organic shop Hindistan Cevizi + Shea Yağlı Saç Maskesi 250 Ml

169,99 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

organic shop Hindistan Cevizi + Shea Yağlı Saç Maskesi 250 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kazançlı Marketim Satıcı Ünvanı: FATİH KASAP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6272531051200015 Vergi Kimlik Numarası: 5270306249
    Bu ürün Kazançlı Marketim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Organic Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml • Organik Hindistan Cevizi & Shea Maskesi ile yıpranma görmüş saçlarınıza mükemmel besleyici bakım uygulayın. • İçerisindeki organik hindistan cevizi, saçları parlaklık kazandırarak, kuru, zarar görmüş saçları geri kazandırmak için telleri destekler. • Organik Shea, saç uçlarını canlandırmak için ayrık uçları ve pürüzsüz kabarıklıkları onarmak için olağanüstü bir nemlendiricidir. Kullanım • Islak saça uygulayın. • 3-4 dakika bekletin ve iyice durulayın. • Haftada 2 kere kullanılması tavsiye edilir. • Tek kullanımlıktır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Etki Hacim Verici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Hindistan Cevizi + Shea Yağlı Saç Maskesi ile Dayanıklılık

Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml özelliklerinde bulunan organik Hindistan cevizi, saçlara parlaklık sağlayabilir. Kuru ve zarar görmüş saçları geri kazandırmak için saç tellerinizi destekleyebilir. Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml kullanımı saç uçlarınızı canlandırabilmek için kullanabilirsiniz. Saç uçlarında bulunan kuru ayrılmış ve pürüzlü kabarmaları onarabilmek için geliştirilmiş bir nemlendirici. Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml içeriği ile nemli saçlarınıza ihtiyaca göre belirlediğiniz dakikadan önce masaj yaparak yedirin, sonrasında ise ılık su ile durulayın. Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml yıpranmış ve zarar görmüş saçlarınızı şımartın ve besleyici bakım kremiyle besleyin. Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml özellikleri içerisinde bulunan bulunan Hindistan cevizi saçlarınızı besleyebilir.

  • Yumuşak Saçlar
  • Derinlemesine Besleme
  • Pratik Kullanım

Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml

Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml

Saç kremleri ve maskeleri duş sırasında ve banyo ihtiyaçları arasında akla gelebilecek ilk ürünlerden bir kaçıdır. Saçınızın iyi bir bakımdan geçmesi iyi ve kaliteli ürünlerle saçınızı beslemek dış görünüşü tamamlayarak sizi çok daha iyi hissettirebilir. Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml içeriğinde bulunan tropikal özleri sayesinde size yeni bir hava katarken saçlarınızı besleyerek banyoda işinizi kolaylaştırabilir. Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml yoğun bir yapıya sahiptir. Saçlarınızı sarmalayarak üzerine bakıp yapabilir. Saçınızda bulunan kabarmaları bu yöntemle besleyerek iyileştirmeye çalışabilir. Maske saça uygulandıktan sonra derinlemesine nüfuz edebilmesi için bekletilir ve sonrasında durulama işlemi gerçekleşir. Bu durumda dikkat edilmesi gereken bir unsur ise saç diplerinin tamamen maskeden arındırılmalıdır.

Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml

Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml

Sebebi ise hem saç diplerinde bulunan yağların saç diplerini doğal yolla besleyerek büyütmesi hem de maskenin yoğunluğu sebebiyle gözenekleri kapatmasıdır. Bu yüzden saçlar yeterince durulanma işlemi gördüğünden emin olmalısınız. Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml kullanımı sayesinde saçlarınızın daha iyi tarandığını ve yumuşayabildiğini görebilirsiniz. Düzenli kullanımda sizlere hem daha parlak hem de daha yumuşak saçlar kazandırabilir. Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml özellikleri içerisinde saçınızı yoğun bir şekilde nemlendirerek beslemesi ise size daha iyi bir sonuç almanızı sağlayabilir. Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml cansız ve kuru saçlarınızı canlı ve daha parlak yapabilir. Saç kabarması problemlerinde size yardımcı olabilir ve düzenli kullanımda hacim kazandırabilir. PRA-1793719-1286 numarası ile ürünü aratarak yorumlarına ulaşabilirsiniz ve inceleme yaparak size uygunluğuna karar verebilirsiniz.

Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml

Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml

İçerisinde bulunan Shea Yağı ve Hindistan cevizi nemlendirme konusunda olabilecek en iyi içeriklerden ikisi. Saç boyalarının saçtan aldığı nemi ve canlılığı geri getirmeye yardımcı olabilir. Hindistan cevizi ve Shea yağı ile saçlarınızın mevsim değişikliklerinden, ısı işlemlerinden, boya gibi kimyasalların kullanmasından dolayı kaybettiği nemi ve canlılığı geri getirebilir. Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml kullananlar düzenli kullanımda gözle görülür etkileri fark edebilir. Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml ile kuru ve durgun saçlarınızı hacmine tekrar kavuşturabilirsiniz. Doğal içeriği ile boyalı saçlarınızı koruyabilir, hacmini yeniden kazandırabilir ve düzenli kullanımda saçlarınıza ihtiyacı olan bakımı sağlayabilir. Sert, kuru ve cansız saçları canlandırabilir ve sizin hayatınızı kolaylaştırabilir. Organik Shop Hindistan Cevizi & Shea Yağlı Saç Maskesi 250 ml yorumları için Trendyol'dan ürünü inceleyebilirsiniz.