PİLSAN Pilsan Active Traktör Pedallı - Yeşil 07-314

1.572,99 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.572,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.799,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.919 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

PİLSAN Pilsan Active Traktör Pedallı - Yeşil 07-314

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pilsan Active Traktör Pedallı - Yeşil 07-314 *Kullanım Yaşı 3+ yaş *Max. Kapasite: 50 kg *Patentli Ayarlanabilir (6 kademeli) Koltuk *Patentli Kolay Dönen Direksiyon Sistemi *Patentli Zemine Göre Ayarlanabilir Ön Takım Sistemi *Zincirli Pedallı *Havalı Korna *Türkiye Genelinde Yaygın Servis Ağı,Müşteri Hizmetleri ve Çağrı Merkezi *Şık Görünüm ve Ergonamik Tasarım *Kanserojen Madde İçermeyen Çocuk Sağlığına Uygun Hammadde *Ürün Ölçüsü : G:50 U 95: G:51 Cm.

Ürün Özellikleri

  • Tekerlek Sayısı 4
  • Model Tek Kişilik
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

PİLSAN Actıve Pedallı (Yeşil) Traktör

Dışarıda oyun oynamaktan keyif alan hemen hemen her çocuk, büyükleri taklit edebileceği pedallı araba ve iş makinelerine oldukça ilgi duyar. Pilsan Active pedallı yeşil traktör, büyük boyutlarıyla çocukların keyifli oyunlarına eşlik eder. Gerçek bir traktörle neredeyse aynı görünüme sahip olan pedallı oyuncak, çocukların tek başına veya arkadaşlarıyla keyifli oyunlar kurabilmesini sağlar. Özellikle rol yapma ve grup oyunlarına aktif olarak katılabilmesine yardımcı olur. Bu tip oyunlar, çocukların hem zihinsel gelişimini hem de ince ve kaba motor becerilerini olumlu yönde etkiler. Pilsan traktör, pedallı kullanım modeliyle çocuğa gerçekçi bir aracı tek başına yönlendirebilmenin hazzını yaşatır. Bunun yanında çocuğun traktörle yapılabilecek işleri ve meslekleri daha kolay kavramasını sağlar.

  • Marka: Pilsan
  • Fonksiyon: Pedallı
  • Yaş: 3-6 yaş

Pilsan Actıve Pedallı Traktörün Özellikleri Nelerdir?

PİLSAN Actıve Pedallı (Yeşil) Traktör Fiyat

Pilsan Active pedallı yeşil traktör, doğrudan ve özgürce kullanabilme imkânı vermesi nedeniyle çocuklardan oldukça ilgi görür. Yeşil ve siyah rengin kullanıldığı oyuncakta, pedalları çevirdikçe tekerler döner. Bu koordine çalışma sistemini algılayan çocuk, olumlu yönde bilişsel gelişim gösterirken mantık kurmayı da uygulamalı bir şekilde öğrenir. Tıpkı gerçeğinde olduğu gibi tek koltuğa sahip traktör, direksiyon ile kolayca yönlendirilebilir. Koltuk, 6 kademeli ayarlanabilir sistem sayesinde farklı ağırlık ve boylardaki her çocuğa uyumlu hâle getirilebilir. 50 kg ağırlığa kadar taşıma olanağı veren Pilsan pedallı traktör, 3 yaş üzeri çocuklar için uygundur. Patentli ön takım sistemine sahip ürün, farklı zeminlerde rahat ve güvenli şekilde kullanılabilmesi için ayarlanabilir. Havalı kornası ile çocuklara araç sürme deneyimini daha gerçekçi ve keyifli şekilde yaşatır.

Pilsan Actıve Pedallı Yeşil Traktörün Kullanımı Güvenli mi?

PİLSAN Actıve Pedallı (Yeşil) Traktör Fiyat

Pilsan Active traktör, 3 yaşından büyük her çocuk için güvenli ve konforlu kullanım sağlayacak özelliklerle donatılır. Öncelikli olarak sağlık için zararsız plastik ve çelik materyallerden tasarlanmış olması güvenilirliğini kanıtlar. Bunun yanında 6 kademeli koltuk sistemi, çocukların beden özelliklerine uygun hâle getirilerek sürüş sırasında öne kaymasına ve pedallara göre çok ileride veya geride kalmasına engel olur. Patentli ayarlanabilir ön takıma sahip Pilsan Active pedallı yeşil traktör, farklı zemin koşullarında da güvenli kullanım imkânı verir. Zincirli pedal sistemi, dengeli bir sürüş imkânı sağlar. Geleneksel pedallı araçların aksine üründeki pedallı sistem, takılma veya boşa dönme gibi tehlikeli sonuçlara yol açabilecek durumların önüne geçer. Çocuk gücüyle saatte maksimum 10 km hıza ulaşabilen Pilsan Active pedallı yeşil traktör, oldukça güvenlidir.

Pilsan Actıve Pedallı Yeşil Traktör Kaç Yaş İçin Uygundur?

PİLSAN Actıve Pedallı (Yeşil) Traktör Fiyat

Pilsan Active pedallı yeşil traktör, 3 yaşından büyük her çocuğun tek başına veya arkadaşlarıyla eğlenceli oyunlar kurabilmesini sağlar. Çocuk, 3 yaşından sonra 50 kg ağırlığa ulaşana kadar pedallı traktörü rahatlıkla kullanabilir. Pilsan traktör pedallı çalışma sistemi sayesinde çocukların eğlenirken bedenini de çalıştırabilmesine yardımcı olur. Eğlenceli oyunlar yaratmaya yardım eden traktör hem zihinsel ve fiziksel gelişimi olumlu yönde etkiler hem de çocuğun sosyal ilişkiler kurabilmesine katkı sağlar. Pilsan Active pedallı traktör, çocukların beklenen bilişsel gelişimi gösterebilmesine de yardımcı olur. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Pilsan Active pedallı yeşil traktör yorumlarını inceleyerek çocuğunuzun hem keyifli dakikalar geçirmesini sağlayacak hem de onun zihinsel ve bedensel gelişimine katkıda bulunacak olan bu pedallı oyuncağı hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.