Polosmart Psc15 Elektronik Manikür Pedikür Ledli Bakım Seti Pembe

299,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,75 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Polosmart Psc15 Elektronik Manikür Pedikür Ledli Bakım Seti Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ŞANALYAPIMARKET Satıcı Ünvanı: ONUR ŞANAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7990297804
    Bu ürün ŞANALYAPIMARKET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAKET İÇERİĞİElektronik Bakım CihazıSaklama KutusuElmas Törpü BaşlığıKüçük Şekillendirici Disk BaşlığıParlatıcı Disk BaşlığıBüyük Şekillendirici Disk BaşlığıZımpara Törpü BaşlığıSilindir Törpü BaşlığıKullanım Kılavuzu TEMEL BİLGİLER VE TEKNİK ÖZELLİKLEREl ve ayak tırnak bakımıIşık ile aydınlatma6 farklı başlıkKolay kullanım2 farklı dönüş yönü2 farklı hız ayarıYüksek hız: 1500rpm/dkDüşük hız: 1000rpm/dkGüç kaynağı: 2 X AA pil (piller dahil değildir)Voltaj: 5VÜrün ölçüleri: 130 x 45 x 30 mmÜrün ağırlığı: 52 grÜrüne herhangi bir periyodik bakım gerekmez. ÜRÜN DETAYLAR1- Saklama Kutusu2- Elmas Törpü Başlığı : Ölü deriyi, sert dokuyu veya nasırları temizlemek için tasarlanmıştır.3- Küçük Şekillendirici Disk Başlığı: Tırnak törpüsü için kullanılır4- Parlatıcı Disk Başlığı : Tırnakları sağlıklı bir parlaklığa kavuşturmak için cilalar.5- Büyük Şekillendirici Disk Başlığı : Tırnak törpüsü için kullanılır.6- Zımpara Törpü Başlığı : Tırnak ve ölü deriyi yumuşatmak ve onarmak, tırnak kenarlarını veya kütikülleri onarmak, temizlemek ve pürüzsüzleştirmek için tasarlanmıştır.7- Silindir Törpü Başlığı : Tırnaklarınızın üst ve kenarlarını törpüler ve şekillendirir. Yumuşak ve pürüzsüz bir tırnak sağlar. 8- Işık9- Başlık Bölümü10- Güç/ HIz/ Yön Değiştirme Butonu11- Pil Yuvası ÜRÜN KULLANIMI1- Ürünün pil kapağını açın ve 2 adet AA tip pil takınız. 2- Kullanmak istediğiniz başlığı seçin.3- Seçmiş olduğunuz başlığı cihazın başlık bölümüne takınız. Başlıkları değiştirmek için mevcut olan başlığı çıkartmanız yeterlidir.4-Cihazın üzerindeki switch anahtarını kullanımınıza uygun hız ve dönüş yönüne getirip çalıştırınız. D1 Modu : Dönüş yönü saat yönünün tersinedir ve yavaş olan dönüş modudur.D2 Modu : Dönüş yönü saat yönünün tersinedir ve hızlı olan dönüş modudur.0 : Cihaz bu konumda kapalıdır.G1 : Dönüş yönü saat yönünündedir ve yavaş olan dönüş modudur.G2 : Dönüş yönü saat yönünündedir ve hızlı olan dönüş modudur. 5- Cihaz çalışır durumdayken, el ve ayak tırnaklarınızı istediğiniz şekilde düzeltebilirsiniz. Cihaz çalışırken ön tarafındaki ışık görüşünüzü arttıracak ve yaptığınız işlemi kolaylaştıracaktır.6- İşlemiz bittikten sonra cihazı “0” konumuna getiriniz.Kullandığınız başlıkları tozlardan arındırınız ve saklama kutusuna yerleştiriniz. CİHAZINIZIN GARANTİ SÜRESİAşagıdaki bilgiler sadece Türkiye için geçerlidir.* Bu ürünün garanti süresi 2 yıldır.* AEEE’ye uygundur Değerli müşterimiz, POLOSMART'ı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.
Geri Bildirim Ver