Perotti 6'lı Lüks Bambu Tabaklı Porselen Kahve Fincan Takımı

264,99 TL

Ürün Bilgileri

Perotti 6'lı Lüks Bambu Tabaklı Porselen Kahve Fincan Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markam Burada Satıcı Ünvanı: KURT HOME ZÜCCACİYE İTHALAT İHRACAT TEMİZLİK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Mersin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0596138858400001 Vergi Kimlik Numarası: 5961388584
    Bu ürün Markam Burada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6'lı Lüks Bambu Tabaklı Porselen Kahve Fincan Takımı

Ürün Özellikleri

  • Materyal Porselen
  • Parça Sayısı 6
Geri Bildirim Ver

Perotti 6'lı Lüks Bambu Tabaklı Porselen Kahve Fincan Takımı

Sevdiklerinizle sohbetlerinize eşlik eden kahve fincanlarına, bu keyifli anlarda ihtiyaç duyulur. Perotti 6'lı lüks bambu tabaklı porselen kahve fincan takımı şık tasarımı ve kullanışlı yapısı ile bu güzel anlarda büyük beğeni toplar. Perotti porselen kahve fincan takımı şık tasarımlı bambu tabaklara sahip olması sebebi ile sıkça tercih edilir. Dikkat çeken tasarımı ve kullanışlı fincan yapısını buluşturan Perotti porselen kahve fincan takımı sizi ve sevdiklerinizi memnun eder. Modelin dikkat çeken bir diğer yönü ise bambu bardak altlıklarıdır. Perotti kahve fincan takımı misafir ortamınızda fark yaratıp kahve keyfinizi arttırır. Perotti 6'lı lüks bambu tabaklı porselen kahve fincan takımını kahve saatlerinizde size ve misafirlerinize keyif katan sunumlar için kullanabilirsiniz. Siz de ürünü tercih edebilir, şık sunumlar yapabilirsiniz.

  • Bambu tabaklı
  • 12 parça
  • Porselen bardak tasarımı

Kullanışlı Perotti 6'lı Bambu Tabaklı Kahve Fincan Takımı

Kullanışlı Perotti 6'lı Bambu Tabaklı Kahve Fincan Takımı

Pratik ve rahat kullanım avantajı sağlayan şık ve estetik bir görünüm sunan fincan takımları her zaman öne çıkar. Perotti 6'lı lüks bambu tabaklı porselen kahve fincan takımı müşterilerine bu şık görünümü sağlar. Ürünün tasarımında fincanların tabak kısmında porselen yerine bambu malzemesi tercih edilir. Ürün tasarımı ile konforlu ve şık bir kullanım sağlar ve müşteriler tarafından beğeni toplar. Perotti 6'lı lüks bambu tabaklı porselen kahve fincan takımı SP00023 tabaklarıyla beraber 12 parçadan oluşur ve kalabalık misafir gruplarına sunum yapmanıza imkan sağlar. Perotti porselen kahve fincan takımı porselen fincan bardaklardan oluşur. Aynı zamanda ürün, bu özelliği ile kolay temizleme imkanı sunar. Size bu süreçte zamandan tasarruf sağlar. Siz de bu ürünü tercih ederek kahve sunumlarınıza şıklık katabilir, ürünün sunduğu konforlu deneyimden yararlanabilirsiniz.

Perotti 6'lı Bambu Tabaklı Kahve Fincan Takımı Fiyatları

Perotti 6'lı Bambu Tabaklı Kahve Fincan Takımı Fiyatları

Perotti 6'lı lüks bambu tabaklı porselen kahve fincan takımı kullananlar bu üründen memnun kaldıklarını belirtirler. Hediye seçeneği olarak da memnuniyet toplayan başaran Perotti 6'lı lüks bambu tabaklı porselen kahve fincan takımı müşterilerden olumlu yorumlar alır. Perotti 6'lı lüks bambu tabaklı porselen kahve fincan takımı fiyatları ürünün sahip olduğu tüm özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir ve size sunulur. Perotti 6'lı lüks bambu tabaklı porselen kahve fincan takımı porselen kahve fincanı estetik tasarımı ile de müşterilerden beğeni toplamayı başarır. Siz de 6'lı lüks bambu Taperotti baklı porselen kahve fincan takımı yorumlarını inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Sevdiklerinizle muhabbetlerinize tasarımı ve otantik duruşu ile renk katan bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün, sunduğu konforlu ve şık kullanım imkanı ile dikkat çeker.

Perotti 6'lı Bambu Tabaklı Kahve Fincan Takımı Avantajları

Perotti 6'lı Bambu Tabaklı Kahve Fincan Takımı Avantajları

Perotti porselen kahve fincan takımının müşterilerine sağladığı avantajların arasında bardaklarının porselen yapısı sayesinde kolay bir şekilde temizlenmeye müsait olması yer alır. Bu özelliği sayesinde ürün, sizi zorlu temizlik süreciyle yormaz ve pratik bir şekilde servis yapmanıza yardımcı olur. Ürünün tasarımı, estetik bir kontrast yaratacak şekilde bambu bardak altlıkları ile tamamlanır. Ürün, dikkat çeken ve beğeni toplayan tasarımı sayesinde müşterilerinden ve müşterilerinin ağırladığı misafirlerinden övgü almayı başarır. Perotti 6'lı lüks bambu tabaklı porselen kahve fincan takımı müşterilerine sağladığı bu avantajlar sayesinde kahve keyfine renk katar. Siz de bu ürünü tercih ederek kahve keyiflerinizi şık bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Ürünün sunduğu pratik kullanım imkanından yararlanabilirsiniz. Şık tasarıma sahip bu ürüne Trendyol üzerinden hızlı ve güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.