Piranha Boya Tabancası 80w

1.179 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Piranha Boya Tabancası 80w

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GTA STORE Satıcı Ünvanı: AYTUĞ KARAKAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5131073533
    Bu ürün GTA STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hazne kapasitesi : 800 ml
  • Güç : 80 WATT
  • Gerilim : AC 220-240 V
  • Frekans : 50/60 Hz
  • Ağız çapı : 0,8 mm
  • Maksimum viskozite : 30 din/sn
  • Maksimum akış : 260 ml/dk
  • Kablo uzunluğu : 2 metre
  • Aksesuarlar : 1 adet viskozite ölçüm kabı / 1 adet temizleme pimi / 2 adet valf / 1 adet 0,8 mm çaplı yedek meme / 1 adet anahtar

Ürün Özellikleri

  • Tip Eletrikli Boya Tabancası
Geri Bildirim Ver

Piranha 80W Boya Tabancası

Siz de boya işlerinin oldukça zahmetli olduğunu mu düşünüyorsunuz? Boya işlemi yapmadan tüm eşyaları kaldırmayı sonra da yeniden yerlerine getirmeyi mi planlıyorsunuz? Boyanın boya yapılacak alan hariç her yere sıçrayacağını, boyadığınız alanda da fırça kıllarının yapışacağından mı korkuyorsunuz? Eğer cevabınız evetse, piranha boya tabancası 80w tam size göre. Bu elektronik boya tabancası sayesinde artık duvarlara fırça kıllarının yapışıp kalma derdi yok. Yeni teknolojisi sayesinde kullanılacak alana göre yeterli miktarda boya püskürtür. Fazla boya kullanmanıza gerek kalmaz. Hızlı kuruma sağlar ve size de hızlı sonuçlar verir. Bu tasarım harikası ürün sayesinde artık kimseden yardım almadan, tüm eşyalarınızın yerini değiştirmeden ve boya akması riskiyle karşılaşmadan kolay ve hızlıca istediğiniz yerleri boyayabilirsiniz.

  • 800 ml hazne
  • 90 Watt güç
  • 2 yıl garanti

Piranha 80 W Boya Tabancasının Teknik Özellikleri Nelerdir?

Piranha 80 W Boya Tabancasının Teknik Özellikleri Nelerdir?

Piranha boya tabancası 80w birçok tercih edilesi özelliğe sahiptir. Teknik açıdan neredeyse kusursuz hazırlanmış bu ürün size birden fazla kolaylık sunmaktadır. Piranha boya tabancası 800 ml hazneye sahiptir. Bu hazne sayesinde boyayı sürekli yenilemek zorunda kalmazsınız. Geniş haznesi sayesinde boyama işlemini hızlıca bitirebilirsiniz. 80 WATT güce sahiptir. Gerilim oranı AC 220-240 V şeklindedir. Frekans aralığı 50 ve 60 Hz’dir. Ağız çapı 0,8 mm’dir. Maksimum viskozite oranı 30 din/sn’dir. Maksimum akış oranı 260 ml/dk’dır. Kablo uzunluğu 2 metredir. Bu uzunluk sayesinde tek bir yerden birçok alana rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Piranha boya tabancası 80w seti 1 adet viskozite ölçüm kabı, 1 adet temizleme pimi, 2 adet valfi 1 adet çaplı yedek meme ve 1 adet anahtar içermektedir.

Piranha 80 W Boya Tabancası Hangi Boyalarla Kullanılabilir?

Piranha boya tabancası 80w özellikle yüksek viskoziteli boyalar ve tüm diğer boyalarla birlikte kullanıma uyumludur. Boya türleriyle atomizasyon sayesinde yüksek basınçla işlem görür. Cihaz boya durumuna göre de kendi içinde otomatik olarak sürekli bir değişken akış kontrolü sağlar. Boyanızın akış miktarını cihazınızın üzerinde bulunan siyah döner aparat sayesinde ayarlayabilirsiniz. Kolay dolum haznesi sayesinde boyanızı kolayca Piranha boya tabancası 80w içerisine doldurabilirsiniz. Piranha boya tabancası 80w tüm boyalarla uyumlu oluşu nedeniyle bütçenize ve kullanacağınız yerin miktarına göre istediğiniz her boyayı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Piranha boya tabancası 80w yorumlarını da inceleyebilir, daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Piranha 80 W Boya Tabancasının Uygulama Alanları Nelerdir?

Piranha boya tabancası 80w birçok alanı boyamak için alınacak ideal bir üründür. Aklınıza gelebilecek her alanı bu tabanca yardımıyla boyayabilirsiniz. Tüm ahşap ve diğer materyallerden oluşmuş düzeyleri verniklemek için kullanabilirsiniz. Boyası akmış, modası geçmiş ya da eskimeye yüz tutmuş tüm alanlara vernikleme işlemi yaparak piranha boya tabancası 80w sayesinde yepyeni bir görünüm kazandırabilirsiniz. Tüm metal yüzeyleri bu tabanca sayesinde boyayabilirsiniz. Bisikletiniz, masa ayaklarınız, boyası akmış metal cihazlarınızı vb. gibi tüm metal içerikler boyanmaya hazır. Bahçenizin görünümünü zenginleştirmek için bahçe tadilatlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Çitlerinizi rengarenk yapabilirsiniz. Evinizin iç alanlarına gelirsek, duvar ve tavan boyalarınızı piranha boya tabancası 80w sayesinde kolayca yapabilirsiniz. Piranha boya tabancası 80w fiyatı da tüm bu güzel özellikleri gibi oldukça uygundur. Siz de boyama işlemlerini kolaylaştırmak ve hızlıca içinde bulunduğunuz odanın rengini değiştirmek istiyorsanız, ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.