nicki Retinol + Hyaluronic Acid + Vitamin C Serum Set

Ürün Bilgileri

nicki Retinol + Hyaluronic Acid + Vitamin C Serum Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Satıcı Ünvanı: İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir:
    Bu ürün izmr avm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Nicki Hyaluronic Acid ile zamanı geri alın ve gençlik ışıltınızı geri kazanın! Hayaliniz: Cildinizi esnek, parlak görünüme kavuşturup aynı zamanda da nemlendirip, aydınlatmak ise Nicki Hyaluronic Acid sizin için işe koyulsun. Sonucunda ise cilt üzerinde nazik bir sıkılaştırma benzeri etki sunup , sağlıklı cildi destekler. Serum içeriğinde bulunan güçlü bileşenler, gözle görülür şekilde daha sağlıklı ve güzel bir cilt sağlamak için savaşır. Bu Ürün Size Nasıl Yardımcı Olacak? * Cildi yoğun bir şekilde nemlendirir ve yeniler, * İnce çizgilerin, kırışıklıkların ve koyu lekelerin görünümünü en aza indirir, * Daha parlak bir görünümü teşvik eder, * Tüm cilt tipleri için güvenlidir. Garantili Sonuç Sunar. Bu güçlü kırışıklık karşıtı serum, cildi nemlendirirken aynı anda parlatıp çarpıcı biçimde görünür sonuçlar sağlar. Daha pürüzsüz, daha sıkı bir cilt, daha az çizgi ve kırışıklık ve daha küçük gözenekler düşünün! Cildi kuruma etkilerinden koruyup
  • nem seviyelerini yatıştırmaya, dengelemeye ve yenilemeye yardımcı olur. Bu Ürün Size Nasıl Yardımcı Olacak? * Daha temiz, daha sağlıklı, yeni bir cilt ortaya çıkarır, * İnce çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü en aza indirir, * Daha esnek bir görünüm için cildi nemlendirir, * Cildi gelecekteki hasarlardan korur, * Sağlıklı kolajen üretimine teşvik eder, * Tüm cilt tipleri için güvenlidir. Garantili Sonuç Sunar. Nicki'nin Vitamin C Serumu ile cildiniz gençlikte ki canlılığını geri kazansın. Bu serum, kuru, susuz cildi derinlemesine beslerken ve söndürürken cilt tonunun ve dokusunun görünümünü iyileştirir. Hiperpigmentasyon ve koyu lekelerin görünümünü aydınlatmak ve soldurmak için , cildi gelecekteki hasarlardan korumaya ve savunmaya yardımcı olmak için ve nemlendirmeyi ve esnekliği geri kazandırmak için cilde derinlemesine nüfuz eden "Tıbbi Sınıf Vitamin C ve Yardımcı Etken Maddelerden" yapılmıştır. Günlük kullanım için güvenlidir. Bu Ürün Size Nasıl Yardımcı Olacak? * Tamamen daha parlak ve pürüzsüz bir cilt için doku ve tonu iyileştirmeye yardımcı olur, * Derinlemesine nemlendirir ve nem seviyelerini geri yükler, * Cildi zararlı serbest radikallerden korumaya yardımcı olur, * Cildin canlılığını geri kazandırır
  • hiperpigmentasyon, ince çizgiler ve kırışıklıkların görünümünü azaltır, * Tüm cilt tipleri için güvenlidir. Garantili Sonuç Sunar.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Retinol
  • Ek Özellik Organik
Geri Bildirim Ver