Netbil Yayınları 4. Sınıf Sesli Kale Tüm Dersler Soru Bankası

180 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
176,47 TL
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Netbil Yayınları 4. Sınıf Sesli Kale Tüm Dersler Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KANSU KİTABEVİ Satıcı Ünvanı: NEJLA KANSU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4970150939
    Bu ürün KANSU KİTABEVİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Netbil 4. Sınıf sesli kale tüm dersler soru bankası Türkçe matematik fen bilimleri sosyal bilgiler ingilizce Müfredata uygun kazanım testleri Kolaydan zora hazırlanmış sorular Yeni sisteme uygun Etkinlikli ünite sonu değerlendirmeleri

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 4. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

4. Sınıf Sesli Kale Tüm Dersler Soru Bankası ile Derslere Odaklan

Çocuklar için alınacak kitapların iyi incelenmiş olması gerekmektedir. Çünkü içerikleri bilinmeden alınan kitapların çocuklarınızı hangi dünyaya soktuğunu bilemezsiniz. Bu durum çocuğa telefonu verip onu başıboş bırakmak ile denktir. Çocuklar her iki durumda da belirsiz bir aleme yolculuk yaparlar ve bu yolculuk sırasında bir şeyler öğrenirler. Çocukların beyni bir süngere benzetildiği için gördüğü ve duyduğu her şeyi emer. Bu yüzden aldığınız kitabın içeriğine bakmanız çok önemlidir. Test kitapları için de durum pek farklılık göstermez. Bazı test kitaplarındaki sorular çocuğunuzun bilgi birikimine göre kolay gelirken bazı test kitaplarındaki sorular onun bilgi birikimine göre oldukça zor gelebilir. Bu çok normal bir durumdur. Çocuğunuz için ne çok zor ne de çok kolay soruları olan kitabı almanız onun için faydalı olmaz aksine zaman kaybı olabilir.

  • 4. Sınıfa Uygun
  • Müfredata Uygun Testler
  • Güncel Sorular

Netbil 4. Sınıf Sesli Kale Soru Bankası Tercih Sebebi

Netbil 4. Sınıf Sesli Kale tüm dersler soru bankası içeriği 4. Sınıf öğrencileri için uygundur. Sorular çocukları hafif zorlayabilir. Çocuğunuzun gelişimi için bu çok önemli bir konudur. Yapabildiği sorular çocuğunuza hiçbir fayda sağlamazken aksine zaman kaybı yaşatır. Bunun yanında çocuğunuz ben bütün soruları yaptım artık bu konuyu biliyorum gibi bir düşünceye dalabilir. Çocuğun yapamadığı çok zor soruları olan test kitapları da çocuğunuza faydadan çok zarar sağlayabilir. Bu durumda da çocuk soruları yapamadığı için ben bu konuyu hiç anlamadım diye düşünebilir. Bir test kitabında kimi soruların zor kimilerinin ise kolay olması çocuğunuzun o konuyu ne kadar anladığını test edebilir. Sesli Kale kitabında sorular kolaydan zora doğru ilerlediği için çocuğunuz kendisini sorular yardımı ile konuyu ne kadar iyi anladığını test edebilir.

Netbil 4. Sınıf Sesli Kale Soru Bankası İçeriği

Sesli Kale 4. Sınıf kitabı 384 sayfadır. Sayfa sayısın çokluğuna rağmen kağıt kalitesi yüksektir. Kitabın sayfalarına işlem yaptığınızda veya not almak istediğinizde yırtılacakmış gibi hissiyat oluşmaz. Yanlış yazılan bilgileri silerken sayfalar kolayca yırtılmaz. Netbil 4.Sınıf Sesli Kale soru bankası içerisinde Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler, Fen Bilimleri ve İngilizce derslerine ait sorular bulunmaktadır. Bütün derslerde sorular kolaydan başlayıp zora doğru ilerlemektedir. Böylece çocuğunuz hangi konuda ne kadar bilgili bunu fark edebilir. Sesli Kale 4. Sınıf soru bankası yeni sisteme uygun olan sorularla hazırlanmıştır. Sınavlarda çıkan sorulara benzer sorularla hazırlanan soru bankasında ek olarak etkinlikli ünite sonu değerlendirmeleri mevcuttur. Çocuğunuz yine etkinlikli değerlendirmeler sonucunda bitirdiği üniteye ne kadar hakim ve ne kadar kavramış olduğunu öğrenebilirsiniz.

Netbil 4. Sınıf Soru Bankası Uygun Fiyatlarla

Sesli Kale Soru Bankasını kullananların yorumlarına bakıldığında da fiyatına göre kaliteli bir ürün olduğu yönündedir. Çocuklarının soru bankasındaki soruları zevkle ve keyifle çözdüğünü belirtmişlerdir. Bunun sebeplerinden birisi soruların zevkli olması ve kolaydan zora doğru ilerleyip çocuğu sıkmamasıdır. Sayfalarının kaliteli olması ilkokul çağındaki çocuklar için çok önemlidir. Sayfaları yıpranmış bir soru bankasını çözmeyi hiçbir çocuk istemez. Kullanıcı yorumlarını sizde internet sayfası üzerinden inceleyebilirsiniz. Fiyatına göre hem yeni nesil sorular olması hem de etkinlikli ünite sonu değerlendirmeler olması da Sesli Kale soru bankasının fiyatına göre ne kadar kaliteli olduğunu göstermektedir. Ürünü internet üzerinden de inceleyip araştırabilir, ürünü kullanan kullanıcıların yorumlarına ve değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Dilerseniz ürüne internet ı üzerinden de sipariş vererek kolayca sahip olabilirsiniz.