noch 15530 1/87 Ölçek Oturan Insan Figürleri

Ürün Bilgileri

noch 15530 1/87 Ölçek Oturan Insan Figürleri

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Noch 15530 1/87 Ölçek Oturan İnsan Figürleri Marka: Noch Stok Kodu: NH15530 Malzeme: Plastik Ölçek: 1/87 Figür İçeriği Oturan İnsan Figürleri
  • Figür Özellikleri Kullanımı çok kolay
  • Dioramanıza gerçekçilik katar
  • Sert plastikten üretilmiştir
  • BU ÜRÜNÜ BİTİRMEK İÇİN İHTİYACINIZ OLAN MALZEMELERİ SAYFANIN EN ALTINDA BULABİLİRSİNİZ Hobbytime Yorumu Set, H0 ölçüsü için altı adet elle boyanmış model figürü içerir (ölçek 1:87, yaklaşık 2 cm yükseklik). Kot pantolonlu ve deri ceketli genç bir adam, yanına oturan mini etekli ve beyaz ceketli genç bir bayanla konuşuyor. Şık giyimli, kırmızı kuşaklı, siyah mini elbiseli genç bir kadın, kucağında büyük bir oyuncak ayı olan sevimli küçük kızının yanında oturuyor. Siyah pantolonlu ve mavi kazaklı genç bir adam sıkılmış bir şekilde oturuyor. Gri takım elbiseli bir işadamı bacak bacak üstüne atmış. Minyatür figürler, model demiryolu düzenleri ve dioramalar üzerindeki platformları ve istasyon sahnelerini süslemek için idealdir. Noch Hakkında NOCH, maket yapımı meraklıları için 1.500'den fazla ürün sunmaktadır: arazi inşaatı, yol inşaatı, köprüler ve viyadükler, portallar, duvarlar ve pasajlar, ağaç ve çalılarla manzara modelleme, yapılar, figürler, araçlar ve dekorasyon öğelerinin yanı sıra model demiryolu yerleşimleri. NOCH şirketi 1911'de Glauchau'da (Sakson) mevcut Genel Müdürün büyük büyükbabası Oswald Noch tarafından kuruldu. Nesiller boyu sahipleri tarafından yönetilen aile işletmesi, çalışanlarla birlikte model peyzaj konusunda bir uzmana ilerlemiştir. "...wie im Original" kelimelerini içeren NOCH logosu, doğadaki orijinal prototipler gibi gerçekçi, gerçeğe yakın ürünler üretmeyi zorunlu kılıyor. NOCH ekibi hala büyüleyici model peyzaj hobisini her modelci için kolayca ulaşılabilir kılmak için çabalıyor. ? Ürünün Detaylı Fotoğrafları İçin Tıklayınız ?
Geri Bildirim Ver