Nitigo 10000 mAh Taşınabilir Güneş Enerjili Krank Radyosu Acil Durum Dünya Alıcısı El Feneri ve El Krankı

8.217 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Nitigo 10000 mAh Taşınabilir Güneş Enerjili Krank Radyosu Acil Durum Dünya Alıcısı El Feneri ve El Krankı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SOS Alarmı: Kırmızı yanıp sönen ışığı ve yüksek sesiyle çevrenizdekilerin ve kurtarma ekiplerinin dikkatini çekecek bir SOS alarmı bulunur. Mobil Güç Kaynağı: 10000 mAh büyük kapasiteli dahili pilleri ile cep telefonu, iPad ve diğer cihazları şarj etmek için bir güç kaynağı olarak kullanılabilir. Birden fazla güç kaynağı modu, elektrik kesintileri ve felaketler gibi acil durumlar için mükemmel bir seçenek sunar. El Feneri ve LED Okuma Lambası: Üç farklı ışık modu ile dinamo el feneri ve 360 derece dönebilen okuma lambası bulunur. Bu özellikler geceleyin aydınlatma ihtiyacınızı karşılar ve okuma sırasında rahat bir ortam sağlar. FM/AM/SW/WB Otomatik Radyo Arama Fonksiyonu: Radyo, dijital gösterge ve yüksek alıcı hassasiyeti sunan bir anten ile donatılmıştır. Otomatik radyo arama fonksiyonu, istasyonları otomatik olarak tarar ve en iyi sinyali seçer. Özel Tasarım: Sıçramalara ve hafif yağmura karşı korumalı özel tasarımı, ani hava değişikliklerinde güvenle kullanmanızı sağlar. Sabit bir bant yerine çıkarılabilir bilek bandı, kullanımı daha esnek ve rahat hale getirir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver