9
DVD BluRay Oynatıcı kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

NECO TOYS Cars Dvd Player /

3.290 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

NECO TOYS Cars Dvd Player /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Loco Poco Satıcı Ünvanı: NECO DIŞ TİCARET OYUNCAK PAZARLAMA SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630046959400028 Vergi Kimlik Numarası: 6300469594
    Bu ürün Loco Poco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cars DVD oynatıcı televizyona bağlanarak çalışmaktadır. Kumandası 2 adet 2A pille çalışmaktadır. CD ve DVD oynatabilmektedir. Cars: Piston Kupası’nı almayı hedefleyen acemi yarışcı şimşek McQueen yolunu kaybederek Radyatör Kasabası’na gider. Burada birçok dost edinir ve Sally adında bir bayan arabaya aşık olur. Yarışa gitmek için elinden geleni yapar ve sonunda taşıyıcı kamyon onu yarışa götürür. Burada ekibinin onu terk ettiğini öğrenir ve çok üzülür. Ama Radyatör Kasabası’nın sakinleri onu yalnız bırakmazlar. Yarışı tam kazanmak üzereyken Kral adlı yarışçının yardıma ihtiyacı olduğunu görür ve geri döner. Bu sebeple yarışı kazanamaz ancak herkesi kendine hayran bırakmayı başarır. Filmin karakterleri
  • Şimşek McQueen, Mater, Frank, Fred, Ferrari F340, Tex, Lizzie, Sarge, Mack, Red, Sally, Snot Rod, Dj, Boost, Wingo, Doc Hudson, Darrell Cartrip, Bob Cutlass, The King, Chick Hicks, Winford Rutherford, Aiken Axler, Mario Andretti, Claude Scruggs, Dale Jr. , Flo, Ramone, Guido, Luigi, Fillmore, Tractor, Sheriff, Mia ve Tia. Kutu Ölçüleri (En x Genişlik x Yükseklik) : 26 cm x 47 cm x 17 cm Ürün iadelerinde sorun yaşamamanız için ürün ambalajına zarar vermeyiniz ve ambalajı atmayınız.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellikler USB Desteği
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver