Örün Matbaa Beyaz Renk Süngerli Takı Kutusu Kolye, Bileklik, Mini Set Kutusu 25 Adet Demonte Sevk

Ürün Bilgileri

Örün Matbaa Beyaz Renk Süngerli Takı Kutusu Kolye, Bileklik, Mini Set Kutusu 25 Adet Demonte Sevk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Örün Reklamcılık Matbaacılık Satıcı Ünvanı: ORHAN ÖRÜN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6762100309400000 Vergi Kimlik Numarası: 6610021928
    Bu ürün Örün Reklamcılık Matbaacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 25‘li Paket demonte gönderilmektedir. * İç zemin ve kapak içi kağıtları vardır. * Kutularımız İthal 300 gram Amerikan Bristol Kağıt Kullanılarak Üretilmektedir. * E-Ticaret - İnstagram Üzerinden Satış Yapan Takı Firmalarının Ürün gönderimine uygundur * Süngerde Bileklik - Kolye-Mini Set- Küpe -Yüzük takılabilmesi İçin kesikler bulunmaktadır. * Takı ve çok amaçlı obje kutusu olarak kullanılabilir * Ebadı 8x6x3 cm'dir. Pure White Color Sponge Jewelry Box 8x6x3cm Necklace, Bracelet, Mini Set Box 25 Pieces Shipped Disassembled It will be sent disassembled in a package of 25. * It has inner background and inside cover papers. * Our boxes are produced using imported 300 grams of American Bristol Paper. * E-Commerce - Suitable for Product Delivery by Jewelry Companies Selling on Instagram * The sponge inside has cuts for attaching bracelets, necklaces, mini sets, earrings and rings. * Can be used as a jewelry and multi-purpose object box. * Its size is 6x8x3 cm.
Geri Bildirim Ver