Oğlak Yayıncılık Ilahi Komedya 3 Kitap Takım Ve Kutulu

1.199,90 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.308,65 TL

Ürün Bilgileri

Oğlak Yayıncılık Ilahi Komedya 3 Kitap Takım Ve Kutulu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEYDA KİTAP Satıcı Ünvanı: ALİ FURKAN KAHVECİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4880605894
    Bu ürün BEYDA KİTAP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dünya siirinin basyapiti Ilahi Komedya, Dante'nin Cehennem'e, Araf'a ve Cennet'e yaptigi düssel bir geziyi destanlastirir. Ilahi Komedya, 14 233'e ulasan toplam dize sayisi ile, siir tarihinin en uzun soluklu siiridir. Dante'nin 1300 yilinin 7 Nisan Persembe gecesi baslayan gezisi bir hafta sürer, Dante'ye Cehennem ve Araf yolculugu boyunca Latin sair Vergilius rehberlik eder. Araf'in tepesinde Vergilius yerini, Cennet'te Dante'ye rehberlik edecek olan Beatrice'ye birakir. Dante, Beatrice'yi ilk kez gördügünde kendisi dokuz, Beatrice sekiz yasindadir. Dante, ömrü boyunca Beatrice'ye bagli kaldigi gibi, düsünce dünyasinin da esin kaynagi olur Beatrice. Vergilius'un Aeneis destanini örnek alan ve siradisi bir aska mitoloji, tarih ve kutsal metinlerle de desteklenen gerçeküstücü bir ortamda yakilan bir agit olarak da degerlendirilebilecek olan Ilahi Komedya'nin, tarih ve felsefeden dinbilime, gökbilimden geometriye uzanan bir ansiklopedi niteligi tasimasi da bir baska özelligidir. (Özel karton kutusunda 3 kitap bir arada) Ürün Adı: İlahi Komedya 3 Kitap Takım ve Kutulu Ürün Kodu: 9789753296816 Basım Yılı: 2020.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Dante Alighieri En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Dante Alighieri
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver