Nabaiji Yüzme Yeleği 15 25 Kg Mavi Pembe Swımvest

980 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.149 TL

Ürün Bilgileri

Nabaiji Yüzme Yeleği 15 25 Kg Mavi Pembe Swımvest

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: THE İSTANBUL Satıcı Ünvanı: NUMAN ELMACI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3320299967
    Bu ürün THE İSTANBUL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Suyun içinde rahatça hareket edebilen, yüzerliğin aksine yüksek seviyede hareket özgürlüğüne ihtiyaç duyan, 15 - 25 kg arası çocuklar için tasarlandı. Yeni tasarımı çocuğunuzun yatay pozisyonda olabilmesi ve yüzmeyi öğrenmesi için suyun üstünde kalarak yeterli yüzerliğe sahip olmasını sağlar. Psikomotor gelişimi destekler kollarda ve bacaklarda yüksek hareket özgürlüğü sunan yelek. Su üzerinde tutma özelliği en 13138-1 20 newton standardına uygundur, 25 newton batmazlık seviyesi. Yumuşaklık kullanımda daha fazla rahatlık için kumaş kaplı yumuşak ve rahat köpük bileşen Tahrişi önleme bu yeni tasarım, koltuk altlarında sürtünme kaynaklı tahrişleri engeller. Ürün sorumlusunun notu çocukların yüzmeyi keşfetme aşamasında ihtiyaç duyulan şeyleri belirledikten sonra antrenman sırasında rahatlık ve kolaylık sağlayan bu yeni tasarımlı yeleği tasarladık. Gövdeyi saran ve çocuk boyuna uygun basit tasarımın, daha fazla hareket özgürlüğü için kol ve omuz kısımları açıkta bırakılmıştır. Bu yeleğin batmazlık hacmi suda rahat şekilde duran çocuğun, ilk yüzme hareketlerini yapabilmesi için su yüzeyinde kalmasını sağlar. Nabaiji su sporları'nın 3 deneyim aşaması nabaiji 3 farklı deneyim sunar: Suyu keşfetme, yüzmeyi keşfetme ve dalmayı keşfetme. Swımvest+ yüzme yeleği « yüzmeyi keşfetme » aşaması için uygundur: Suda rahat eden ancak su yüzeyinde durmakta zorlanan çocuklar. Kollarını ve bacaklarını kullanmayı bilen ve daha fazla deneyim için hareket özgürlüğüne ihtiyaç duyan çocuklar. Bu yüzme yeleği, yüzmeyi öğrenmesi ve ilerlemesi için gereken yüzerlik seviyesini sunar. Kullanım önerileri can yeleği değildir, sadece yüzme öğrenenler için uygundur. Ensede tahriş oluşmaması için çocuğun boyuna göre ayarlanması oldukça önemlidir. Bir yetişkinin gözetimi altında kullanılmalıdır. Yeleğinizi her kullanımdan sonra temiz suyla yıkayın, böylece ürünü biriken klordan, kumdan ve tuzdan temizlersiniz, ardından hava alan bir yerde kurumaya bırakın. Renginin hemen atmaması için yeleğinizi güneş altında bırakmayın. Ürün ağırlığı yaklaşık 230 g.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver