Nespresso Süt Köpürtücü Aeroccıno 4 Süt Köpürtücü Nesaerco111

1.950 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nespresso Süt Köpürtücü Aeroccıno 4 Süt Köpürtücü Nesaerco111

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mak Shop Satıcı Ünvanı: ENES KALEDİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4910536143
    Bu ürün Mak Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çelik materyalden üretilen ve dolayısıyla sağlam yapısı ile dikkat çeken Nespresso süt köpürtücü sıcak ve soğuk sütü köpürtebildiği için oldukça kullanışlıdır. Kahveyi barista gibi hazırlamayı sağlayan Nespresso 120 mililitre süt köpüğü yapar.
  • Nespresso Aeroccino 4 köpürtücü haznesine 240 mililitre süt alır. Nespresso Aeroccino 4 süt köpürtücü kaliteli malzemelerden üretilir ve uzun yıllar boyunca aynı performansta kullanım imkanı sunar.
  • Köpürtücünün öne çıkan özelliği ise bulaşık makinesinde yıkanabilir olmasıdır. Makinede kolaylıkla yıkanan köpürtücü gri ve siyah detaylarıyla mutfağa şıklık katar.
  • Nespresso’nun 1 kilogramlık hafif yapısı köpürtücünün yer kaplamadan kolaylıkla taşınmasını ve saklanmasını sağlar.
  • Talimatlara uygun şekilde kullanıldığında ideal köpüğü ve lezzeti elde etmek mümkündür.
  • Nespresso ile dünya kahvelerini evde avantajlı bir şekilde hazırlamak mümkün hale gelir. Süt köpürtücü enerji tasarrufu sağladığı için uzun vadede karlı sonuçlar sunar.
  • Köpürtücünün içerisine sütü ekledikten sonra başlama tuşuna basmak krema kıvamındaki köpükleri elde etmek için yeterlidir. Nespresso etrafın kirlenmesini önleyen tasarımı sayesinde mutfakta temiz bir kullanım deneyimi sunar.
  • Nespresso Aeroccino 4 süt köpürtücü çelik malzemeden üretilir ve darbelere karşı koruma sağlar. Köpürtücüyü aynı verimlilik ve lezzetle uzun süreler kullanabilmek için haznesine şeker, şurup, kakao gibi katkı maddeleri koymamak gerekir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

Nespresso Nesaerco111 Aeroccino 4 Süt Köpürtücü

Nespresso Aeroccino 4 süt köpürtücü, son derece kullanışlı bir üründür. Nespresso tarafından tasarlanan bu ürün, kahvelerinizi barista gibi hazırlamanıza yardımcı olur. Bu ürün sayesinde kahvelerinizi şık bir şekilde sunabilirsiniz. Cihaz, sıcak ve soğuk sütü köpürtebildiği için son derece pratiktir. Bu sebeple ürünü kullanarak sıcak ve soğuk zamanlarda damak zevkinize ve isteklerinize göre farklı kahveler hazırlayabilirsiniz. Ortalama boyutlara sahip olan Nespresso Aeroccino 4 süt köpürtücüyle özel kahve çeşitlerini kısa sürede hazırlayarak sevdiklerinize sunabilirsiniz. Krema formunda süt köpükleri hazırlamak pratik tasarıma sahip olan bu cihazı kullanabilirsiniz. Ortalama bir boyda üretilen süt köpürtücüyü mutfağınızdaki herhangi bir yerde rahatlıkla saklayabilirsiniz.

  • Materyal: Çelik
  • Çalışma Şekli: Elektrikli
  • Amaç: Süt köpürtücü

Nespresso Aeroccino 4 Süt Köpürtücünün Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Nespresso Aeroccino 4 Süt Köpürtücünün Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Nespresso 240 ml Aeroccino 4 süt köpürtücü, çelik hazneye sahip kaliteli bir üründür. Süt köpürtücü, elektrikle çalıştığı için cihaz, köpürtücünün yerleştirildiği yuvarlak bir mekanizmayla birlikte gelir. Elektriğe takmanız için kullanılan bu kısma süt köpürtme haznesini oturtarak ürünü kısa sürede çalıştırabilirsiniz. Ürünü prize taktıktan sonra haznenin içine sütü koyup köpürtme işlemini kısa sürede yapabilirsiniz. Sıcak ya da soğuk köpükler hazırlamak için tuşa basarak istediğiniz tarifi hazırlamak son derece kolaydır. Bununla birlikte 240 ml süt alabilen cihaz, bulaşık makinesinde de yıkanabilir. Köpürtme işi bittikten sonra çelik hazneyi makineye atabilirsiniz. 1 kilo ağırlığa sahip olan cihaz, 120 ml süt köpüğü yapabilir. Nespresso Aeroccino 4 süt köpürtücü, gri ve siyah detaylara sahip olduğu için mutfağınızda son derece güzel durur.

Nespresso Aeroccino 4 Süt Köpürtücü Kullanışlı mıdır?

Nespresso Aeroccino 4 Süt Köpürtücü Kullanışlı mıdır?

Nespresso Aeroccino 4 süt köpürtücü, oldukça kullanışlı bir üründür. Sütü ekledikten sonra başlama tuşuna basmanız yeterli olduğu için kısa sürede krema kıvamına sahip köpükler elde edebilirsiniz. Çelikten üretilen cihaz, sütün sıcaklığı yüksek olsa dâhi kaliteli bir çalışma prensibine sahiptir. Ürünün tasarımı sayesinde etrafı kirletmeden istediğiniz yoğunlukta süt köpükleri hazırlayabilirsiniz. Bahsi geçen ürün sayesinde dışarıda içtiğiniz kahvelerin hemen hepsini evinizde kendiniz hazırlayabilirsiniz. Bu sayede size gelen misafirlerinize de benzersiz içecekler yapabilirsiniz. Aeroccino 4 süt köpürtücü, makinede kolaylıkla yıkanabilen bir haz olduğu için de işiniz bittikten sonra rahatlık sağlar. Bileğiniz ve kolunuz ağrımadan lezzetli kahveler hazırlamak için Nespresso tarafından üretilen bu cihazı satın alabilirsiniz. Nespresso Aeroccino 4 süt köpürtücü, fiyatıyla da insanların ilgisini çeker. Bu ürünü aldıktan sonra yıllarca aynı kalitede kullanabilirsiniz.

Nespresso Aeroccino 4 Süt Köpürtücü Kaliteli midir?

Nespresso Aeroccino 4 süt köpürtücü oldukça kaliteli bir yapıya sahiptir. Çelikten üretilen cihaz, makinede yıkanabildiği için de pratiklik sağlar. Ergonomik ve kullanışlı bir tasarıma sahip olan köpürtücünün elektriğe takılan kısmı da son derce kalitelidir. Ürün, sütü köpürtmek için uğraşmadan kısa sürede lezzetli içecekler yaratmanıza yardımcı olur. Bahsi geçen ürünü kullanırken hazneye şeker, şurup, kakao ve başka katkı maddeleri koymamaya dikkat etmeniz gerekir. Süt, haznenin içine doğrudan ve katkısız bir şekilde konulmalıdır. Süt köpürtme talimatlarına uygun bir şekilde kullandığınızda yıllarca aynı kalitede ve lezzetli içecekler hazırlayabilirsiniz. Cihazı sizden önce satın almış kişilerin görüşlerini merak ediyorsanız Trendyol’dan Nespresso Aeroccino 4 süt köpürtücü yorumlarına göz atabilirsiniz. Dünya kahvelerini evde hazırlayıp sevdiğiniz kişilere sunmak için platformdan Nespresso Aeroccino 4 süt köpürtücü siparişini kısa sürede verebilirsiniz.