Pegasus Yayınları Yaratıcı Terapi Antistres Boyama Kitabı

239,25 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
306,75 TL

Ürün Bilgileri

Pegasus Yayınları Yaratıcı Terapi Antistres Boyama Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pegasus Yayınları Satıcı Ünvanı: PEGASUS YAYINCILIK TİCARET SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035543300016 Vergi Kimlik Numarası: 7230355433
    Bu ürün Pegasus Yayınları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YARATICI TERAPİ ANTİSTRES BOYAMA KİTABI STRESİNİZİ ÇİZEREK VE BOYAYARAK ATIN Zarafetle ve incelikle işlenmiş sanat eserleri yaratarak stresten kurtulmak mümkün. Yaratıcı Terapi deki göz alıcı sayfalara kendinizi kaptırdığınızda zihninizin huzurla dolduğunu ve keskin bir dikkate kavuştuğunuzu göreceksiniz. Profesyonel bir sanatçı olmanıza ya da pahalı malzemelerle çalışmanıza gerek yok. Basit kalemlerle boyamaya ve çizmeye başlayın
  • terapi etkisi gösteren bu deneyimle hafifleyeceksiniz. Ürün Adı: Yaratıcı Terapi Antistres Boyama Kitabı Ürün Kodu: 9786053436249 Basım Yılı: 202006 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Yazar: Hannah Davies

Ürün Özellikleri

  • Boyut Büyük Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Hannah Davies
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegasus Yayınları Yaratıcı Terapi Antistres Boyama Kitabı

Hayatın akışındaki farklı zorluklar zaman zaman ruhsal yıpranmalara sebebiyet verir. Böyle anlarda, kişi aklındakilerden uzaklaşamadıkça duygu durumunda dalgalanmalar meydana gelir. Pegasus Yayınları Yaratıcı Terapi Antistres boyama kitabı, sizi bu tür anlarda olaydan uzaklaştırır ve sakinleşmenize yardımcı olur. Hayatınızdaki stres kaynaklarından bir süre uzaklaşınca tekrar geri dönüp baktığınızda sorunun çözümünü kolay fark edebilirsiniz. Yayınevinin bu kitabı, sizi farklı desenleri boyamaya teşvik eder. Bu sırada tamamen elinizdeki resme odaklanmayı ve sonucunda stres seviyenizi minimum seviyeye çekmeyi hedefler. Boş zamanlarınızı kaliteli şekilde değerlendirebileceğiniz yeni bir etkinlik sunar. İş stresinden uzaklaşmak ya da günün yorgunluğunu atmak için Pegasus Yayınları’nın bu boyama kitabını kullanabilir, sanat eserine benzer çalışmalar yapabilirsiniz.

  • Stresi azaltan terapi etkisi
  • Hayal gücünü geliştirme
  • Fiziksel ve zihinsel fayda

Her Yaşa Uygun Pegasus Yayınları Antistres Boyama Kitabı

Her Yaşa Uygun Pegasus Yayınları Antistres Boyama Kitabı

Yayınevinin Antistres kitabı, tüm yaş grupları tarafından kullanabilir. Bu kitap, boyama yapmayı seven çocuklardan ileri yaşlara kadar geniş bir gruba hitap eder. Boyama yapmanın çocukların gelişimi açısından pek çok faydası bulunur. Çocukların özenle uğraştıkları bir resmi ortaya çıkarmak, öz güvenin gelişmesine olumlu etki eder. Boyama aktivitesi kasların gelişimi için de faydalıdır. Pegasus Yayınları Antistres boyama kitabı içinde bulunan şekiller çocukların hayal güçlerini ve ifade yeteneklerini geliştirir. Kitap, günün stresinden uzaklaşmak isteyen yetişkinler için de güzel bir zaman değerlendirme aracıdır. Bu tarz etkinlikler hafızaya olumlu etki eder. El ve kol kaslarını geliştirerek kas kayıplarının önüne geçer. Ayrıca tüm ailenin birlikte boyama etkinliği yapmasına olanak tanıyarak eğlenceli zaman geçirmenizi sağlar. Kitap, farklı renkleri birbiriyle kombinleyerek yaratıcı tarafınızın ortaya çıkmasına da yardımcı olur.

Farklı Desenlerle Pegasus Yayınları Antistres Boyama Kitabı

Farklı Desenlerle Pegasus Yayınları Antistres Boyama Kitabı

Pegasus Yayınları Yaratıcı Terapi Antistres boyama kitabı kullananlar için ürünün sayfalarında birbirinden farklı ve göz alıcı desenler bulunur. Kimi desenler küçük detaylı kimi desenler ise az ayrıntılı olacak şekilde karışık hazırlanır. Böylece sıkılmadan her sayfada yeni bir desenle çalışmanız mümkündür. Zorluk seviyeleri de resimler arasında farklılık gösterir. Kitap, boyutu ve sayfa sayısıyla uzun süre kullanıma da olanak sağlar. Dilediğiniz resmi seçerek boyayabilir, kolayca harika eserler üretebilirsiniz. Kitabın kaliteli sayfalarını keçeli, pastel ya da kuru boya gibi çok çeşitli kalemlerle boyayabilirsiniz. Kitabın her sayfasında farklı bir dünyaya dalıp hayal gücünüzü genişletecek tasarımlarla karşılaşabilirsiniz. Günlük yaşamın hızlı temposundan uzaklaşarak keyifli ve rahatlatıcı bir zaman geçirmeniz mümkün hale gelir. Bir taraftan yaratıcı eserler üretirken bir taraftan da stresten uzaklaşarak kitabın terapi etkisini yaşayabilirsiniz.

Fiyat Avantajıyla Pegasus Yayınları Antistres Boyama Kitabı

Fiyat Avantajıyla Pegasus Yayınları Antistres Boyama Kitabı

Bir hobi edinmek hayatın akışı içinde nefes alacak zaman yaratır. Boyama gibi hobiler hem boş zamanınızı değerlendirmenize hem de stresinizin azaltmasına yardımcı olur. Boyama aktiviteleri, sadece çocuklarla sınırlı kalmayıp yetişkinler için de eğlenceli bir hobi haline gelir. Gittikçe yaygınlaşan bu trend, zamanınızı kaliteli kullanmanıza da yardımcı olur. Pegasus Yayınları Yaratıcı Terapi Antistres boyama kitabı yorumlarını inceleyerek kitap içeriği hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Bütçenize dost alışverişle bir hobi edinmek için avantajlı Pegasus Yayınları Yaratıcı Terapi Antistres boyama kitabı fiyatlarından faydalanabilirsiniz. Kitabın kaliteli sayfalarını dilediğiniz kalemle boyayabilirsiniz. Böylece ekstra harcama yapmak zorunda kalmazsınız. Bu boyama kitabının yeterli kalınlıktaki sayfaları, önceki çalışmanın arka sayfaya geçmesini engelleyecek şekilde tasarlanır. Kitabın avantajlı fiyatından yararlanmak ve kendiniz için bir hobi edinmek için Trendyol'dan alışveriş yapabilirsiniz.