PERDE CENTER Pano Fon Perde

2.200 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat:
80 x 260

Ürün Bilgileri

PERDE CENTER Pano Fon Perde

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PERDE CENTER Satıcı Ünvanı: ERCAN TEZCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Vergi Kimlik Numarası: 8410433891
    Bu ürün PERDE CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün 250cm kumaştan dikilmiştir.
  • 1x3 en sık piledir. Bitmiş hali 80 cm dir.
  • Boyu 260 cm dir.
  • Paketten çıkıcak olan gerdirme düğmeleri llk ve son düğmeyi gergin tutacak şekilde sıkıştırarak takınız.
  • Tek kanat fiyatıdır. Iki kanat istiyorsanız, lütfen 2 adet sipariş veriniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polyester
  • Takma Şekli Kornişli
  • Özellik Yıkanabilir
  • Parça Sayısı 2 Parça
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

PERDE CENTER BURSA 04 Pano Fon Perde

PERDE CENTER pano lacivert gri fon perde, kalın yapısıyla güneş ışığını engelleme özelliğine sahiptir. Güneş ışınlarının yoğun olduğu zaman dilimlerinde, karanlık bir alana ihtiyacınız olduğunda bu üründen yararlanabilirsiniz. Bu ürün, konforlu bir yaşam alanı sunmanın yanında estetik görünümüyle de beğeni kazanır. Rengi ve deseni sayesinde hem klasik hem de modern tarzda döşenmiş alanlara uyum sağlayabilir. PERDE CENTER pano fon perde 1×3 sık pilelidir. Dökümlü bir yapıya sahip olan ürün, tam boy olarak tasarlanır.

  • Renk: Lacivert - Gri
  • Takma Şekli: Kornişli
  • Materyal: Polyester

PERDE CENTER Pano Fon Perdenin Özellikleri

PERDE CENTER Pano Fon Perdenin Özellikleri

PERDE CENTER pano lacivert gri fon perde şık tasarımıyla kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarır. Ürün kalın yapılı bir kumaştan üretilir ve yoğun güneş ışığını engellemek için kullanılır. Aynı zamanda dekoratif işlevi de bulunan fon perde şık tasarımı ve renkleriyle kullanıldığı alanın dekorasyonuna tamamlayıcı bir dokunuş da yapar. PERDE CENTER pano lacivert gri fon perde kornişli kullanıma uygun olarak üretilir. Perdenin düğmelerini kornişe geçirerek ürünü kolayca sabitleyebilirsiniz. Ürünün daha düzgün bir şekilde durması için ilk ve son düğmelerinin iyice gerdirilmesi önemlidir. Perdenin kumaş genişliği 250 cm’dir. Pileli bir tasarıma sahip olan perdenin dikilmiş hâli ise 80 cm’dir. 260 cm boyundaki bu ürün yere kadar uzanarak Fransız balkon ve uzun camların tamamını kapatabilir. Ürün çamaşır makinesinde yıkanabilir. Yıkama sırasında, su sıcaklığının 30 dereceyi aşmamasına ve ağartıcı içeren deterjan kullanmamaya dikkat edebilirsiniz.

PERDE CENTER Pano Fon Perde Nerelerde Kullanılır?

PERDE CENTER pano lacivert gri fon perde oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Bu perde çoğunlukla ev ortamında kullanılsa da işyerlerinde ve çeşitli işletmelerde de rahatlıkla tercih edilebilir. Rengi ve tasarımı gereği salonlar için daha uygun bir yapıya sahiptir. Dilerseniz yatak odalarınızı da bu şık perde yardımıyla renklendirebilirsiniz. Klasik ya da modern tarzda döşenmiş, lacivert ve krem tonlarındaki renklerin hakim olduğu salonlarda bu perde son derece şık bir görünüm oluşturur. Yoğun güneş ışığı alan bir odanız varsa, ortamı konforlu hâle getirmek için de bu ürünü tercih edebilirsiniz. Bursa 04 kodlu gri lacivert fon perde ürününü sade bir tasarıma sahip tüllerle kombinleyebilirsiniz. Halılarınızı ve diğer dekoratif objelerinizi de dikkate alarak bu ürünü tercih ettiğinizde yaşam alanlarınızda kusursuz bir uyum yakalayabilirsiniz.

PERDE CENTER Pano Fon Perde Kaliteli ve Şık mı?

PERDE CENTER pano lacivert gri fon perde oldukça yüksek kaliteli bir tasarıma sahiptir. Ürün birinci sınıf kumaştan üretilir. Perdenin polyester içerikli materyali pek çok olumsuz dış koşula karşı dirençlidir. Kullanım sırasında yapılan itme ve çekme hareketleri kumaşın yapısında esneme ve bozulma gibi sorunlar yaratmaz. Uzun süreli kullanımlarda bile perde şeklini korumayı başarır. Ürünün renk ve deseni de dayanıklı bir yapıya sahiptir. Yıkama talimatlarına uyulduğu takdirde ürünün renginde herhangi bir dağılma veya solma da görülmez. Güneş ışınlarına karşı da dayanıklılık gösterir. PERDE CENTER pano fon perde bu sayede uzun süre sorunsuz şekilde kullanılabilir. Dilerseniz ürünün kalitesi ve şıklığı hakkında yapılan değerlendirmeleri incelemek için PERDE CENTER pano lacivert gri fon perde yorumlarına göz atabilirsiniz. PERDE CENTER pano fon perde Bursa 04 modelini Trendyol’dan satın alabilirsiniz.