Nikon Nikkor Z 24 Mm F/1.8 S Lens

47.345,87 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Nikon Nikkor Z 24 Mm F/1.8 S Lens

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nova Fotoğraf Satıcı Ünvanı: NOVA FOTOĞRAF VE ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632133909300001 Vergi Kimlik Numarası: 6321339093
    Bu ürün Nova Fotoğraf tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Gelişmiş f/1,8 geniş açı!Detaylara düşkün, hızlı f/1,8 24 mm geniş açılı nikkor z 24 mm f/1.8 s prime objektif ile "normal" i geride bırakın. Gelişmiş optikler ve kapsamlı hava yalıtımı ile bu olağanüstü tam çerçeve aynasız objektif, size daha önce hiç ulaşamadığınız kalitede netlik sağlamayı vaad ediyor! Her koşul ve her ışık ortamına uygun!Engin doğa manzaralarında ve şehir siluetinde olduğu kadar dar alanlarda da iyi iş gören bir objektifle çekim yapmanızı sağlayan nikkor z 24 mm f/1.8 s lens uçtan uca ultra keskin ve düşük ışıkta, anı yakalamanızı sağlayan tüm detayları ortaya çıkarıyor. Gerçek derinlik ile çarpıcı sonuçlar elde edinZ 24 mm f/1.8 s lens harika, doğal görünümlü ve çerçevenin köşelerine kadar akıcı bir şekilde kademelendirilen bir bokeh efekti sunar. Parlak noktalar zarif vurgular halinde yeniden oluşturan bu lens, diyaframı birazcık kıssanız bile çarpıcı sonuçlar elde etmenizi sağlar. Ultra yakın çekim!Yalnızca 0,25 m' lik minimum netleme mesafesi ile yakın çekimden sonsuza uzanan bir kapsamda çerçevenin kontrolünün sizde olmasını sağlayan bu objektif yakın çekim konularına veya nesnelerin detaylarına netlediğinizde bile keskin sonuçlar elde etme imkanın kullanıcısına sunar. Küçük ayrıntılar, büyük farklar yaratır!Nikon' un yansıtma önleyici nano kristal kaplaması, her türlü koşulda daha da fazla görüntü netliği için gölgelenmeyi ve parlamayı azaltır. Sokak lambaları gibi noktasal ışık kaynakları bile harikulade ayrıntıyla oluşturulur. Kontroller parmak uçlarınızda!Geniş, tırtıklı kontrol halkası son derece kesin, sezgisel kullanıma olanak tanır. Sessiz diyafram kontrolü veya pozlama telafisi için kullanılabileceği gibi, manuel netleme modunda çekim yaparken netleme halkası olarak kullanılabilir. Şartlar ne olursa olsun ultra konforlu!Objektif gövdesinin tüm hareketli parçaları tozdan ve su damlacıklarından korunmak üzere yalıtılmış olan nikkor z 24 mm f/1.8 s lens kullanıcısına konforlu ve güvenli bir kullanım sunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Tip Lensler ve Filtreler
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver