Pierre Cardin Vovo Kabin Boy Bebek Arabası Siyah

10.490 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Pierre Cardin Vovo Kabin Boy Bebek Arabası Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Masal Şehri Bebe Satıcı Ünvanı: EMRE KAĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzincan Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4870744929
    Bu ürün Masal Şehri Bebe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pierre cardin vovo kabin boy bebek arabası alüminyum gövde ayarlanabilen sırt dayanağı açılabilir ön bar geniş alt sepet taşımayı kolaylaştıran kademe ayarlı çek çek kolu extra dolgulu iç ped bebeği soğuk havalarda koruyan ayak rüzgarlığı ayarlanabilir güneş siperliği otomatik kilitlenme katlandığında desteksiz ayakta durabilme katlı halde uçakta el bagajı olarak kabul edilir deri itme kolu kompakt tasarımı sayesinde katlandığında az yer kaplar uçakta kabin içine almak için özel taşıma kılıfı 0-36 ay arası kullanım 25 kg taşıma kapasitesi temizlenme özellikleri nemli bir bezle temizlenebilir temizliği için asla kimyasal bileşenli temizleyiciler, amonyak ve çamaşır suyu kullanılmamalıdır. Güneş ışığı solmaya neden olacağından, kullanılmadığı zamanlarda balkon, pencere yakını gibi güneşe maruz kalacağı yerlerde saklanmamalıdır. Kalite özellikleri: Bebek arabası en 1888-2018 standardına uygun üretilmiştir. Kumaş malzemeler azo boya ve fitalat içermez

Ürün Özellikleri

  • Araba Ağırlığı 7 - 10 Kg
  • Ek Özellikler Tek Yönlü
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Siyah
  • Materyal Tekstil
  • Taşıma Kapasitesi 0-15 Kg
  • Ayak Örtüsü Yok
  • Çift Yönlü Kullanım Yok
  • Ebeveyn Penceresi Yok
  • Ön Bar Çıkarılabilir
  • Yağmurluk Yok
  • Tutma Sapı Ayarlanamaz
  • Tek Elle Kapama Yok
  • Sırt Ayarı Var
Geri Bildirim Ver

Pierre Cardin PC-VOVO Vovo Kabin Alüminyum Kabin Boy Siyah Bebek Arabası

Pierre Cardin Vovo siyah alüminyum kabin boy bebek arabası, ayarlanabilen sırt dayanağı ile güvenli ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunar. Kaliteli malzemelerinin yanı sıra tasarımıyla da göz kamaştıran ürünün ekstra dolgulu yapısı sayesinde çocuğunuzun rahat bir uyku keyfi sürmesini sağlayabilirsiniz. Yüksek kapasitesiyle geniş yaş aralığına uygun nitelik taşıyan Pierre Cardin Vovo siyah alüminyum kabin boy bebek arabasının özel kilit sistemi mevcuttur. Pek çok gelişmiş özellik barındıran ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilir, yükünüzü büyük ölçüde hafifleterek uzun süreli kullanım gerçekleştirebilirsiniz.

  • Siyah renklidir.
  • 0-36 ay arası kullanıma uygundur.
  • 25 kg taşıma kapasitesi mevcuttur.

Pierre Cardin Vovo Siyah Bebek Arabası Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Pierre Cardin Vovo Siyah Bebek Arabası Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Pierre Cardin Vovo siyah bebek arabası, kabin boy özelliğiyle pek çok alanda kullanım kolaylığı sağlayan ölçülere sahiptir. Ürünün 5 noktalı kemer tipiyle çocuğunuzun ölçülerine göre hızlı bir şekilde ayarlama yapabilir, güvenliği üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Bebek arabasına dâhil olan taşıma çantasından özellikle uçak gibi yolculuklarda yararlanmanız mümkündür. 25 kg taşıma kapasitesine sahip ürün, siyah renkli sade ve şık tasarıma sahiptir. Pierre Cardin Vovo siyah alüminyum kabin boy bebek arabasının tam kapanabilen güneş siperliğiyle zararlı ışınları engelleyerek günün her saati kullanım sağlayabilirsiniz. Bununla birlikte ürün, soğuk havalarda koruyucu etkisi bulunan ayak rüzgârlığı barındırır. Yalnızca birkaç dokunuşla kolay ve hızlı bir şekilde temizleyebileceğiniz Vovo bebek arabasını tercih ederek çocuğunuza hijyenik ortam yaratabilirsiniz. Ürünü 0-36 arası minikler için gönül rahatlığıyla faydalanabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Pierre Cardin Vovo Alüminyum Kabin Boy Bebek Arabası Koruyucu mudur?

Pierre Cardin Vovo Alüminyum Kabin Boy Bebek Arabası Koruyucu mudur?

Pierre Cardin Vovo siyah alüminyum kabin boy bebek arabası yorumları incelendiğinde tercih eden kullanıcıların yüksek memnuniyet oranı göze çarpar. Özellikle rüzgârdan yüksek oranda koruyucu etkili kumaşıyla beğeni kazanan ürün, ayak örtüsüyle de söz konusu niteliğini ön plana çıkarır. Aracın dolgulu iç pedi sayesinde bebeğin soğuk havayla minimum düzeyde temas etmesini sağlayabilir, sağlıklı kullanım gerçekleştirebilirsiniz. EN 1888 2018 standardına uygun kalitede üretilen araba, koruyucu kilitler barındırır. Otomatik kilitleme sistemiyle hem güven hem de konfor sunan Pierre Cardin Vovo bebek aracının ayarlanabilen sırt dayanağını dilediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz. Söz konusu nitelikler, çocuğunuzun sarsılması gibi istenmeyen pek çok olumsuz etkeni ortadan kaldırırken yaşamı da son derece kolaylaştırır. Hareketli günlerin kurtarıcısı olan ürünün koruyucu eklentileri sayesinde sürüş konforunu artırabilir, bebeğinizin etrafı güvenle seyretmesini sağlayabilirsiniz.

Pierre Cardin Vovo Alüminyum Kabin Boy Bebek Arabası Konforlu mudur?

Pierre Cardin Vovo Alüminyum Kabin Boy Bebek Arabası Konforlu mudur?

Pierre Cardin Vovo siyah kabin boy bebek arabası, 25 kg ağırlığa kadar yük kaldırabilen yapıya sahiptir. Alt sepetten de rahatça yararlanabilmenizi sağlayan söz konusu nitelikle eşyaları taşımanıza gerek kalmaz. Kabin boy tipinde tasarlanan ürünün yüksek manevra kabiliyeti ile anlık rahat ve hızlı dönüşler gerçekleştirebilirsiniz. Pierre Cardin Vovo siyah alüminyum kabin boy bebek arabası, ergonomik yapısıyla çocuğun yanı sıra ebeveynin de bel sağlığını korur. Önden ve arkadan tutabilme imkânı sunan tasarımla miniklerin bakımını kolayca gerçekleştirebilir, konforlu vakitler geçirmelerine yardımcı olabilirsiniz. Ayrıca ürünün kademeli bölmeleri sayesinde bebeğinizin eklem sağlığı için doğru oturuş pozisyonunu ayarlayabilirsiniz. Pierre Cardin Vovo siyah alüminyum kabin boy bebek arabası, rahatsız etmeyen ve koruyuculuğu son derece fazla kemer sistemiyle çocuğun araç içerisinde sarsılmasını engeller. Kullanım ömrünü uzatmak adına ürünü uzun süre güneşe maruz bırakmamanız ve yıkama esnasında çamaşır suyu kullanmamanız tavsiye edilir. Pierre Cardin Vovo siyah alüminyum kabin boy bebek arabası fiyatına yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.