Namgo Oyunculara Özel LOL Viego Kredi Kartı Akbil Ve Kart Kaplama Stickerı

49,99 TL

Ürün Bilgileri

Namgo Oyunculara Özel LOL Viego Kredi Kartı Akbil Ve Kart Kaplama Stickerı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Giggity Satıcı Ünvanı: BURAK KAYIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5380551067
    Bu ürün Giggity tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün açıklaması : Kredi kartınıza kişisel bir dokunuş katın ve tarzınızı yansıtın! Özel kredi kartı etiketi sticker ile finansal araçlarınızı özelleştirin ve her alışverişinizi kişiselleştirilmiş bir deneyim haline getirin. Bu ince detay, sıradan kredi kartınızı unutulmaz ve kendinize özgü bir aksesuara dönüştürmenize olanak tanır. Özellikler : Geniş renk ve desen seçenekleri:Kendi tarzınıza uygun birçok renk ve desen arasından seçim yaparak kredi kartınızı özelleştirin. Dayanıklı materyal:Yüksek kaliteli malzemeden üretilmiş etiket, günlük kullanımda kartınızı korur ve çizilmelere karşı direnç sağlar. Kolay uygulanabilir:Özel yapışkan teknolojisi sayesinde etiketi hızlıca ve düzgün bir şekilde kartınıza uygulayın. Çıkartılabilir ve geri dönüşümlü:Etiketi istediğiniz zaman çıkartabilirsiniz ve geri dönüşümlü malzeme sayesinde çevre dostu bir seçenek sunar.
  • harika bir hediye:Arkadaşlarınıza veya sevdiklerinize kişisel bir hediye olarak vererek onların da kredi kartı deneyimini özelleştirmelerine yardımcı olun.
  • tüm banka ve kredi kartları, kartvizit boyutundaki tüm kartlar, otobüs kartları için de uygundur.
  • kartızın tüm özelliklerini temassız, pos cihazı, bankamatik kullanımlarını güvenle yapabilirsiniz. Kart bilgilerinizi kapatacağı için kart bilgilerinizin kopyalanmasını engeller.
Geri Bildirim Ver