7
Yüz Masaj Aleti kategorisinde
en çok favorilenen 7. ürün

Ocean Volkanik Taş, Doğal Yağ Emici Ve Cilt Matlaştırıcı Gerçek Lav Taşı

62,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
62,50 TL
Kurumsal Fatura
62,50 TL
Kurumsal Fatura
62,50 TL
Kurumsal Fatura
62,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ocean Volkanik Taş, Doğal Yağ Emici Ve Cilt Matlaştırıcı Gerçek Lav Taşı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HANGAR AVM Satıcı Ünvanı: ŞEYMA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0841178977
    Bu ürün HANGAR AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ocean Volkanik Taş Roller, Yağ Emici ve Cilt Matlaştırıcı Gerçek Lav Taşı Volkanik Taş Roller, Yağ Emici ve Cilt Matlaştırıcı Gerçek Lav Taşı Ciltteki fazla yağı anında yok eder. Temiz cilt üzerinde veya makyaj üzerinde kullanılabilir. Yeniden Kullanılabilir ve yıkanabilir. tüm Cilt tipleri için uygundur. [barcode]p

Ürün Özellikleri

  • Tip Masaj Topları
  • Renk Siyah
  • Cilt Tipi Yağlı
Geri Bildirim Ver

Ocean Volkanik Taş, Doğal Yağ Emici ve Cilt Matlaştırıcı Gerçek Lav Taşı

Ciltteki fazla yağ oranını anında yok ederek cilde daha güzel bir görünüm veren cilt matlaştırıcı oldukça etkili bir üründür. Cildi matlaştıran ve istediğiniz görünüme kavuşmasını sağlayan bu ürün ile siz de cildinize bakabilirsiniz. Doğal olması ve tüm ciltlere etki etmesi sayesinde herkes tarafından sıkça beğenilir. Cildinde sorunu olanlar ve bunlara son vermek isteyenler için oldukça ideal olan bu taş ile bambaşka bir cilde kavuşabilirsiniz. Ciltte yer alan sorunlardan biri olan yağlanma ile baş etmek herkesin istediği bir durumdur. Makyajın bozulmasında bile etkili olan yağlanmadan kurtulmak için bu taş gerçekçi ve kesin çözüm sunar. Son dönemlerde popüler olan bu taşı siz de deneyebilirsiniz. Ürünü satın alarak düzenli kullanım sayesinde cildinizi yenileyebilirsiniz.

  • Tüm ciltler için uygun
  • Sağlıklı ve gerçekçi çözüm
  • Pratik kullanım

Ocean Volkanik Taş, Doğal Yağ Emici Lav Taşı Özellikleri

Ocean Volkanik Taş, Doğal Yağ Emici Lav Taşı Özellikleri

Ocean volkanik taş, doğal yağ emici ve cilt matlaştırıcı gerçek lav taşı ciltteki yağı kontrol altına alarak cilde matlık verir. Özellikle T bölgesinde oluşan parlamayı gidererek yağı emer. Bu ürünün en önemli ve sevilen özelliği ise makyaj üzerine dahi uygulanabilir olmasıdır. Cildinizin yağlanmaya başladığını hissettiğiniz anda hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Aynı zamanda ürünün sunduğu etkiyi de kısa süre içinde görebilirsiniz. Makyajınızı çıkarmanıza gerek bile kalmadan bu ürünü uygulayabilirsiniz. Kullanım açısından da oldukça kolay ve pratik olan bu ürün sayesinde cildinize iyi bakabilirsiniz. İstediğiniz zaman cildinizin yağlanan bölgesine bu taşı uygulayıp farkı görebilirsiniz. Sürekli olarak kullanılarak uzun ömürlü şekilde uygulanabilir. Siz de bu üründen satın alarak cildinize çok daha iyi bakabilir ve yağlanma ve görüntü sorunundan kurtulabilirsiniz.

Faydalı Ocean Volkanik Taş, Doğal Yağ Emici Gerçek Lav Taşı

Faydalı Ocean Volkanik Taş, Doğal Yağ Emici Gerçek Lav Taşı

Yüzünüzde makyaj varken veya yokken kullanılabilen bu ürün yüzdeki fazla yağı emer ve rahatsız olduğunuz yağ parlaklığını alabilir. Lav taşlarının birbirinden ayrı özelliklerinin olduğu bilinir. İnsan cildine olumlu etkileri bulunur. Bu etkiyi görebilmek adına siz de Ocean volkanik taş, doğal yağ emici ve cilt matlaştırıcı gerçek lav taşı satın alarak ürünün olumlu etkilerini görebilirsiniz. Mineraller açısından da zengin olan bu taş, cilde sağladığı faydalar ile olumlu sonuçlar almanıza yardımcı olur. Kullanımı sırasında verimli şekilde etki gösterir. Düzenli ve gerekli görünen anlarda kullanımıyla da farkı ortaya çıkar. Ocean volkanik taş, doğal yağ emici ve cilt matlaştırıcı gerçek lav taşı kullananlar da taşın olumlu etkileri ve faydalarından bahseder. Bunlar sayesinde siz de ürüne güvenerek satın alabilir ve istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.

Ocean Volkanik Taş, Doğal Yağ Emici Gerçek Lav Taşı Fiyatı

Ocean Volkanik Taş, Doğal Yağ Emici Gerçek Lav Taşı Fiyatı

Beğeni kazanan ürünün gözle görülür olan en büyük avantajlarından biri, anında etki göstermesidir. Ayrıca bütçe dostu fiyatıyla kullananlara büyük oranda ayrıcalık sunar. Hemen hemen herkesin rahatlıkla ve kolaylıkla kullanabileceği bu ürün bütçenizi de aşmayarak size kolaylık sunar. Son derece cazip fiyatı ve maddi açıdan sizi zorlamayan tutarı sayesinde temin edebilirsiniz. Pek çok avantajı bulunan Ocean volkanik taş, doğal yağ emici ve cilt matlaştırıcı gerçek lav taşı fiyat araştırması yaparak kararınızı verebilirsiniz. Pratik şekilde temizleme kolaylığı sunması da ürünün artıları arasındadır. Hem kolay hem de pratik bir kullanım ile siz de bu üründen fazlasıyla memnun kalabilirsiniz. Ocean volkanik taş, doğal yağ emici ve cilt matlaştırıcı gerçek lav taşı yorum ve değerlendirmelerini Trendyol’dan inceleyerek ürünü güvenle satın alabilirsiniz.