Pharmaceris Hidro-lipit Güneş Koruyucu Spf 50+ Çoçuk ve Yetişkinler Için

600 TL
Tükeniyor!

Ürün Bilgileri

Pharmaceris Hidro-lipit Güneş Koruyucu Spf 50+ Çoçuk ve Yetişkinler Için

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Arin Sağlık Satıcı Ünvanı: ARİN KOZMETİK SAĞLIK ÜRÜNLERİ TEMİZLİK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079083686600001 Vergi Kimlik Numarası: 0790836866
    Bu ürün Arin Sağlık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hacim: 50 ml Nemlendirir Cildi besler Ürün, anne ve çocuk enstitüsü'nden zk-K-11/11 numaralı olumlu görüş almıştır Klinik ve dermatolojik olarak test edilmiştir Belirtiler Ürün, yoğun güneş ışığına, güneş yanıklarına ve zararlı uva/uvb radyasyonuna karşı yüksek koruma gerektiren hassas, nazik ve problemli ciltler için önerilir. Bu güvenli ürün, 6 aylıktan büyük bebeklerin ve çocukların cilt bakım ihtiyaçlarını karşılar. Uzmanlar ayrıca dermatolojik tedavi sürecinde ve tıbbi estetik uygulamalarından sonra koruyucu ürünlerin kullanılmasını önermektedir. Ürün, yoğun güneş ışığından ve güneşin zararlı etkilerinden çok yüksek koruma sağlamaya yönelik ikili uv koruma mekanizması (güneş ışınlarını yansıtan ve emen) içeren özel foto-Stabil uva ve uvb filtreleri karışımı içerir. Krem %98’in üzerinde uv koruması sağlar ve hiperpigmentasyon ve leke oluşma riskini en aza indirir. Titanyum dioksit, foto yaşlanmayı ve fotoalerjik reaksiyonları önleyerek iritasyon riskini en aza indirir. Shea yağı epidermisi yatıştırır, besler ve aşırı kuruluğu önler. Ürün cilt üzerinde yapışkan bir his bırakmadan hızla emilir. Yüksek tolerans ve etkinlik Dermatolojik olarak test edilmiştir Ürün, anne ve çocuk enstitüsü’nden zk-K-11/11 numaralı olumlu görüş almıştır Hacim: 50 ml Güneşe çıkmadan 20-30 dakika önce yüzünüze yeterli miktarda krem uygulayın. Kremi her 2 saatte bir ve duş veya yüzme sonrasında her seferinde tekrar uygulayın. 12 / 2022 Titanyum dioksit, foto yaşlanmayı ve fotoalerjik reaksiyonları önler. Cildi uvb ve uva radyasyonuna karşı etkili bir şekilde korur. Shea yağı cildin doğal koruyucu lipit bariyeri işlevini görerek cildi etkili bir şekilde yatıştırır ve besler. Fotostabil uva ve uvb filtreleri, yoğun güneş ışığına karşı etkili yüksek koruma sağlamak üzere güneş ışınlarını yansıtır ve emer.

Ürün Özellikleri

  • SPF SPF 50 +
  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
Geri Bildirim Ver