PM Lockheed Martin F-16 Fighting Falcon Model Demonte Plastik Uçak Maket Kiti

275 TL

Ürün Bilgileri

PM Lockheed Martin F-16 Fighting Falcon Model Demonte Plastik Uçak Maket Kiti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CREW TURK Satıcı Ünvanı: CKM HAVACILIK TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0211140439500001 Vergi Kimlik Numarası: 2111404395
    Bu ürün CREW TURK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PM Model 301 1/72 F-16 Fighting Falcon Avcı-Bombardıman Uçağı Demonte Plastik Maketi ÖLÇEK : 1/72 Tipi: Demonte Kit (Birleştirme ve boyama gerektirir) MALZEME : PLASTİK İÇİNDEKİLER: Plastik Enjeksiyon Parçalar 1 Adet Decal (Çıkartma) 1 Adet Montaj Kılavuzu ÖZELLİKLERİ: Demonte plastikten oluşmuştur. Kutu içinden yapıştırıcı ve boya çıkmamaktadır. İçerisindeki montaj kılavuzu ile gerekli birleştirme işlemlerini kolayca yapabilirsiniz. HAKKINDA: Fighting Falcon'un temel özellikleri arasında daha iyi görüş için çerçevesiz bir balon gölgelik , manevra yaparken kontrolü kolaylaştırmak için yana monte edilmiş kontrol çubuğu , g-kuvvetlerinin pilot üzerindeki etkisini azaltmak için dikeyden 30 derece eğimli bir fırlatma koltuğu ve ilk kullanım yer alıyor. bir rahat statik stabilite / fly-by-wire yardımcı uçuş kontrol sistemi bir hale getirmek için çevik uçaklar. F-16'nın dahili bir M61 Vulcan topu ve silahları ve diğer görev ekipmanlarını monte etmek için 11 yeri vardır. F-16'nın resmi adı "Fighting Falcon"dur, ancak "Viper", bir F-16'ya benzediği algısı nedeniyle pilotları ve mürettebatı tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır.engerek yılan gibi Koloni Viper starfighter üzerinde Battlestar Galactica zaman F-16 girilen hizmet yayınlanacak. ABD Hava Kuvvetleri, Hava Kuvvetleri Rezerv Komutanlığı ve Ulusal Hava Muhafız birimlerindeki aktif göreve ek olarak , uçak aynı zamanda ABD Hava Kuvvetleri Thunderbirds hava gösteri ekibi tarafından ve Birleşik Devletler Donanması tarafından düşman/saldırgan uçak olarak kullanılmaktadır . F-16 ayrıca 25 ülkenin hava kuvvetlerinde görev yapmak üzere tedarik edildi.2015 itibariyle, askerlik hizmetinde dünyanın en çok sayıda sabit kanatlı uçağıydı.
Geri Bildirim Ver