4
Yemek İçecek Gurme kategorisinde
en çok değerlendirilen 4. ürün

Nobel Yaşam Anadolu - Türk Mutfağında Bir Macera - Somer Sivrioğlu

595 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
580,72 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549,55 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
586,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
580,52 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Nobel Yaşam Anadolu - Türk Mutfağında Bir Macera - Somer Sivrioğlu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEROTONİN DAĞITIM Satıcı Ünvanı: SAADET ÖZER ŞANAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6890410910
    Bu ürün SEROTONİN DAĞITIM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • “türk halkı iyi yemek yeme tutkusuna sahiptir. Kahvaltı yaparken akşam yemeğini planlar. ” anadolu, türk mutfak kültürünün, osmanlı imparatorluğu’nun büyük ziyafetlerinden istanbul’un baharatlı atıştırmalıklarının olduğu sokak tezgâhlarına, doğu’nun destansı kahvaltılarından ege kıyılarının deniz ürünleriyle yapılmış mezelerine uzanan 140 geleneksel ve modern tarifle, türk şef somer sivrioğlu ve mutfak uzmanı david dale’in açıklamaları ve yeniden tasarlamaları ile zengin görsel örnekler eşliğinde keşfidir. Ardında ritüeller, mitler, hicivler ve halkın birikimi yatan 3.000 yıllık anadolu mutfağı ve modern türk konukseverliğinin kahramanları ortaya çıkarılıyor. Anadolu, güzel tarif fotoğraflarının yanında istanbul ve türkiye’deki özel ve seçkin yerlerin çekimlerini barındırıyor.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Somer Sivrioğlu
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Türk Mutfağında Bir Macera Anadolu - Somer Sivrioğlu & David Dale

Mutfak birçok insan için büyük bir tutkudur. Bu tutkuyu yaşatan ve paylaşan Türk Mutfağında Bir Macera Anadolu - Somer Sivrioğlu & David Dale kitabı, yemek yapmayı tutku olarak gören her yaştan okuyucuya hitap eder. Somer Sivrioğlu Anadolu ile özdeşleşen tatlara çağdaş bir bakış açısıyla yaklaşır. Anadolu, Türk Mutfağı’nda Bir Macera Anatolia Adventures In Turkish Cooking iki farklı kültürün sentezinden çok yönlü bir çalışmadır. Pişirmek ile çok ilgisi olmayanlar için de kütüphanelerinde yer açmaya değerdir. Usta aşçılara bile yemek pişirme alışkanlıklarına yenilerini eklemeye yardımcı olabilir. Farklı bölgelerin aynı samimiyetten doğan mutfak alışkanlıkları, okuyucuyu eğlenceli ve lezzetli bir yolculuğa davet eder.

  • Osmanlı’nın ziyafet sofraları hakkında eşsiz bilgiler içerir.
  • Baharatlı atıştırmalıklar ile sokak lezzetlerini keşfe çıkar.
  • Ege kıyılarından geleneksel ve modern yorumlarla meze tarifleri bulunur.

Lezzet Dolu Bir Yolculuğun Tarifleri

Lezzet Dolu Bir Yolculuğun Tarifleri

Türk mutfağı zengin tatları ve çeşitli tarifleriyle farklı renklere ev sahipliği yapar. Türk Mutfağında Bir Macera Anadolu kitabı, doyurucu ağır sofralardan atıştırmalıkların hafifliğine kadar tüm anlayışlara yer verir. Dokunuşlar, coğrafyanın sunduğu zenginlikler ile çeşitlenir. Bu farklılıklardan doğan tatmin edici tarifleri hazırlamanın ve kültüre hakim olmanın yollarını sunan Türk Mutfağında Bir Macera Anadolu içeriğine bakabilirsiniz. Doğu bölgesinin efsanevi kahvaltılarına yer verilir. İstanbul sokaklarının farklı baharatlar ile zenginleşen sokak tezgahlarına değinilir. Ege kıyılarının deniz mahsulleri ile hazırlanan zeytinyağlı mezeleri, modern anlayış ile buluşur. Okuyucuya yeniden tasarımlar sunulur. Tariflerin açıklamalarına zengin görseller ile erişmek mümkündür. Mutfak tarihinin ardındaki geleneğin öğeleri ortaya çıkarılır. Mitler, hicivler, ritüeller ve halkın birikimi ile gelişen mutfağın demirbaşları modern görüşle gün yüzüne çıkarılır. Tarif fotoğrafları özenle sunulur. İstanbul ve Türkiye’deki seçkin yerlerin bilgilerine ulaşmak mümkündür.

Türk Mutfağına Geleneksel ve Modern Bakış

Türk Mutfağına Geleneksel ve Modern Bakış

Konu mutfak sanatı olduğunda çağı takip etmeyi başaran kaynaklar önem kazanır. Türk Mutfağında Bir Macera Anadolu Somer Sivrioğlu ve mutfak uzmanı David Dale’in birlikte ortaya çıkardıkları evladiyelik bir eserdir. Bu kitapla geniş çaplı bir kaynak edinmek mümkündür. Nobel Yaşam Anadolu Türk Mutfağında Bir Macera basım kalitesi ile kütüphanenin uzun yıllar parçası olmaya aday ürün sunar. Farklı fotoğraflandırmalar ile tariflerin detaylarına değinir. İstanbul ve Anadolu fotoğrafları ile gezi ve mutfak kültürünün birleşimini yansıtır. Mutfağa gelene kadar lezzetlerin kökenine yolculuk yapılmasına olanak tanır. Birliktelik kurduğu mutfak uzmanının görüşleri ve rehberliğiyle modern dönemi kucaklar. 140 farklı Ege mezesine yeni dokunuşlar ekler. Elde edilen farklılıklar, modern mutfak anlayışını yakalarken, geleneksel lezzetlerin geleceğe taşınmasına katkı sağlar. Doğunun kahvaltı kültüründen, deniz mahsullerinin kullanımına dek tüm coğrafyayı kapsayan yapıya sahiptir.

Türk Mutfağında Bir Macera Anadolu Fiyatları ve Yorumları

Türk Mutfağında Bir Macera Anadolu Fiyatları ve Yorumları

Anadolu denince akla gelen tüm lezzetlere ve duraklarına uğramak, mutfak kültürüne yapılan büyük bir ziyarettir. Her durakta farklı kültürlerin zamanla yoğurduğu tariflere ulaşılabilir. Anadolu Türk Mutfağında Bir Macera okuyarak yörelerin aynı topraklarda ne kadar farklı zenginlikler barındırdığı gözlenebilir. Deneyimli bir şef ve ona eşlik eden mutfak uzmanının rehberliği ile Anadolu’yu hem görsel açıdan hem de tariflerle keşfe çıkabilirsiniz. Kitap, uzun yıllar mutfaklarda yeni uygulanan yöntemlerle geleneksel tarifleri gün ışığına taşımaya adaydır. Kaliteli basım ve fotoğraflarla desteklenen yapısı, herkes için bir tarif kitabının ötesine ulaşır. Toprakları keşfederken, bazen bir gezi kitabı okuyor hissi yaratır. Trendyol’dan Türk Mutfağında Bir Macera Anadolu yorumlarına ulaşabilirsiniz. Türk Mutfağında Bir Macera Anadolu fiyat avantajları ve pratik satın alma seçeneklerine, online alışveriş tercihleriyle ulaşabilirsiniz.