Next PlayBox 4K Ultra HD Android TV

1.050 TL

Ürün Bilgileri

Next PlayBox 4K Ultra HD Android TV

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AK LİDER ELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: AK LİDER ELEKTRİK ELEKTRONİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0011055581500012 Vergi Kimlik Numarası: 0110555815
    Bu ürün AK LİDER ELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 16 GB dahili hafızası bulunan Android TV Box 2 GB RAM kapasitelidir.
  • 3840x2160 piksel çözünürlüğe sahip olan Next Playbox medya oynatıcının 60 FPS değeri bulunur.
  • HDR desteği olan Smart TV Box 4K TV Box 100 Mbit/s ethernet hızına sahiptir.
  • Advanced HDR by Technicolor ve Google Asistan özellikleri bulunan Google Next Playbox 4K UHD Android TV Box içerisinde aynı zamanda Google Chromecast ve Google Widevine L1 destekleri de yer alır.
  • HDR10 ve HDR10+ özellikleri bulunan Next Playbox Android TV 4K Box içerisinde HLG, IPTV desteği ile Microsoft PlayReady özellikleri de vardır.
  • 3D destekli Next Playbox 4K sesli komut desteğine sahiptir.
  • AV ve Micro SD bağlantı noktalarına sahip olan TV Box Wi-Fi özelliği sunar.

Ürün Özellikleri

  • Çözünürlük Teknolojisi 4K
  • USB Var
  • Ethernet Var
  • Wi-Fi Özelliği Var
  • Renk Siyah
  • HDMI Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Next 4K Ultra HD Android TV PlayBox

Next PlayBox 4K Ultra HD Android TV standart televizyonlara güncel özellikler katmanızı sağlayan bir üründür. Televizyonlara akıllı Tv özelliği katması yönüyle kullanıcıların oldukça beğenisini kazanır. Bu ürün sayesinde eski Full HD ya da HD-Ready türündeki televizyonlarınızı akıllı TV sınıfına yükseltebilirsiniz. Next PlayBox Android TV işletim sistemi ile 3D televizyonunuzda bile Netflix, YouTube ya da BluTV gibi popüler platformların yayınlarını izleyebilirsiniz. Cihaz Android 10 işletim sistemine sahip olduğu için oldukça hızlı çalışır ve pratik bir kullanım sunar. Ürün kumandası ile birlikte gönderilir. Android TV Box ürünün özellikleri ise şu şekildedir:

  • 2 GB RAM
  • Android işletim sistemi
  • Wi-Fi ve Ethernet bağlantı desteği

Next PlayBox 4K Ultra HD Android TV Özellikleri Nelerdir?

Next PlayBox 4K Ultra HD Android TV Özellikleri Nelerdir?

Next PlayBox 4K Ultra HD Android TV çok sayıda gelişmiş özelliğe sahiptir. Cihaz son sürümlerden olan Android 10 işletim sistemine sahiptir. Android sistem sayesinde televizyonunuza birçok farklı uygulama ve oyun yükleyebilirsiniz. Cihazın bir başka özelliği ise bluetooth bağlantılı kumandasıdır. Kumandanın sahip olduğu bluetooth 4.2 bağlantı ile televizyonu çok uzak mesafelerden de kontrol edebilirsiniz. Bunun yanı sıra cihaz ses komutlarıyla da çalışabilir. Next PlayBox 4K Ultra HD Android TV birçok farklı görüntü seçeneğine de sahiptir. 1080p HD ve 4K UHD görüntüyü destekleyen bir üründür. Bu sayede TV'ye yansıtılan görüntü oldukça net ve gerçekçi olur. Üründe Google Play Store, ChromeCast, Google Assistance ve YouTube gibi önemli uygulamalar yüklü gelir. PlayBox kutunun sahip olduğu Wi-Fi bağlantı ise 5G'ye kadar hızı destekler.

Next PlayBox 4K UHD Android TV Bağlantı Seçenekleri Neler?

Next PlayBox 4K UHD Android TV Bağlantı Seçenekleri Neler?

Next PlayBox 4K Ultra HD Android TV Box çok sayıda bağlantı seçeneğine sahiptir. Bu yönüyle cihaz kullanıcının beğenisini toplar. Ürünün üzerinde hepsinden 1 adet olmak üzere; DC 5V/2A adaptör, LAN Ethernet, CVBS&L/R Analog video ve ses çıkış vardır. Aynı zamanda ürünün TF kart okuyucu, USB 2.0, USB 3.0 ve HDTV – 4K*2K@60 girişleri de mevcuttur. Next PlayBox 4K Ultra HD Android TV sahip olduğu bu girişler sayesinde birçok farklı cihazla bağlantı kurabilir. Örneğin; ürünün sahip olduğu TF okuyucu sayesinde 32GB boyuta kadar olan hafıza kartlarını Playbox'a takabilirsiniz. Bu sayede dilerseniz direkt hafıza kartından medya oynatabilir ya da TV'den karta kayıt yapabilirsiniz. Böylece cihazın sahip olduğu 16 GB ROM depolama alanından tasarruf edebilirsiniz.

Next PlayBox 4K Ultra HD Android TV Paket İçeriği Nasıldır?

Next PlayBox 4K Ultra HD Android TV Paket İçeriği Nasıldır?

Next PlayBox 4K Ultra HD Android TV paket içeriğinde kumanda, PlayBox, kullanım kılavuzu, 2 adet pil, 1 adet güç ve 1 adet HDMI kablosu bulunur. Ürünün paketinde kullanıcıların kurulumda ihtiyacı olacak tüm malzemeler mevcuttur. Next PlayBox Bluetooth ses komutlu kumanda sayesinde ürünün kurulumunu kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Sonrasında satın alımınızla birlikte gelen 1 yıllık ücretsiz I.P.T.V, 3 aylık D-Smart Go, EXXEN ve FiLBOX gibi üyelikleri aktive etmeye başlayabilirsiniz. Üyelik aktivasyonu hakkında detaylı bilgiye ürünün internet sitesinden ulaşmanız mümkündür. Türkiye'nin önde gelen online alışveriş platformlarından olan Trendyol üzerinden bu ürünü hemen satın alabilirsiniz. Dilerseniz Next PlayBox 4K Ultra HD Android TV yorumlarına ve değerlendirmelerine göz atarak ürünü satın almış kullanıcıların deneyimleri hakkında bilgi edinmeniz mümkündür.