Partikül Matematik 8. Sınıf Efso Soru Bankası

204 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Partikül Matematik 8. Sınıf Efso Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Okulyolum Satıcı Ünvanı: AHMET ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210383512
    Bu ürün Okulyolum tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Partikül Matematik EFSO kitabından herkese selamlar, ben Melih Hocanız Sevgili LGS Canavarları. Yeni bir 8. sınıf matematik kitabı ile bir kez daha karşınızdayım. Öncelikle kitabın adının neden EFSO olduğunu ve bu kitapta neler bulacağını sana biraz anlatayım. EFSO, EFsane SOruların kısaltması. Efsane olması ise LGS’de karşına gelebilecek zorluk seviyesinde sorular olmasını ifade ediyor. Dolayısıyla bu kitapta tamamen yeni nesil tarzda ve LGS Amcalar ne sorar diye düşünülerek hazırlanmış sorularla karşılaşacaksın. Bu soruların hepsinin MEB müfredatına tam uyumlu, LGS’de çıkmış ve LGS örnek sorularının her birinin iyi analiz edilmesiyle hazırlandığını da belirtmek isterim. EFSO kitabındaki her test 4 sorudan oluşuyor. Bunların ilk 3’ü orta zorlukta. Son sorular ise EFSO dediğimiz ve seni terletebilecek sorular. Fakat hiç tedirgin olma. Çünkü her soruda beni yine yanında bulabileceksin. Zorlandığında veya bu sorunun daha kısa, kolay bir çözüm yolu var mıdır acaba diye düşündüğünde bir karekod kadar uzağında olacağım. Yani tüm soruların ayrıntılı çözüm videolarına her testin başında bulunan karekodları okutarak ulaşabileceksin. Böylece hem yeni nesil soru çözme yeteneğini güçlendireceksin hem de soruların çözümlerini detaylı bir şekilde öğrenmiş olacaksın. Kitaptaki soruları çözme sürecinde ise sana önerim öncelikle konuları çok iyi pekiştirmen olacaktır. Bunun için Partikül Matematik YouTube kanalındaki matematik konu anlatım ve soru çözüm videoları sana yardımcı olacaktır. Konuları gerçekten anladığını düşündüğünde ise artık EFSO’yu çözmeye başlayabilir ve kendini LGS Canavarı olmak için tam anlamıyla hazır hissedebilirsin. Hayallerini gerçekleştirmek için çıktığın bu yolda gerek YouTube kanalımızdaki içeriklerle gerek yükünü ha??etmek için çıkardığımız LGS kitaplarımız ile yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz. Hayalinizdeki okulun ismini tabelada okuyuncaya dek kendinize çok iyi bakın ve matematikle kalın. Türü: Soru Bankası Sayfa Sayısı: 104 Soru Sayısı: 188 ISBN: 978-625-8059-94-6

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kollektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Partikül Matematik 8. Sınıf Efso Soru Bankası

8. sınıf, eğitim hayatındaki önemli yıllardan biridir. Liseye geçmeden önceki son temellerinin atıldığı bu yılda birçok farklı problem tipini görmek önemli bir aşama kaydettirir. Özellikle matematik, içerisinde birçok farklı konu ve bilgilerin yer aldığı bir derstir. Matematikte tek konu içerisinde birçok farklı problem tipi ve çözüm şekli ortaya çıkabilir. Bu kadar farklı soru tipi ve çözüm şekli bulunduğu için öğrencilerin farklı farklı testler çözmesi, onlar için avantaj sağlar. Partikül Matematik 8. sınıf efso soru bankası birçok farklı problem tipi ve sınav müfredatına uygun konuları ile tercih edilen bir soru bankasıdır. Ürünün isminde bulunan EFSO tanımı, efsane soruların kısaltılması şeklindedir. Bu matematik kaynağını satın alıp çocuğunuzun lise sınavına tam teşekkülü olarak hazırlanmasını sağlayabilirsiniz.

