Pegem Akademi Yayıncılık 2022 Kpss Genel Yetenek Genel Kültür 10 Deneme Çözümlü Pegem Akademi Yayınları

148,56 TL

Ürün Bilgileri

Pegem Akademi Yayıncılık 2022 Kpss Genel Yetenek Genel Kültür 10 Deneme Çözümlü Pegem Akademi Yayınları

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hızlı Kitap Al Satıcı Ünvanı: SCM HIZLI KİTAP ONLİNE SATIŞ VE MAĞAZACILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757081086500001 Vergi Kimlik Numarası: 7570810865
    Bu ürün Hızlı Kitap Al tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pegem Akademi KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Tamamı Çözümlü 10 Deneme 2022 Güncel

Ürün Özellikleri

  • Sınav Tipi KPSS
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Pegem Akademi Yayıncılık 9780202101026 2022 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür 10 Deneme Çözümlü

Pegem Akademi 2022 KPSS genel yetenek ve kültür çözümlü 10 denemeden oluşan kitap, sınavda karşınıza çıkabilecek sorulara hazırlanmanızı sağlar. Lisans mezunlarının girdiği KPSS’ye uyumlu içerikte oluşturulan bu deneme sınavları, çözümlü hâldedir. Bu sayede kişi, sınavdan önce hangi konularda ne gibi eksikliklerinin olduğunu görürken aynı zamanda yanlışlarının nerede olduğunu da öğrenir. Sınav öncesi çalışma yöntemi olarak deneme çözümleri, yaygın şekilde uygulanır. Bunu kaliteli sorularıyla bir üst seviyeye taşıyan Pegem Akademi 2022 KPSS genel yetenek genel kültür 10 deneme kitabı, sınava hazır olmanıza yardımcı olur. Soru tiplerinin çeşitliliğinden, sürenin yetişmemesine kadar pek çok farklı dinamiğe hazır olmak, bu denemeler aracılığıyla mümkün hâle gelir.

  • 10 adet denemeden oluşur.
  • Genel kültür ve genel yetenek soruları bulunur.
  • Lisans konularıyla uyumludur.

Pegem Akademi Yayıncılık KPSS Çözümlü Kitabının Özellikleri

Pegem Akademi Yayıncılık KPSS Çözümlü Kitabının Özellikleri Nelerdir?

Pegem 2022 KPSS denemeleri, lisans düzeyindeki sorularla uygun bir formattadır. Öte yandan benzer sorular içermesi ve fazladan soru tiplerinin de bulunması sayesinde ön lisans öğrencileri de bu kitaptan diledikleri gibi faydalanabilirler. Çözümlü deneme sınavlarından oluşan bu set, kendinizi sınayabileceğiniz kaliteli bir araçtır. KPSS’den önce verilen süreler dâhilinde bu deneme sorularının çözümü, gerçek sınavda karşılaşılabilecek her türlü duruma hazırlıklı olmanızı sağlar. A4 boyutunda basılan bu soru bankası kitabında bulunan birbirinden farklı 10 deneme testi, koparılabilir. Bu sayede tüm kitabı yanınızda taşımanıza gerek kalmadan yalnızca çözeceğiniz kısmı alarak rahat bir deneyim imkânına sahip olursunuz. Her yönüyle gerçek sınava hazırlanmanıza yardımcı olan bu kitapçıkların giriş sayfaları dahi KPSS zamanında karşılaşacaklarınıza benzerlik gösterir.

Pegem Akademi Yayıncılık KPSS Genel Yetenek Kitabının İçeriği

Pegem Akademi 2022 KPSS genel yetenek çözümlü 10 deneme içeriği lisans müfredatına uygun şekilde hazırlanmıştır. Genel yetenek bölümünde Türkçe ve matematik soruları bulunan bu kitapçıklarda geometri kısmı da yer alır. Türkçe bölümü 30 sorudan oluşan test kitaplarında Matematik ve Geometri kısmındaki sayı da aynıdır. Paragraf sorularının belirleyici olduğu Türkçe bölümünü tamamlayan kişiler, matematikte problemler ve daha birçok konuyla karşılaşırlar. Genel kültür bölümünde 4 farklı dersten toplam 60 soru, sınava girecek kişileri karşılar. Burada kişilerin tarih, coğrafya, vatandaşlık derslerindeki başarısının yanı sıra güncel bilgileri sınanır. Pegem Akademi 2022 KPSS genel yetenek ve kültür çözümlü 10 denemeden oluşan kitap, tüm bu formata uygun şekilde hazırlandığı için sınava girmeden önce kendinizi değerlendirme şansı sunar.

Pegem Yayıncılık KPSS Genel Kültür Kitabı Kimlere Hitap Eder?

Pegem Akademi 2022 KPSS genel yetenek ve kültür çözümlü 10 denemenin bulunduğu bu kitap, sınava hazırlanan lisans mezunlarına hitap eder. İçinde ön lisansa göre daha zor sorular bulunuyor olsa da benzer konu başlıklarına sahip olması sebebiyle 2 yıllık fakülte mezunları da faydalanabilir. KPSS’de karşılaşılabilecek pek çok soru tipini içeriğinde barındırması sayesinde bu testler, kendinizi sınamanız için etkili bir araçtır. Özellikle her denemenin gerçek sınavda verilen kalemlerle gereken süre içinde çözülmesi, sizi rakiplerinizden bir adım öne taşır. İsteyenler tüm çalışmalarından önce bu kitabı nerelerde eksik olduğunu öğrenmek için kullanarak hangi konulara çalışmaları gerektiğini belirleyebilir. Öte yandan bu denemeler, sınav öncesi pratik yapmak isteyen tüm çalışmalarını bitirmiş kişiler için de oldukça uygundur. Siz de KPSS’ye hazırlanıyorsanız sorularıyla sizi sınava hazır eden bu kitabı, Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz. Dilerseniz Pegem Akademi 2022 KPSS genel yetenek ve kültür çözümlü 10 deneme yorumlarını aynı sayfadan görüntüleme şansına da sahipsiniz.