Naviga Model La Suisse Ahşap Demonte Kit

17.000 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Naviga Model La Suisse Ahşap Demonte Kit

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NAVİGA MODEL DEKORASYON TUR. LTD.ŞTİ. Satıcı Ünvanı: NAVİGA MODEL DEKORASYON TURİZM LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0630086589400001 Vergi Kimlik Numarası: 6300865894
    Bu ürün NAVİGA MODEL DEKORASYON TUR. LTD.ŞTİ. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • La Suisse, 30 Mayıs 1910 tarhindesuya indirildiğinde CGN’in de Amiral Gemisi oldu. Hem İsviçre'de hem de Avrupa'da tüm vapurların en büyüğü ve en çekicisiolarak tanındı. Ana limanı Cenevre'den göl boyunca ekspres bir hizmet sunmasıplanlanan vapurun yapımı 586.000 franka mal oldu. Otuz yıl sonra, 1940'ta savaşnedeniyle La Suisse limanda demirli şekilde bekletildi. Büyük bir revizyondansonra 1948'de tekrar hizmete açıldı. 1959-1960 kışında, kömür yakma sistemininyerini ağır petrol kullanan bir sistem aldı. 1999 yılında sistem hafif yağageçti. 1975 – 1999 yılları arasında, Lozan’dan başlayarak, İsviçre kıyılarındandönmeden önce Evian, Saint-Gingolph ve Le Bouveret'ten geçeceği Tour duHaut-Lac” hizmetini (yukarı göl turu) sunmak üzere Cenevre’de ki ana limanındanayrıldı. 2000 yılında, La Suisse, 2006 yılına kadar çalışmaya edvam edeceğiCenevre'de ki orijinal göller arası rotasına geri döndü, 2007 ve 2009 yılları arasında, La Suisse, ABVL tarafından verilen 12milyon CHF ve CGN hissedarlarından alınan 3 milyon CHF sayesinde genel biryenilemeye sokuldu.
Geri Bildirim Ver