Ops Magazinlik Mg 101

110 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ops Magazinlik Mg 101

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALPA STORE Satıcı Ünvanı: MÜRÜVVET ATIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1020481251
    Bu ürün ALPA STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ops Magazinlik Mg 101

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver

Ops TYC00184021649 MG 101 Magazinlik

Ev, okul ya da iş yerlerinde evrak ve kitap düzeni son derece önemlidir. Sıklıkla kullandığınız dergileri ya da özel kitaplarınızı kütüphaneye yerleştirmek yerine magazinlik kullanmayı tercih edebilirsiniz. Böylece bu ürünleri düzenli bir şekilde muhafaza edebilirsiniz. Ops MG 101 magazinlik, bu iş için oldukça uygun bir üründür. Söz konusu ürün sayesinde çalışma masasında oluşabilen dağınıklığı kolaylıkla giderebilirsiniz. Çalışma ortamının dağınıklığı, stres kaynaklarından biridir. Bu magazinlik sayesinde dağınık hâldeki kitap, dergi, fasikül ve dosyaları belirli alanlarda toplayabilirsiniz. Ops MG 101 mavi magazinlik, kullanıcılarından tam not almayı başaran bir üründür. Magazinliğin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Ölçü: 29 cm x 10 cm x 24 cm
  • Renk: Mavi
  • Kurulum: Kullanıcıya ait

Ops Mavi Magazinlik MG 101 Özellikleri Nelerdir?

Ops Mavi Magazinlik MG 101 Özellikleri Nelerdir?

Ops MG 101 mavi magazinlik, birçok özelliğe sahip olan oldukça fonksiyonel bir üründür. Söz konusu ürün, organizer görevi görür. Magazinliği kullanarak depolama alanlarınızı çok daha verimli kullanabilirsiniz. Ayrıca bu sayede kitaplarınızı ve dosyalarınızı kategorilere de ayırabilirsiniz. Böylece eşyalarınız çok daha düzenli olur ve aradığınız kitabı bulmak bir hayli kolaylaşır. Ops MG 101 mavi magazinlik, birçok farklı uzunluk ve kalınlığa sahip kitapları düzenli bir şekilde depolamak için kullanılabilir. Bu ürünü kullanarak dilerseniz ders kitaplarını, önemli dosyaları ya da dergi ve romanları organize edebilirsiniz. Magazinliğin arka kısmındaki boşluğu kullanarak ürüne hangi kitapları depoladığınızı kolayca görebilirsiniz. Mavi renge sahip bu magazinliğin dış görünüşü de oldukça şık ve sadedir. Bu sayede ürün, resmî alanlarda da kullanılabilir. Söz konusu magazinlik, mekânın dekorasyonuna kolayca uyum sağlar.

Ops Magazinlik MG 101 Mavi İç Hacim Kapasitesi Nasıldır?

Ops MG 101 magazinliğin iç hacim kapasitesi oldukça geniştir. Söz konusu ürün, kullanıcı ihtiyaçlarını karşılayabilmek üzere tasarlanmıştır. Magazinliğin boyutları 29 cm x 10 cm x 24 cm'dir. Böylece bir adet ürün içerisine birden fazla kitap, dergi ve dosya sığabilir. Magazinlik içerisine yerleştirilen eşyaların kalınlıklarına göre ürünün alabileceği kitap sayısı da değişiklik gösterir. Örneğin; bir adet Ops organizer magazinlik, 3 adet soru bankasını ya da 6 tane ince romanı depolayabilir. Bu ürün, tarafınıza kurulu hâlde gönderilmez. Bu nedenle ürünü sizin kurmanız gerekir. Son derece pratik bir kurulum sürecine sahip olan Ops MG 101 mavi magazinliği birleştirmek için çivi, vida ya da yapıştırıcı kullanmanıza gerek yoktur.

Ops Magazinlik MG 101 Mavi Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Ops MG 101 mavi magazinlik, son derece kaliteli bir üründür. Ops markasının sıklıkla tercih edilen ürünlerinden biri olan bu magazinliğin üretiminde sağlam materyaller kullanılmıştır. Dayanıklılığı artırılmış plastikten üretilen ürünü uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ops MG 101 mavi magazinlik, darbelere karşı da oldukça dayanıklı bir yapıya sahiptir. Ürünü temiz tutarak ve temkinli bir şekilde muhafaza ederek kullanım ömrünü daha da uzatabilmeniz mümkündür. Söz konusu magazinlik, hemen herkes tarafından gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Dilerseniz Ops MG 101 mavi magazinlik yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu kullanışlı magazinliğe sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece güvenli ödeme seçeneklerinden yararlanma şansını da elde edebilir, ürünün yalnızca birkaç tıklamayla kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz.