrübe eden, kullanan ve ürün hakkında fikirlerini belirtmek isteyen pek çok kullanıcı bu alanda çeşitli yazılar yazmaktadır. Ürünü yeni tecrübe edecek kişiler için önemli bir alandır. Mutlusan ding dong kapı zili satın almak için siz de hemen Trendyol'a göz atabilirsiniz.