Nar kalıp Narkalıp Ayarlanabilir Yuvarlak Kek Kalıbı 16cm-30cm Derinlik 8cm

175 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nar kalıp Narkalıp Ayarlanabilir Yuvarlak Kek Kalıbı 16cm-30cm Derinlik 8cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Narkalıp Satıcı Ünvanı: RAMAZAN VATANSEVER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9240069618
    Bu ürün Narkalıp tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Öçüleri-16cm-30cm Arası Ayarlanabilir Derinlik 8cm Paslanmaz Çelik Yıkama
  • Bulaşık Makinasında Yıkanabilir

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Parça Sayısı 1
  • Ürün Tipi Kelepçeli
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Nar Kalıp Ayarlanabilir Yuvarlak Kek Kalıbı 16 x 30 x 8 cm

Kek yapımında kullanılan kalıp, gıda ile temas ettiğinden dolayı oldukça önemlidir. Lezzetini etkilemesinin yanında görünümünde de büyük rol oynar. Kalıp, kabarmaya yardımcı olabilmek ile birlikte kolay temizlenme imkanına da sahip olmalıdır. Nar kalıp ayarlanabilir yuvarlak kek kalıbı 16 x 30 x 8 cm modeli bu gibi özellikleri müşterilerine sunmayı amaçlar. Paslanmaz metalden üretilmesi sayesinde uzun yıllar kullanılmaya uygundur. Isı iletimine yardımcı olması ile kekin her bölgesinin eşit pişmesinde rol oynar. Sahip olduğu ayarlanabilir özelliği, pratik bir kullanım deneyimi verir. Bu durum, her ölçüye ayarlanabilmesi ile kekin boyutunu müşterinin kendi isteğine göre belirleyebilmesini sağlar. Kolay temizlenebilmesi sayesinde günlük hayatta zaman kazandırır ve konforlu bir kullanım imkanı verir. Bu yönüyle oldukça tercih edilir.

  • Farklı boyutlara ayarlanabilme fonksiyonu
  • Paslanmaz metal malzeme
  • Yuvarlak şekil

Nar Ayarlanabilir Kek Kalıbı 16 x 30 x 8 cm Yorumları

Nar Ayarlanabilir Kek Kalıbı 16 x 30 x 8 Cm Yorumları

Nar kalıp ayarlanabilir yuvarlak kek kalıbı 16 x 30 x 8 cm yorumlarında bahsedilen birçok özelliği bulunur. Bunlardan biri paslanmaz metal materyalden üretilmesidir. Bu sayede uzun yıllar mutfakta yer alabilmesinin yanında sağlıklı bir deneyim imkanı sunar. Ayarlanabilir olması sayesinde her boyutta yuvarlak kek yapabilmeyi sağlar. Dolapta bulunan malzeme kadar olan ölçülerde hamur işi pişirilebilir. Bu yönüyle müşterilerini oldukça memnun bırakır. Tasarımın 8 cm derinliği ile mutfakta farklı lezzetler yapılabilir. Kolay temizlenmesi ile size gün içinde zaman kazandırır ve sizi yormaz. Hafif olması sayesinde kolay taşınır ve rahatça saklanabilir. Dolapta fazla yer kaplamaz. Narkalıp ayarlanabilir kek kalıbı, yüksek sıcaklığa dayanıklıdır. Modelin yuvarlak şekli ve sade tasarımı ile estetik bir görünümü vardır. Aşınmaya dirençli olması da bir başka önemli özelliğidir.

Nar Kalıp Ayarlanabilir Kek Kalıbı Avantajları

Nar Kalıp Ayarlanabilir Kek Kalıbı Avantajları

Ayarlanabilir yuvarlak kek kalıbı modelini kullananlar, kullanışlı özelliklerinin sunduğu avantajlarından da memnun kalırlar. Modelin öncelikli avantajı boyutunun istenilen şekilde ayarlanabilme fonksiyonudur. Bu sayede farklı boyutlarda ve sahip olunan malzemeye göre istenilen ölçüde kek yapılabilir. Bu yönüyle müşterisinin ihtiyaçlarını düşünür. Yüksek sıcaklığa dayanıklı olması sayesinde farklı fırınlarda kullanılabilme imkanı da bulunur. Paslanmaz materyalden üretilmesi ile uzun ömürlüdür ve yıllarca mutfakta iş yapmaya hazır bir şekilde yer almasını sağlar. Bu durum aynı zamanda ürünün kalitesini artırır. Hamur işinin güzel şekil almasını sağladığı gibi kabarmasına yardımcı olur. Bu sayede kekin lezzetini etkileyen etmenler arasında yer alır. Kolay temizlenebilmesi ile sizi yormayan bir modeldir. Bu kalıbın oldukça sade ve yuvarlak tasarımı, güzel görünen pastalar yapabilmeye de uygundur.

Nar Kalıp Ayarlanabilir Kek Kalıbı 16 x 30 x 8 cm Fiyatı

Nar Kalıp Ayarlanabilir Kek Kalıbı 16 x 30 x 8 Cm Fiyatı

Nar kalıp ayarlanabilir yuvarlak kek kalıbı 16 x 30 x 8 cm fiyatı, modelin özellik ve sunduğu avantajlar göz önüne alınarak belirlenir. Bir kek kalıbında olması gereken her imkana sahip bu ürün, müşterisinin hayatını pratikleştirir. Tasarımı ile kaliteli ve konforlu bir kullanım sunmayı amaçlar. Kolay temizlenebilmesi sayesinde günlük hayatınızda size zaman kazandırır. Paslanmaz fonksiyonu, uzun yıllar mutfağınızda yer almasını sağlar. İstediğiniz boyutta kek yapabilmenize ise ayarlanabilme özelliği ile yardımcı olur. Isı iletimini iyi sağlaması ile hamur işinin her bölgesinin eşit pişmesinde de rol oynar. Yüksek sıcaklığa karşı dayanıklılığı bulunur ve bu sayede her fırında kullanılmaya da uygundur. Farklı çeşit yuvarlak pastaların yapımında da kullanabileceğiniz pratik bir üründür. Bu birçok imkana sahip yuvarlak kek kalıbını, online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden uygun bir fiyata bulabilirsiniz.