  • Video çözümlü içerik
  • Farklı ve özgün sorular
  • Akıllı tahtaya uyum

Partikül Matematik 8. Sınıf Efso Soru Bankası Özellikleri

Partikül Matematik 8. Sınıf Efso Soru Bankası Özellikleri

Bu soru bankasının içeriğindeki testler, daha önce LGS’de çıkan sorulara uygun olarak özenle belirlenir. Her bir test sayfasında 4 adet matematik işlemi bulunur. Problemlerin hepsi, MEB müfredatına tam olarak uygun şekilde hazırlanır. Bu problemlerin ilk üçü, orta derecede sayılabilen zorluğa sahiptir. Sonuncusu ise farklı ve zor nitelikteki iddialı olanlardır. Testlerin sonunda yer alan zor problemler; sınavlarda çıkan, farklı ve ayrıştırıcı olan sorulara ön hazırlık niteliğindedir. Partikül Matematik 8. sınıf soru bankası testlerin başında yer alan bir karekoda sahiptir. Zorlanılan testlerde karekodları okutarak problemlerin farklı videolu çözüm yolları ile kolaylıkla işlemler öğrenilebilir. Bu sayede öğrenciler yeni nesil problem tiplerini öğrenebilir, bu problemleri çözmeyi zevkli hale getirebilirler. Siz de bu öğretici ve bilgilendirici soru bankasını çocuğunuz için satın alabilirsiniz.

Partikül Matematik 8. Sınıf Efso Soru Bankası Yorumları

Partikül Matematik 8. Sınıf Efso Soru Bankası Yorumları

Markanın soru bankası, matematik alanında 8. sınıf düzeyinde ihtiyacınız olan tüm soru tiplerini içerir. 8. sınıf düzeyindeki birçok öğrenci için ideal matematik kitabı olarak değerlendirilir. Farklı soru tipleriyle karşılaşan öğrenciler, liseye geçiş sınavlarında büyük ölçüde başarılı olur. Sınava hazırlık süreci için değerlendirilmesi önerilen bir içeriğe sahiptir. Bu ürün, öğrencilerin çözüm alternatiflerini değerlendirmeleri için birçok videolu çözümü barındırır. Bu sayede aklınıza takılan soruları kolay bir şekilde yanıtlayabilirsiniz. Partikül Matematik 8. sınıf efso soru bankası yorumları incelendiğinde, kitabın içerisindeki soruların müfredata uygun ve sınavda çıkan tarzda olduğu görülür. 8. sınıf efso soru bankası sayesinde öğrenciler, matematik işlemlerini müfredata uygun ve eğlenceli şekilde öğrenebilir. Aynı zamanda verilen barkodlar ile çözümlerini izleyebilir. 8. sınıflar için hazırlanan bu kitabı ürünün altında bulunan yorumlarla değerlendirebilirsiniz.

Partikül Matematik 8. Sınıf Efso Soru Bankası Fiyatları

Partikül Matematik 8. Sınıf Efso Soru Bankası Fiyatları

Partikül Matematik 8. sınıf efso soru bankası fiyatları ürünün kalitesi, içeriği ve müşteri memnuniyeti göz önünde bulundurularak titizlikle belirlenir. Farklı problem tiplerinin yer aldığı soru bankası, tüm öğrencilerin anlaması için uygun bir anlatıma sahiptir. Müfredata uygun ve yeni nesil testler içeren matematik soru bankası, liseye hazırlık açısından oldukça önemli bir kaynaktır. Bilgilendirici ve yararlı bir içeriğe sahiptir. Kitabın içerisinde yer alan sorular karekodlar ile birlikte çözülebilir. Böylece öğrencinin sınavda çıkan tüm problem tiplerine önceden hakim olmasını kolaylaştırır. Liseye geçiş sınavlarında çıkan tüm matematik konuları, bu kitabın içeriğinde mevcuttur. Bu sayede öğrenciler, birçok farklı konuyu hızlı bir şekilde pekiştirebilir. Çocuğunuz ya da öğrenciniz için bu çok faydalı ve sıklıkla tercih edilen kitabı Trendyol'da bulabilirsiniz. Aynı zamanda uygun fiyat fırsatları ile satın alabilirsiniz.