4
Güvenlik Cihazları kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

NİCE Sm2 Kumanda (otomatik Kapı Kumandası Kapı Motoru Bahçe Kapı) Italyan Üretimi Üründür

355 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

NİCE Sm2 Kumanda (otomatik Kapı Kumandası Kapı Motoru Bahçe Kapı) Italyan Üretimi Üründür

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Venüs Oks Satıcı Ünvanı: VENÜS KAPI VE GEÇİŞ TEKNOLOJİLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0924096415100001 Vergi Kimlik Numarası: 9240964151
    Bu ürün Venüs Oks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ŞOK KAMPANYA!!!!! UYGUN FİTAT ORGİNAL ÜRÜN ÜCRETSİZ TEKNİK DESTEK MSJ ATARAK İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ... TOPLU ALIMLARDA ÇOK ÖZEL FİYAT FIRSATLARINI KAÇIRMAYIN Nice Smilo Sm2 Kumanda Nice Sm2 Bariyer Kumandası, Garaj Kumandası, Bahçe Kapı Motoru Kumandası ve Kepenk Kumandası Olarak Kullanılabilir. Nice Smilo Sm2 Kumanda - Teknik Özellikler: - Modeli: SMILO SM2 - Frekans: 433.92 Mhz - Düğme sayısı: 2 (kanallı) - Programlama: programlama alıcı Tipi - Pil Tipi: 12V - Boyutlar: 48 x 14 x 48 mm. - Pil ve talimat içinde - Harici ve dahili alıcı ile çalışabilir harici alıcı ile diğer marka motor ve bariyerlerde kullanılabilir. , nice smile ve era kumanda tanıtım video

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

NİCE SM2 Kumanda (Otomatik Kapı Kumandası Kapı Motoru Bahçe Kapı)

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayata entegre olan ve hayatı kolaylaştıran ürünler geliştirilir. İnsan hayatına tasarımları gereği kolaylaştıran özelliklere sahip olan bu ürünler arasında kumandalar önemli bir yer tutar. Uzaktan yönetilebilmek için gerekli özellikleri bulunan kumandalar, birçok farklı özellik ile üretilir ve satışa sunulur. Otomatik kapı açıp kapatabilme, bahçe kapılarını açabilme ya da garaj kapılarını açabilme gibi özelliklere sahip olan ürünler Nice markası tarafından da üretilerek herkesin ihtiyacını karşılar. Yüksek kalite standartları ile pazarda yerini alan Nice SM2 kumanda (otomatik kapı kumandası kapı motoru bahçe kapı) tedariği sağlayarak kullanım alanınıza özel pratik kullanım avantajları oluşturabilirsiniz. Ürün, uzun ömürlü yapıya sahip olmasının yanı sıra estetik tasarıma sahip olmasıyla da yoğun talep görür.

  • Uzun pil ömrü
  • Dayanıklı ve kaliteli dış gövde
  • Ergonomik yapı

Pratik Kullanım Avantajlı Nice SM2 Kumanda

Pratik Kullanım Avantajlı Nice SM2 Kumanda

Nice SM2 ya da kısaca adı ile Nice kumanda olarak pazarda yerini alan ürünler, son zamanların en çok tercih edilen listesinde başı çeker. Birçok farklı müşterinin ihtiyacını karşılayan bu ürün, Rolling kod sistemi ile uygun olan her yerde kullanılabilen özelliğe sahiptir. İletken devirlere sahip olan ürün hem kullanışlı hem de kaliteli tasarımıyla müşterilerin tercihi olur. Çok daha kaliteli olması sebebiyle müşterinin ihtiyaç duyduğu sistem için iyi bir seçenektir. Nice SM2 kumanda tuş sayısı ve tasarımı sayesinde birçok müşterinin tercihleri arasında yer alır. Kullanım bakımından kolay tanıtma işlemine sahip olan ürünler ister bir uzman tarafından istenirse de sistem sahibi kişi tarafından rahatlıkla tanıtılabilir ve kullanılmaya başlanabilir. Siz de ihtiyacınıza bağlı olarak modellerden birini seçmenize olanak tanıyan Nice kumanda modelini satın alarak hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Nice SM2 Kumanda Avantajlı Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Nice SM2 Kumanda Avantajlı Fiyatı

Nice SM2 kumanda (otomatik kapı kumandası kapı motoru bahçe kapı) fiyatı bakımından son derece uygundur. Birçok farklı sisteme kolayca uyum sağlayan Nice uzaktan kumanda uygun fiyatlı olmasını sıklıkla tercih edilir. Pratik kullanım imkanı yaratan Nice garaj kumandası kolay tanıtılabilir olma özelliklerine sahip olmasıyla öne çıkar. Ürünlerde kullanılan teknik detaylar fiyatını belirleyen etkenler arasında yer alır. Müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayan sisteme kolaylıkla ulaşabilmesini sağlayan Nice kapı kumanda, oldukça uygun fiyatlarla satın alınabilir. Dışarıdan hiçbir şekilde müdahale edilemeyen ve sahibi tarafından kullanılabilen ürünler güvenlik açısından da özel bir yer tutar. Her kullanımda farklı bir kod gönderme özelliğine sahip ürün sayesinde siz de ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Bütçenizi aşmadan alışveriş yapma olanağı tanıyan ürüne ulaşabilir, fiyat ve özellik incelemesi de yaparak kolayca satın alabilirsiniz.

Avantajlı Nice SM2 Kumandanın Tüm Özellikleri ve Yorumları

Avantajlı Nice SM2 Kumandanın Tüm Özellikleri ve Yorumları

Birçok açıdan avantaj sağlayan bu ürün sayesinde siz de ihtiyaç duyduğunuz birçok konuda bu üründen destek alabilirsiniz. Daha önce satın alıp Nice SM2 kumanda (otomatik kapı kumandası kapı motoru bahçe kapı) kullananlar tarafından yapılan yorumları inceleyerek ürün detaylarına ulaşabilirsiniz. Bu tarz ürünlerde müşteri yorumları son derece değerlidir. Nice SM2 kumanda (otomatik kapı kumandası kapı motoru bahçe kapı) yorumları sayesinde siz de özelliklerine kolayca ulaşabilirsiniz. Trendyol’da sunulan, son derece kaliteli kullanım özelliklerine sahip olan ürün, uzun ömürlü ergonomik yapıya sahiptir. İki kanalda düğme kapısına sahip olan ürün, harici ve dahili alıcı ile çalışabilen bu ürünü motor ve bariyerleri açmak için kullanabilirsiniz. Garaj, bahçe kapı motoru, bariyer, kepenk kumandası olarak tercih edilebilecek olan bu ürün sayesinde siz de ihtiyaç duyduğunuz alanda kullanma imkanına sahip olabilirsiniz.