Origins Ginzing™ Ultra Canlandırıcı Ve Aydınlık Görünüm Veren Yoğun Nemlendirici 50 ml

1.150 TL

Ürün Bilgileri

Origins Ginzing™ Ultra Canlandırıcı Ve Aydınlık Görünüm Veren Yoğun Nemlendirici 50 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ORIGINS Satıcı Ünvanı: ELCA KOZMETİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0331047250300019 Vergi Kimlik Numarası: 3310472503
    Bu ürün ORIGINS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 4 adet sipariş verilebilir. 4 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Enerji Veren Yoğun Nemlendirici Krem NEDİR Cildin enerjik görünmesine destek olan yoğun nemlendirici krem, donuk & yorgun görünen cildi canlandırarak 72-saat boyunca nemini korumasına yardımcı olur. NE YAPAR Daha canlı bir cilt görünümü için cildin doğal ışıltısını harekete geçirerek 72-saat boyunca nemini korumasına yardımcı olur. Formülündeki Hydra-Hug™ Teknolojisi sayesinde cildin nemi hapsetmesine yardımcı olarak cildin daha uzun süre nemli & sağlıklı görünmesine destek olur. Ginseng & Kahve daha enerjik bir cilt görünümü için cildin doğal ışıltısını destekler. Tazelenmiş bir cilt görünümü & hissi sunmaya yardımcı olur. KULLANIMI Serum adımından sonra cilde sabah & akşam ya da anında cildi tazelemek için cömert miktarda uygulayın. %100 Vejetaryen & Vegan* *bal & balmumu hariç Parabens, phthalates, sodium lauryl sulfate, propylene glycol, mineral oil, DEA, petrolatum, paraffin, polyethylene beads, formaldehyde & hayvansal içerikler* İÇERMEZ!

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Kuru
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 31 - 50 ml
  • Form Krem
  • Ek Özellik Vegan
Geri Bildirim Ver

Origins Ginzing Ultra Canlandırıcı ve Aydınlık Görünüm Veren Yoğun Nemlendirici

Cilt tipleri birbirinden ayrılır ve bu sebeple her cilt tipi için farklı bakım rutinleri oluşturulmalıdır. Kuru ve aşırı kuru cilt tiplerinin gün içerisinde nemlendirilmesi oldukça önemlidir. Origins Ginzing ultra canlandırıcı ve aydınlık görünüm veren yoğun nemlendirici, kuru cilt tipine sahipseniz kullanabileceğiniz etkili bir nemlendirici cilt bakım ürünüdür. 72 saat boyunca cildinizi nemlendirerek donuk ve kuru cildi uyandırmaya yardımcı olan içeriğe sahiptir.

 
  • Kuru ve aşırı kuru ciltler için uygun
  • Ginseng içeriği
  • Hydra Hug teknolojisi

Origins Ginzing Ultra Canlandırıcı Yoğun Nemlendirici Özellikleri

Origins Ginzing Ultra Canlandırıcı Yoğun Nemlendirici Özellikleri

Cildin 72 saat nemli kalmasını ve kuru cildin canlanmasını sağlayan Origins Ginzing nemlendirici etkili bir formüle sahiptir. Enerji artırıcı etkisi ile kuru ciltleri uyandırmaya yardımcı olur. Öne çıkan bileşenlerinden biri kafeindir. Kahveden elde edilen kafein doğal olarak enerji verir, cildi tazelemeyi ve yeniden şarj etmeyi destekler. Ginseng cildin doğal enerjisini arttırmaya yardımcı olur. Origins tarafından özel olarak geliştirilmiş Hydra Hug™ teknolojisi bu krem nemlendiricinin içeriğinde yer alır. Nem kaybını önlemek için cilt hücreleri arasındaki boşluğu kapatarak birbirlerine sarılmalarına yardımcı olur. Origins Ginzing ultra canlandırıcı yoğun nemlendirici, sürekli nemlendirme ve cildi canlandıran kafein ile cildi uyandırır. Hydra Hug™ teknolojisi cilt hücreleri arasındaki boşluğu kapatarak nem kaybını önlemeye yardımcı olurken, kahve ve ginsengden gelen enerji verici kafein cildi canlandırarak ışıltılı ve dinlenmiş bir görünüm kazandırır. Cildinizin kuru veya aşırı kuru olmasından endişeleniyorsanız Origins Ginzing yoğun nemlendirici özellikleri ve formülünden faydalanarak etkili bir sağlayabilirsiniz.

 

Origins Ginzing Ultra Canlandırıcı Yoğun Nemlendirici Kullanımı

Origins Ginzing Ultra Canlandırıcı Yoğun Nemlendirici Kullanımı

Kahve ve ginsengden elde edilen kafein ile zenginleştirilmiş bu nemlendirici cildi anında parlaklık ve 72 saat nemlendirme ile uyandırır. Hydra Hug™ Teknolojisi cilt hücreleri arasındaki boşluğu kapatmaya yardımcı olarak nemin kalıcı rahatlık için hapsedilmesini sağlar. Bu nemlendirici kremi elleriniz için de tercih edebilirsiniz. Cilt bakım rutininize ekleyeceğiniz bu ürünü cildinize serum uyguladıktan sonra günlük nemlendirici olarak veya gün içinde ihtiyaç duyulduğunda anında cilt tazeleyici olarak gece ve gündüz sürebilirsiniz. Düzenli kullanımda etkisini göstermeye başlayacaktır. İçeriğinde niasinamid, kafein ve ginseng yer alan nemlendirici cilt bariyerinin onarımında da etkisini gösterir. Origins Ginzing aydınlık görünüm veren yoğun nemlendirici büyük bir hidrasyon ve enerji kaynağıdır. Kahve çekirdeği yağı ve Cupuacu yağı içeren bu ultra nemlendirici enerji verici cilde ışıltı kazandırır. 24 saat boyunca nemlendirir, parlaklığı geri kazandırır ve hızla tazeler. Kuru, aşırı kuru veya normal cilt tipine sahip olan kişiler bu nemlendiricinin etkilerinden faydalanabilir.

 

Origins Ginzing Ultra Canlandırıcı Yoğun Nemlendirici Fiyatı

Origins Ginzing Ultra Canlandırıcı Yoğun Nemlendirici Fiyatı

Cilde uzun süre nemlendirici etki sağlayan bu ürün krem bir yapıya sahiptir. Cilt bakım rutinine ekleyerek cildinizin ihtiyaç duyduğu günlük miktarı sağlayabilirsiniz. Düzenli kullanımda etkisini göstererek memnun kalmanızı sağlayacaktır. Hava şartları, stresli ve yoğun günler veya genetik faktörler cildin yapısını kötü anlamda etkileyebilir. Cilt tipiniz kuru veya aşırı kuruysa hidrasyona ihtiyaç duyar. Cildinizi nemlendirmediğiniz takdirde ilerleyen zamanlarda bu durum cilt kuruluğuna yol açabilir. Bu sebeple Origins Ginzing markasının yoğun nemlendirici kreminden faydalanabilirsiniz. İçeriğinde kafein ve ginseng öne çıkan bileşenler arasındadır. Paraben içermez ve vegan bir üründür. Bu anlamda da gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Dilerseniz ürünün yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek ürünü daha önceden kullanmış kişilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Origins Ginzing yoğun nemlendirici fiyatı ve ilgili tüm detayları ile birlikte Trendyol’da sizleri beklemektedir. İsterseniz bu ürünü hemen sipariş verebilirsiniz.