ONVO Midi Blender Seti

849 TL

Ürün Bilgileri

ONVO Midi Blender Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Novas A.Ş Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN CAHİT TOKAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8470339364
    Bu ürün Novas A.Ş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bıçak Özelliği Çelik Blender Tipi El Tipi Blender Doğrayıcı Hazne Kapasitesi 750 ml Fonksiyonlar Blender Gövde Malzemesi Sert Plastik Güç (W) 1500 W Normal ve Turbo Hız Kademesi Ölçü Kabı Kapasitesi 750 ml Renk Beyaz Sessiz Çalışma Yok Turbo Fonksiyonu Var Diğer 2 Yıl Garanti Süresi

Ürün Özellikleri

  • Güç 1200 Watt +
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Beyaz
  • Hacim 750 ml
  • Materyal Plastik
  • Doğrayıcı Var
  • Blender Ayağı Materyali Metal
  • Çırpıcı Var
  • Hız Ayarı Turbo
  • Rendeleme ve Dilimleme Diski Yok
Geri Bildirim Ver

ONVO Midi Blender Set 01

Kullanıcıların leziz tatlar hazırlayabilmeleri için küçük ev aletlerini doğru tercih etmeleri gerekiyor. Özellikle sıklıkça tercih edilen blender setleri mutfakta pek çok konuda yardımcı oluyor. En çok tercih edilen küçük ev aletleri arasında yer alan ONVO midi blender set ise kullanıcılara sağladığı pek çok avantajıyla ön plana çıkıyor. Dayanıklı materyal kullanılarak üretilen ONVO midi blender set uzun yıllar boyunca hayatınızı kolaylaştırmayı hedefliyor.

 
  • Doğrayıcı kısmında 750 ml hazne kapasitesi bulunmaktadır.
  • Hem normal hem de turbo ayarda çalıştırılabilmektedir.
  • Çırpıcı ve doğrayıcı aparatlar birlikte gönderiliyor.

ONVO Midi Blender Set Özellikleri

ONVO Midi Blender Set Özellikleri

Mutfakta pratik ve hızlı hareket edebilmenizin yolu ihtiyacınıza uygun küçük ev aleti tercih etmenizden geçiyor. Çeşitli fonksiyonları ile hayatınızı kolaylaştıran ONVO midi blender set zamandan tasarruf etmenize olanak sağlıyor. Kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilen ONVO midi blender set uzun süreli kullanım sağlamayı hedefliyor Kullanıcı sağlığına dost materyallerden elde edilen blender seti, sağlıklı ve lezzetli yiyecekler hazırlamanıza yardımcı oluyor. ONVO midi blender set beyaz ve çelik renkleri ile de estetik bir görünüme sahip oluyor. Ürün yapısı incelendiğinde hem gövde hem de parça kısımlarının midi boyutta olduğu görülüyor. ONVO midi blender set bünyesinde bulunan doğrayıcı haznesine 750 ml’ye kadar ürün yerleştirilebiliyor. 1500 Watt + güç imkanı sunan ONVO midi blender set kısa süre içerisinde lezzetli tatlar hazırlamanıza olanak sağlıyor. Gövde kısımlarında sert plastik kullanılan blender setinin parça kısımlarının dayanıklı çelikten üretildiği görülüyor. Beyaz ve metal detayların yer aldığı ürün, hem koyu hem de açık renk mutfak dekorasyonuna uyum sağlıyor.

 

ONVO Midi Blender Set Kullanımı

ONVO Midi Blender Set Kullanımı

Kullanıcıların ONVO blender seti tercih etmeleri halinde farklı fonksiyonları tek ürün yardımıyla gerçekleştirmeleri mümkün oluyor. Blender seti işlevleri çırpma, doğrama, karıştırma, püre, öğütme ve parçalama olarak sıralanıyor. 1500 Watt güç ile çalışan ONVO blender seti farklı açılardan kullanıcılara pek çok avantaj sağlıyor. Pratik ve hızlı kullanım ürünün kullanıcılara sağladığı ilk avantaj olarak öne çıkıyor. Ergonomik tasarımıyla dikkatleri üzerine toplayan ONVO midi blender set dekorasyonunuzu tamamlayıcı rol üstleniyor. Açık ve koyu renkli mutfaklara uyum sağlayan blender setin kaydırmaz taban yapısıyla kullanım esnasında oluşabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırdığı belirtiliyor. Kullanıcıların ONVO midi blender set kullanımının ardından ürünün fişini çekmeye özen göstermeleri gerekiyor. Aynı zamanda ürün kullanıldıktan sonra temizlenmesi hijyen açısından önemli detaylar arasında yer alıyor. Kullanım sırasında blender seti bünyesinde bulunan bıçaklara da temas edilmemesi büyük önem taşıyor.

 

ONVO Midi Blender Set Fiyatı ve Yorumları

ONVO Midi Blender Set Fiyatı ve Yorumları

Turbo ve normal hız ayarına sahip olan ürün, düzenli ve doğru kullanımda uzun süreli kullanım sağlıyor. Çelik ve beyaz tonlarının eşlik ettiği estetik görünümlü ONVO midi blender set sayesinde ürünlerin doğranması ve çırpılması mümkün oluyor. ONVO midi blender set sayesinde çorbalardan pastalara kadar farklı lezzetler kolayca hazırlanıyor. 2 bıçaklı yapısı ile ön plana çıkan ONVO blender seti dayanıklı cam haznesi ile öne çıkıyor. Hızlı ve pratik kullanım vadeden blender seti, şıklığı ve kalitesiyle tercih sebebi oluyor. Materyal kalitesi ve dayanıklılığı ile öne çıkan ONVO midi blender set kullanıcıların mutfak işlerinde yardımcısı olmayı hedefliyor. Dilerseniz ONVO midi blender set fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz. ONVO midi blender set kullananlar tarafından yapılan yorum ve değerlendirmelere de göz atarak ürünü sizden önce kullanmış kullanıcılardan fikir sahibi olabilirsiniz. Ürünün siparişini hızlı ve pratik bir şekilde Trendyol’dan oluşturabilirsiniz.