Pi İthalat Saat Pili - Düğme Pil 10lu Paket Lr626-lr66 Ag4-1.55v

Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
124,78 TL

Ürün Bilgileri

Pi İthalat Saat Pili - Düğme Pil 10lu Paket Lr626-lr66 Ag4-1.55v

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GAT Shop Satıcı Ünvanı: ADNAN TOPÇU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8530224583
    Bu ürün GAT Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saat Pili - Düğme Pil 10lu Paket LR626-LR66 AG4-1.55V Kol Saatinizin Pili Bittiyse Siz Değiştirin! Bunun İçin 10lu Düğme Pil Paketi Tam Size Göre! Evinizde ki Tüm Hane Halkının Kol Saatini Rahatlıkla Değiştirebilirsiniz. Alkaline Pildir Son Kullanım Tarihleri Minimum 3 Yıldır CE Belgelidir %0 HG LR626 LR66 AG4 1.55V'dur Paket İçeriği : 10 Adet Saat Pili - Düğme Pil LR626-LR66 AG4-1.55V

Ürün Özellikleri

  • Tip Düğme Pil
Geri Bildirim Ver

Pi İthalat 1493214 LR626-LR66 AG4 1.55V 10'lu Düğme Pil Paket

Pi İthalat LR626 LR66 AG41.55V saat pili 10'lu paket düğme pil pek çok farklı cihazda kullanılabilir. Ürünün paketi içerisinde 10 adet düğme boyutlu pil yer alır. Bunlar çalışmaya hazır hâlde bulunur. Pilleri kullanmaya başlamak için ürünü paketinden çıkararak istediğiniz cihaza yerleştirmeniz yeterlidir. Bataryalar pürüzsüz bir tasarıma sahiptir ve açık metalik renklidir. Bu sayede ürünün üzerinde oluşabilecek deformasyonların rahat şekilde görülebilmesi mümkündür. Pi İthalat LR626 LR66 AG41.55V saat pili 10' lu paket düğme pil küçük boyutları sayesinde kolay biçimde depolanabilir. Ürünü ambalajı içerisinde rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz.

  • Tür: Saat pili
  • Boyut: Düğme
  • Adet: 10

Pi İthalat Düğme Saat Pili 10'lu Paket LR626 LR66 55V Özellikleri

Pi İthalat Düğme Saat Pili 10'lu Paket LR626 LR66 55V Özellikleri

Pi İthalat LR626 LR66 AG41.55V saat pili 10'lu paket düğme pil oldukça basit bir çalışma prensibine sahiptir. Ürün çoklu olarak satılsa da ayrı ayrı çalıştırılabilir. Kullanılmayan piller kendi ambalajları içerisinde uzun süre saklanabilir. Ürünün ambalajı üzerinde verimli şekilde çalışması için belirlenmiş olan son kullanma tarihi yer alır. Kişiler bu bilgiyi göz önünde bulundurarak pillerden uzun süre faydalanabilir. Herhangi bir mekanik eğitimi olmayan kişiler de batarya değişimi işlemini kolayca halledebilirler. Pillerin üst kısımlarında artı ve eksi işaretleri yer alır. Bu yönleri dikkate alarak pilleri cihaza yerleştirebilirsiniz. İşlemi doğru yaptığınız takdirde faydalanmaya başlayabilirsiniz. Ürünün çalışması sırasında sıvı ve nem teması gibi durumlardan uzak tutulması önemlidir. Bu gibi durumlar bataryanın çalışmasını olumsuz etkiler.

Pi İthalat Saat Pili 10'lu LR626 LR66 55V Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Pi İthalat Saat Pili 10'lu LR626 LR66 55V Hangi Cihazlarla Uyumludur?

Pi İthalat LR626 LR66 AG41.55V saat pili 10'lu paket düğme pil sahip olduğu yapı sayesinde pek çok farklı alanda değerlendirilebilir. Piller pek çok farklı cihazı çalıştırabilir. Ürünün kullanılabileceği alanların başında saatler gelir. Kişiler düğme boyutlu piller ile çalışan hemen her çeşit saatte bu üründen yararlanabilirler. Kol veya duvar saati modellerinde de bu çeşit batarya ile çalışan versiyonlara rastlamak mümkündür. Ürün aynı zamanda bazı çocuk oyuncaklarında da tercih edilir. Dönen, hareket eden ve ışık sağlayan pek çok oyuncak modeli LR626 saat pili ile uyumludur. Bu tür oyuncakların biten pillerini yenilemek için üründen faydalanabilirsiniz. Saat pili evcil hayvan oyuncaklarında da kullanıma uygundur. Lazer ve hareketli fare gibi oyuncaklarda da pilin tercih edilmesi mümkündür.

Pi İthalat Düğme Saat Pili 10'lu Paket LR626 LR66 55V Kaliteli midir?

Pi İthalat LR626 LR66 AG41.55V saat pili 10'lu paket düğme pil kaliteli yapısıyla dikkat çeker. Ürün oldukça dayanıklıdır. Saat pili başta kullanıma bağlı gelişebilecek darbeler olmak üzere pek çok dış koşula karşı dirençlidir. Böylelikle kullanım sırasında oluşabilecek çarpma ve düşme gibi olumsuzluklar ürünü etkilemez. Saat pilinin dış yüzeyi çizilmeye karşı dirençlidir. Böylelikle bataryayı takarken dış yapısına zarar gelmesinden endişe etmeniz gerekmez. Ürün kalitesini gösteren bir diğer özellik ise daha sahip olduğu uzun çalışma ömrüdür. Pilden uzun süre yeniden değiştirme ihtiyacı duymadan yararlanabilirsiniz. Ürün çalışma sırasında takılma ve yavaşlama gibi sorunlara da sebep olmaz. Böylelikle bataryadan tam performans elde edebilirsiniz. Ürün hakkındaki kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için Trendyol’da yer alan Pi İthalat LR626 LR66 AG41.55V saat pili 10'lu paket düğme pil yorumlarını inceleyebilirsiniz. Pi İthalatın birbirinden kaliteli saat pillerine Trendyol aracılığıyla kolaylıkla sahip olabilirsiniz.