Ötüken Neşriyat Kırmızı Ve Siyah

255 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
268,15 TL

Ürün Bilgileri

Ötüken Neşriyat Kırmızı Ve Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ötüken Neşriyat Satıcı Ünvanı: ÖTÜKEN NEŞRİYAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0661003312300016 Vergi Kimlik Numarası: 6610033123
    Bu ürün Ötüken Neşriyat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kırmızı ve Siyah Ürün Adı : Kırmızı ve Siyah Yayınevi : Ötüken Neşriyat Yazar : Stendhal Kategori : Dünya Klasikleri Stok Kodu : 9786254080203 Sayfa Sayısı : 507 Boyut : 13,5 cm x 21 cm Basım Tarihi : Temmuz 2021 Kapak Türü : Ciltli Kağıt Türü : 55 gr Holmen Dili : Türkçe Henri Beyle Stendhal’ın Kırmızı ve Siyah isimli roman, yazarın en kuvvetli ve öne çıkan iki eserinden biridir. Bu iki eserden diğeri ise Parma Manastırı olarak kabul edilir. Eser, Restorasyon Fransası’nın mevcut şartlarında yükselme tutkusu içinde olan Julien Sorel’in ihtiraslarını, onun yaşadığı bunalımları, Katolik Kilisesi’ni, özgürlükçüleri ve kralcıları bir aşk hikâyesiyle harmanlayarak anlatmıştır. Esere adını veren “kırmızı ve siyah” yalnızca iki rengin ifadesi olmayıp, Julien Sorel’in seçeceği iki yolun temsilidir aslında. O, tutkuyla arzu ettiği yükseliş için ya aldığı dinî eğitimi taçlandırıp kiliseyi ya da Napolyon’a olan hayranlığının peşinden gidip askeri yolu seçecek, yani ya siyah ya kırmızı diyecektir. İlk baskısı 1830’da yapılan ve André Gide’nin “Kendi zamanının ötesinde bir romandır” dediği bu eser, psikolojik bir roman özelliği taşımaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Ali Özdemir
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver