OIA Profesyonel Saç Serumu - Hair Serum

490 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

OIA Profesyonel Saç Serumu - Hair Serum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OIA For More Satıcı Ünvanı: ONKA GLOBAL DANIŞMANLIK VE İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0643074993000001 Vergi Kimlik Numarası: 6430749930
    Bu ürün OIA For More tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçeriğinde bulunan ozon yağı sayesinde, evde saç bakımını profesonel bir seviyeye taşıyan OIA Hair Serum, hem saç dökülmesini önleyici hem de sağlıklı ve hızlı uzatıcı etkiler sunan bir formülasyonla geliştirildi. Bitkisel özlerden elde edilen multi vitamin ve mineral kompleksiyle saçın ihtiyaç duyduğu tüm bileşenleri sağlar. Kullanım Önerisi: Kullanmadan önce çalkalayınız. Ürünü, sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez, dökülme sorunu olan bölgelerdeki kuru saç derisine en az 5 sıkımlık uygulayınız ve parmak uçlarınızla masaj yapınız. En az 3-4 saat bekletilmesi ve beraberinde başka bir ürün uygulanmaması tavsiye edilmektedir. 50 ml’lik bir şişe 30 günlük doz içermektedir. Etken Maddeler Aktif oksijen: O3 olarak bilinen, üç oksijen atomunun bir araya gelmesiyle oluşan gaz halinde bir molekülüdür. Yüksek oksidasyon gücü ilk olarak tıp alanında keşfedilen ozon gazı, kozmetik alanında yoğunlukla zeytinyağı ile sentezlenerek kullanılır. Zeytinyağının içerisindeki antioksidanları daha da güçlendirmesi sonucunda, günümüzde hem cilt hem de saç bakımında pek çok olumlu etkisiyle bilinmektedir. Kan dolaşımını hızlandırıcı etkisiyle hücre yenileyicidir, saç derisinde kepek ve döküntü gibi sorunları önleyici etkileri vardır. Saçların dökülmesini önler, daha hızlı uzamasını sağlar.
  • D-Panthenol: Provitamin B5 olarak da bilinen bir vitamin türüdür. Cildin dış bariyerini koruyarak iritasyon önleyici bir işlev görür. Saç derisini ve saç tellerini besleyerek saçların daha parlak ve canlı görünmesini sağlar. Saç tellerinin kırılmalara karşı elastikiyetini artırır.
  • Aloe Vera Yaprak Suyu: Zengin içeriği, antioksidan ve antibakteriyel özelliği sayesinde binlerce yıllık şifa geleneklerinin en önemli kaynağı olan aloe vera, özellikle saç derisinde oluşan döküntü ve kepek gibi hassasiyetlerin giderilmesine yardımcı olur
  • cildi dış etkenlerden koruyucu bir kalkan işlevi görür.
  • İçindekiler:Aqua, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Betula Alba Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Panicum Miliaceum Seed Extract, Equisetum Arvense Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Arctium Lappa Root Extract, Lawsonia Inermis Extract, Humulus Lupulus Extract, Calcium Pantothenate, Niacin, Biotin, Pisum Sativum Sprout Extract, Sodium Benzoate, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Propylene Glycol, Panthenol, Polysorbate 20, Ethylhexylglycerin, Parfum, Disodium EDTA, Citric Acid.

Ürün Özellikleri

  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver