Polesie Marka: 57006 Mammoet, Tır + Traktör Yükleyici (kutuda) 206-02 Kategori: Oyuncak Kamyon Ve I

1.250 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Polesie Marka: 57006 Mammoet, Tır + Traktör Yükleyici (kutuda) 206-02 Kategori: Oyuncak Kamyon Ve I

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BabyStore Satıcı Ünvanı: KOLEKTİF YATIRIM BİLİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0575046372600016 Vergi Kimlik Numarası: 5750463726
    Bu ürün BabyStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 206-MAMMOET, Tır + Traktör Yükleyici -Paket İçeriği: 1 Adet Traktör
  • 1 Adet Traktör Yükleyici
  • -Ürün Ölçüleri 86x22x30 cm dir. -Dünyaca Ünlü MAMMOET'in Lisanslı ürünüdür. -Ürün içerisinde kimyasal boya ve sağlığa zararlı hiç bir madde bulunmamaktadır. -Yerli Üretimdir. -Tekerleğin icat edilmesinden bu yana onlarca çeşit araç üretilmiştir. Fakat bunların en özel olanlarının başında kamyonlar geliyor. Kocaman olmaları ve en ağır işleri yapmaları onları araçlar içerisindeki kahramanlar yapıyor. -Bu kahramanlara büyüklerin olduğu kadar çocukların da ilgisi büyük. -Bu ilginin farkında olan uzmanlar minik kahramanlara özel oyuncak kamyonlar tasarlamışlardır. -Her çocuğun oyuncak sepetinde mutlaka bulunması gereken oyuncak kamyonları, sizlere çeşitli renk ve tasarım seçenekleri ile sunuyor. -3 yaş ve üzeri için uygun olan kamyonlar çocukların hayal dünyasını güçlendirerek oyun saatlerine ortaklık yapmaktadırlar . -Hiçbir zararlı madde içermeyen ve hijyen açısından son derece güvenli olan bu oyuncak araçları, çocuklarınız için rahatlıkla tercih edilebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 6 - 10 Yaş
Geri Bildirim Ver