Ötüken Neşriyat Yayınları Müslümanlıkta Dini Tefrika

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
226,63 TL

Ürün Bilgileri

Ötüken Neşriyat Yayınları Müslümanlıkta Dini Tefrika

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Express Kitap Satıcı Ünvanı: HALİL İBRAHİM GÜRLEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4460383639
    Bu ürün Express Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Prof. Dr. Yusuf Ziya Yörükân, Sahn Medresesi Kism-i Âlîsi nde, Süleymaniye Medresesi nde, Dâru l-Funûn Ilâhiyat Fakültesi nde Istanbul Üniversitesi Islâm Tetkikleri Enstitüsü nde ve kuruculari arasinda bulundugu Ankara Üniversitesi Ilâhiyat Fakültesi nde terbiye, sosyoloji, akvam-i Islâmiyye etnografyasi, felsefe tarihi, Türk dinleri ve mezhepleri tarihi, Islâm dini ve mezhepleri tarihi ve Islâm dini ve mezhepleri tarihi ve kelâm dersleri okutmus
  • kitaplariyla ve çesitli yayin organlarinda yer almis yazilariyla, 1920 li ve 1930 lu yillar için oldugu kadar, bugün için de geçerli olan ileri görüslerin bir temsilcisi olmustur. Ötüken Nesriyat, Prof. Dr. Yusuf Ziya Yörükân in- Anadolu da Alevîler ve Tahtacilar- Samanizm- Müslümanlik ve Kur an-i Kerim den Âyetlerle Islâm Esaslari- Hazret-i Muhammed in Dogumundan Ölümüne Kadar Islâm Dini Tarihi- Islâm Akaid Sisteminde Gelismeleradli kitaplarini yayinlamistir. Elinizde bulunan ve Müslümanlikta Dinî Tefrika adiyla yayinlamis oldugumuz bu kitabi ise, Islâm mezheplerinin önemli bir yönüne isik tutmak suretiyle Islâm Dini ve Mezhepleri Tarihi Serimize yeni bir halka eklemektedir. Prof. Yörükân in ilk defa yayinlanmis olan bu kitabi, bize, 'Islâm Tarihi nde Ortaya Çikmis Ayrilikçi Görüsler'in tarihî, felsefî ve sosyolojik açidan yapilmis ince bir tahlilini sunmaktadir. Bu vesileyle mezheplerin, Müslümanlikta meydana gelmis olan tefrikanin, ayni zamanda siyasetle ne derece iç içe girmis oldugunun da veciz bir sekilde göstermeye yardimci olmaktadir. Ürün Adı: Müslümanlıkta Dini Tefrika Ürün Kodu: 9789754377286 Yazar: Yusuf Ziya Yörükan Basım Yılı: 2009 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 219 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Anonim
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 201-250
Geri Bildirim Ver