Paşabahçe Küçük Boy Villa Patisserie 3 Katlı Kurabiyelik 96815 Fma05147

228,85 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
330 TL290 TL
310 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
311,85 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Paşabahçe Küçük Boy Villa Patisserie 3 Katlı Kurabiyelik 96815 Fma05147

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: favorinavm Satıcı Ünvanı: NURTEN ÖLMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6540354188
    Bu ürün favorinavm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paşabahçe Villa Patisserie 3 Katlı Kurabiyelik 96815 Ürün Özellikleri Yükseklik: 26,1 cm Çap: 11,8 cm Siparişinizle birlikte tarafınıza 1 adet 3 katlı kurabiyelik gönderilecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Seramik
  • Özellik BPA Free
  • Parça Sayısı 4 Parça
  • Renk Beyaz
  • Tema / Stil Klasik
  • Şekil Yuvarlak
  • Ürün Tipi Ayaklı Sunumluk
Geri Bildirim Ver

Paşabahçe Villa Patisserie 3 Katlı Kurabiyelik

Yaptığınız kurabiyelerin şık ve dekoratif bir şekilde servis edilebilmesi sunum açısından önemli bir faktördür. Katmanlara ve kapaklı yapıya sahip olan kurabiyelik modelleri, kullanım kolaylığı açısından müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Paşabahçe Villa Patisserie 3 katlı kurabiyelik sunumlarınıza dekoratif bir görünüm kazandırabilmenize yardımcı olur. Üst üste dizilmiş şekli sayesinde katmanlar birbirinden ayrılır. Bu sayede ikramlıklarınızı rahat ve kolay bir şekilde sunabilmenize yardımcı olur. Estetik ve şık görünümü ile birlikte kurabiye, lokum ve pralin gibi şekerlemeleri ürün ile ikram edebilirsiniz. Paşabahçe 96815 Villa Patisserie 3 katlı kurabiyelik sayesinde sofralarınızda yaptığınız sunumlar ile dekoratif bir görünüme sahip olabilirsiniz. Kaliteli ve konforlu kullanım elde edebileceğiniz bu ürüne Paşabahçe 3 katlı kurabiyelik 96815 kodu ile kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

  • Dayanıklı malzeme kalitesi
  • Sağlıklı kullanım imkanı
  • Dekoratif görünüm

Dayanıklı Paşabahçe Villa Patisserie Kurabiyelik

Dayanıklı Paşabahçe Villa Patisserie Kurabiyelik

Dayanıklı malzemelerden tasarlanan kurabiyelik modelleri uzun süre sağlıklı ve güvenli bir kullanım imkanı sunar. Üç katmandan oluşan ürün, pratik ve modern bir ikramlık hazırlayabilmenize yardımcı olur. Şık tasarıma sahip olan üç katlı kurabiyelik Paşabahçe markasının kalitesi ile buluşarak müşterilerin beğenisine sunulur. Kaliteli cam malzemelerden tasarlanan bu ürün, dayanıklı bir yapıya sahiptir. Herhangi bir dış darbe aldığında kırılmaz. Paşabahçe Villa Patisserie 3 katlı kurabiyelik modeli uzun süre formunu koruyarak kaliteli bir kullanım imkanı sağlar. Ürünün çizilmeyen özelliği sayesinde kalabalık misafirlerinize lezzetli ikramlıklar hazırlayabilirsiniz. Bu sayede gelen misafirlerinize ürünleri şık bir şekilde sunabilirsiniz. Siz de dayanıklı malzemelerden tasarlanan ve müşterileri tarafından beğeni toplayan bu ürüne Villa Patisserie 3 katlı kurabiyelik 96815 kodu ile ulaşabilir ve ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Paşabahçe Villa Patisserie Kurabiyelik ile Lezzet Deneyimi

Paşabahçe Villa Patisserie Kurabiyelik ile Lezzet Deneyimi

Paşabahçe üç katlı kurabiyelik kapaklı sistemi ve cam yapısı sayesinde sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Kolaylıkla açılan ve birbirinden ayrılabilen bir yapısı bulunur. Kapaklı sistemi sayesinde ürün içinde bulunan kurabiye ve lokum gibi şekerlemelerinizi güvenle saklayabilirsiniz. Kolay bir şekilde kapağı kapatarak yüzeyin toz ve kir kaplamasını önleyebilirsiniz. Güvenli temizleme imkanı ve kaliteli parçaları sayesinde ürünü bulaşık makinesinde ya da elinizde gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz. Paşabahçe 96815 Villa Patisserie 3 katlı kurabiyelik kullananlar ürünün sunduğu sağlıklı kullanım imkanından ve lezzet deneyiminden oldukça memnun olduğunu belirtir. Ürünün kolay bir şekilde yıkanabilen ve toz tutmayan yüzeyleri sayesinde güvenli bir kullanım imkanı elde ederler. Siz de Paşabahçe Villa Patisserie 3 katlı kurabiyelik 96815 FMA05147 PB96815 kodu ile ürünü kolaylıkla satın alabilir, sunumlarınızı kaliteli bir şekilde yapabilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Fiyatlarla Paşabahçe 3 Katlı Kurabiyelik

Her Bütçeye Uygun Fiyatlarla Paşabahçe 3 Katlı Kurabiyelik

Paşabahçe 3 katlı kurabiyelik dekoratif görünümü ile birlikte şık ikramlıklar sunabilmenize yardımcı olur. Ürünün her katına birbirinden farklı şekerlemeler koyabilir, modern ve zengin bir görünüm oluşturabilirsiniz. Kolaylıkla ayrılabilen yapısı sayesinde ürün üzerindeki kurabiyelerinizi kolaylıkla ikram edebilirsiniz. Ürünün sunduğu lezzet ve konfor deneyiminden faydalanabilir, sunumlarınıza şıklık katabilirsiniz. Paşabahçe 96815 Villa Patisserie 3 katlı kurabiyelik fiyatları konusunda araştırma yapabilir ve ürün hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Ürünün avantajlı fiyatından yararlanarak ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Paşabahçe 96815 Villa Patisserie 3 katlı kurabiyelik yorumları kısmını okuyarak ürünü önceden satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilir, aklınıza takılan sorulara kolaylıkla yanıt bulabilirsiniz. Bu sayede hem güvenli hem de ekonomik bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Siz de dekoratif görünüm sunan kurabiyelik modelini Trendyol üzerinden inceleyerek kolaylıkla satın alabilirsiniz.