PETER THOMAS ROTH Acne Clearing Wash 250 ml

2.321 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

PETER THOMAS ROTH Acne Clearing Wash 250 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dermolisa Kozmetik Satıcı Ünvanı: DERMOLİSA KOZMETİK SAĞLIK PAZARLAMA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0293051215700001 Vergi Kimlik Numarası: 2930512157
    Bu ürün Dermolisa Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Peter Thomas Roth Acne Clearing Wash 250 ml Jel Temizleyici Marka : Peter Thomas Roth Ürün Serisi : Temizleyici ve Tonikler Boyut : 250 ml Güncelleme Tarihi : 27.04.2017 - Perşembe Özet Bilgi : Ürün akneli cildinizi arındırmanıza katkı sağlar. Cildinize ihtiyacı olan sağlıklı yapıyı kazandırmanıza ve gözenekli sorunlu görünümden kurtulmanıza yardımcı olur. Peter Thomas Roth Acne Clearing Wash 250 ml Jel TemizleyiciPeter Thomas Roth Acne Clearing Wash Jel Temizleyici akne sorunu olan ciltler için özel olarak tasarlanmıştır. Akneli ve kuru cildinize arındırıcı bir bakım yapmanıza yardımcı olur. Ürün cildinizde biriken kir, yağ ve makyaj kalıntılarını temizlemenize katkı sağlar. Cildinizde dış etkenler sonucu oluşan kirlerin gözeneklerinizi tıkayarak cildinizin nefes almasını engellemesini önlemenizi sağlar.Cildinizi yatıştırmanıza olanak sağlar. Akneli ciltler her tarz temizleyiciye uyum sağlamadığı için ürün seçimi oldukça önemlidir. Ürün akneli cildinize sorunsuz ve etkili bir arındırma yapmanız için özel olarak formüle edilmiştir. Derinlemesine temizlenen cildiniz sağlıklı yapısını tekrar kazanır ve sizi rahatsız etmeyen bir yapıya kavuşur. Akne oluşumu bulunan cildinizi yıpratmadan temizlemenizi sağlayan ürün cildinizin doğal yapısını korumanıza katkı sağlar. Ürün sayesinde gözenekleri açılan cildiniz hava alır ve canlı bir görünüm kazanır. Peter Thomas Roth Acne Clearing Wash 250 ml Jel Temizleyici Özellikleri Peter Thomas Roth Acne Clearing Wash Jel Temizleyici akne problemi oluşan cildinizi dış etkenler nedeni ile meydana gelen kirlerden arındırmanıza yardımcı olur. Ürün alkol ve paraben içermeyen yapısı ile cildinizi kurutmadan güvenli bir kullanım sağlar. Ürün düzenli kullanım sonucu cildinizi temizlerken yağ miktarını dengelemenize de katkı sağlar. , formülü sayesinde sorunlu cildinize uyum sağlayarak cildinize konforlu bir bakım yapmanıza olanak sağlar. Ürün cildinizde meydana gelen gözenekli ve rahatsız histen kurtulmanıza destek olur. Etkili temizleme özelliği sayesinde cildinizin doğal formuna kavuşmasına katkı sağlar. Ürün akneli cildiniz için özel tasarlanan formülü sayesinde sorunlu cildinizi yatıştırmanıza yardımcı olur. Düzenli kullanım sonucu cildinizde oluşan gözenekli ve akneli yapıyı arındırmanıza katkı sağlar.Uygulanan Bölge: Ürün yüz bölgenizde kullanıma uygundur.Vücuda Etkisi: Ürün akne sorunu olan cildinizi arındırmanıza ve bakım yapmanıza yardımcı olur.Kullanım Şekli: Ürünü az miktarda ıslatılan cildinize parmak uçlarınız ile nazik hareketlerle uygulamalısınız. Dairesel hareketlerle hafifçe masaj yaparak ılık su ile durulamalısınız. Kullanım Miktarı: Ürün sabah ve akşam olmak üzere günde bir veya iki kez kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Form Jel
  • Kullanma Amacı Arındırıcı
Geri Bildirim Ver