Panama Yayıncılık Çiçi Han & Baş Eğmeyen Gök Soylu Hun Hakanı

199,90 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Panama Yayıncılık Çiçi Han & Baş Eğmeyen Gök Soylu Hun Hakanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mirhan Kitap Satıcı Ünvanı: ŞEBNEM CANATALAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1024024577200001 Vergi Kimlik Numarası: 1980280923
    Bu ürün Mirhan Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çiçi Han… Bas egmedi. Hiçbir güç onu özgürlügünden vazgeçiremedi. Çin'e baglanmayi reddetti. Kandasi Hohanyeh Han ise Çin'e baglanmayi onursuzluk saymamisti. Çiçi Han ona karsi çikti, savasti. Sonrasinda… Atasi Mete Han'in izinde çizmeye çalisti yazgisini. Onun düslerine tutundu. Önce günbatisina yönelecek, ordu toplayip güçlenecek ve kutlu baskent Ötüken Yis'i geri alacakti. Günbatisini yeni bir ülkü olarak sundu budununa. Acuna bakisini ve göç yönünü degistirdi.Yerlesip tutunmak, kök salmak ve bir daha yerinden kopmamak adina bir kale yaptirdi. Düsleri ugruna büyük bir adim daha atmisti ancak… Çiçi Han'dan çok korkmustu Çin. Çin, gündogusunun en ucundaydi. Çiçi Han ise devletini günbatisinda kurmustu. Sayet güçlenirse, gündogusuna döner ve Hunlar için yeni bir Mete Han dönemi baslatabilirdi. Destanlari Hunlar yazardi. Çin ise bu destanlardan korkardi. Bir destanla baslamisti her sey! Bir koca budun, varolus nedenini bu destana baglamisti. Çiçi Han yeni bir destan oldu düsleriyle. Budunu, bu destana tutundu. Bugün bu topraklari yurt tutuyorsak ve özgürsek, Bas egmeyen Çiçi Han'in destani yazildigi içindir! Ürün Adı: Baş Eğmeyen Göksoylu Hun Hakanı Çiçi Han Ürün Kodu: 9786055143794 Basım Yılı: 2015.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Ahmet Haldun Terzioğlu En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar İskender Pala
  • Roman Türü Tarihi
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
Geri Bildirim Ver