6
Gram Gümüş kategorisinde
en çok satılan 6. ürün

Nadir Metal Rafineri 100 Gr. Gümüş Külçe

4.100 TL

Ürün Bilgileri

Nadir Metal Rafineri 100 Gr. Gümüş Külçe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARGENTIT MINT Satıcı Ünvanı: NAZLI DOĞDU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3729451542200001 Vergi Kimlik Numarası: 5641017703
    Bu ürün ARGENTIT MINT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Gümüşün miktarı: 100 gram Gümüşün saflık derecesi: 999,0 (dünya standartlarına uygun) Üretici firma: Nadir Metal Rafineri Ürün durumu: Yeni ve kutulu Kullanım amacı: Yatırım Teslimat yöntemi:Ürün aynı gün kargoya teslim edilecektir. Ürün Ebatları : 8.6 x 5.4 cm Nadir Metal Rafineri, Türkiye'nin önde gelen rafineri şirketlerinden biridir ve gümüş, altın ve platin gibi kıymetli metallerin üretimini yapmaktadır. Şirket, gümüş üretiminde yüksek kalite standartlarına sahiptir ve ürettiği gümüşler, 999,0 saflık derecesi ile dünya standartlarına uygun olarak üretilmektedir. Gümüşün fiyatı, piyasada mevcut arz-talep dengesi ve diğer ekonomik faktörlere bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Bu sebeple, 100 gram gümüşün güncel piyasa değeri her an değişebilir. Satışa sunduğumuz her ürünün kendine ait seri numarası ile sertifika edilip, bu seri numarasına ait faturası bulunmaktadır. Hiç bir ürünümüzün piyasada dolaşan ürünlerden değildir. Ürünü temin ettiğimiz üreticisinden, direkt olarak siz değerli müşterimize ulaştırıyoruz. Külçe gibi sert maden ürünlerinde küçük deformasyon gibi görünen çizik vs. görüntülüler ürünün hasarlı olduğu anlamına gelmez, kesinlikle değerini düşürmez. Ürünleri üreticisinden aldığımız şekilde, orjinalin de olduğu gibi, plastik poşet ve sertifikası ile, tarafımızdan hazırlanan sağlam paketlenmiş olarak gönderiyoruz. Piyasada dolaşan demir alışımlı, sahte gümüş külçe ürünlerden olmadığı anlaşılsın diye özellik vakumlu paket kullanmıyoruz. Gümüş külçelerinizin zamanla oksitlenerek kararma yapmaması için size gönderilen naylon poşette, serin ve kuru yerde saklamanız yeterlidir. Buna rağmen yine de uzun zaman sonra kararma meydana gelirse, bu ürünün gerçek gümüş olduğu anlamına gelir, doğaldır ve kesinlikle değerini düşürmez.
Geri Bildirim Ver