NeoStrata Enlighten Ultra Aydınlatıcı Yüz Temizleyici 100 ml

991,50 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
991,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.017 TL
2. Ürüne 55 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.047,30 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.090 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

NeoStrata Enlighten Ultra Aydınlatıcı Yüz Temizleyici 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HIZLI KAPINDA Satıcı Ünvanı: ALİ KÜTÜKTE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6070120818
    Bu ürün HIZLI KAPINDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aydınlatıcı Yüz Temizleyici -Donuk ve mat cildi aydınlatıp canlandırırken makyaj, kir ve yağı uzaklaştıran, nazik, krem temizleyici. -Bu ışıltılı, krem temizleyici cildi yenileyen %6 NeoGlukozamin ® ile zenginleştirilmiştir. -Mat, donuk ve tonu eşit olmayan cansız cildi parlaklık vererek temizler. -Nazik, kurutmayan temizleyici soluk ve cansız cildi aydınlatıp yenilerken makyaj, kir ve yağdan arındırır. -Nazik soyucu NeoGlukozamin ® içerir. -Cildi kurutmadan derinlemesine temizleyerek sağlıklı ve yenilenmiş bir his bırakır. -Tüm cilt tipleri için uygundur. -Sabun içermez. Aqua/Water/Eau, Acetyl Glucosamine, Disodium Lauroamphodiacetate, Sodium Trideceth Sulfate, Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Hexylene Glycol, PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide, Glyceryl Stearate, Glycol Distearate, Laureth-4, Hydroxyethylcellulose, Isopropyl Alcohol, Ammonium Hydroxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Limonene, Elettaria Cardamomum Seed Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/Leaf/Stem Extract, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Extract, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Hedychium Spicatum Extract, Hibiscus Abelmoschus Seed Extract, Plumeria Rubra Fruit Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Flower/Leaf Extract, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Prunus Armeniaca (Apricot) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, BHT, Disodium EDTA, Sodium Metabisulfite, Sodium Sulfite, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Red 4 (CI 14700), Yellow 6 (CI 15985). Kullanım Önerileri -Nemli cilde uygulayın, yüzü tamamen kaplayıp köpürterek nazikçe masaj yapın. Suyla durulayın. Günde iki defa kullanın. Uyarı: Sadece harici kullanım içindir. Talimatına uygun kullanın. Gözle temasından kaçının. Teması halinde bol su ile durulayın. Ciltte tahriş veya iritasyon durumunda kullanımı bırakın. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayın. Yutulması durumunda tıbbi destek alın.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Atopik
  • Form Krem
  • Kullanma Amacı Aydınlatıcı
  • Hacim 76 - 100 ml
  • Tip Tüp
Geri Bildirim Ver