PRATİK DEKOR Mutfak Ahşap Poşetlik Saklama Fuşya

149 TL

Ürün Bilgileri

PRATİK DEKOR Mutfak Ahşap Poşetlik Saklama Fuşya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: pratikdekor Satıcı Ünvanı: CEYLAN ÖZLEM İNCEÇAY İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1600274431
    Bu ürün pratikdekor tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürünlerimiz 42x12x12 cm ebadındadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
Geri Bildirim Ver

Pratik Dekor Mutfak Ahşap Poşetlik Saklama Fuşya

Birbirinden farklı tasarım ve renklere sahip olan mutfak dekor ürünleri müşteriler tarafından büyük rağbet görür. Mutfaklara renk ve farklı hava katan ürünlerin kalitesi ve kullanışlı olma özelliği oldukça önemlidir. Prati̇k Dekor mutfak ahşap poşetlik saklama fuşya ürünü sahip olduğu tüm nitelikler ile müşteriler tarafından memnuniyet kazanır. Büyük bir beğeni ile tercih edilen model pratik kullanım avantajı ile fark yaratır. Basit bir şekilde duvara asılır ve dayanıklı malzemesi ile uzun ömürlü bir kullanım avantajı sunar. Pratik Dekor ahşap poşetlik evinizde bulunan tüm poşetleri içerisinde saklayabileceğiniz bir üründür. Geniş haznesi ile kullanışlı bir alan sunar. Genellikle mutfak ortamında kullanımı tercih edilir. Evinizin her köşesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dekoratif özelliği ile mutfak eşyalarınıza uyum sağlar.

  • Şık ve şirin tasarım
  • Kullanım kolaylığı
  • Pratik montaj

Mutfak Ahşap Poşetlik Saklama Fuşya Model Özellikleri

Mutfak Ahşap Poşetlik Saklama Fuşya Model Özellikleri

Ahşap yapısı ile ön plana çıkan ürün kaliteli bir kullanım avantajı sunar. Beyaz ve fuşya renklerinden oluşan bir bina şeklindeki tasarımı ile dikkat çeker. Müşteriler tarafından büyük bir beğeni kazanan ürün tasarımı modelin tercih edilmesinde büyük bir etkiye sahiptir. Mutfak dekorasyonu için üretilen model isteğe göre her yerde kullanılır. Mutfak eşyalarına uyum sağlar ve bulunduğu ortamda eşsiz bir hava yaratır. Geniş haznesi sayesinde çok sayıda poşeti bünyesinde saklar. Pratik bir şekilde monte edilir. Prati̇k Dekor mutfak ahşap poşetlik saklama fuşya kullananlar ürünün bulunduğu ortama kattığı farklı havadan ve diğer özelliklerinden oldukça memnun kalır. Yapılan tüm geri dönüşlerde üründen övgü ile söz edilir. Mutfağınızın havasına farklı bir hava katmak ve bu kullanışlı ürünün avantajlarından faydalanmak için özelliklerini inceleyip sipariş oluşturabilirsiniz.

Prati̇k Dekor Mutfak Ahşap Poşetlik Saklama Fuşya Yorumları

Prati̇k Dekor Mutfak Ahşap Poşetlik Saklama Fuşya Yorumları

Öne çıkan tüm özellikleri ile fark yaratan bu model birçok avantaja da sahiptir. Mutfağınızda çok yer kaplayan poşetleri bu ürün sayesinde tek bir yerde toplayarak kuru kalabalığı önleyebilirsiniz. Ürünü mutfağınızın bir köşesine monte ederek dekorasyonun havasını değiştirebilir ve ortamı zenginleştirebilirsiniz. Pratik temizleme avantajından yararlanabilir aynı zamanda kolay bir şekilde monte etme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Sevimli tasarımı sayesinde bu modeli dekorasyon ürünü olarak da kullanabilirsiniz. Prati̇k Dekor mutfak ahşap poşetlik saklama fuşya yorumları oldukça olumlu ve önemlidir. Müşteriler tarafından yapılan tüm yorumlarda üründen oldukça olumlu ifadeler ile bahsedilir. Kullanım, monte etme ve temizlik kolaylığından son derece memnun olan müşteriler modelin sahip olduğu keyif veren tasarımını da fazlası ile beğenir. Tüm bu özellik ve avantajların yanı sıra uygun fiyat avantajı dikkat çeker.

Prati̇k Dekor Mutfak Ahşap Poşetlik Saklama Fuşya Fiyatı

Prati̇k Dekor Mutfak Ahşap Poşetlik Saklama Fuşya Fiyatı

Poşet saklama amacı ile üretilen ve aynı zamanda dekorasyon ürünü olarak da kullanılabilen model müşterilerden tam not alır. Birçok özelliği ve avantajı sayesinde müşteriler tarafından büyük ilgi görür. Model kullanıldığı her ortama uyum sağlar ve bulunduğu ortama renk katarak ortamın havasını değiştirir. Tüm bu özellik ve avantajların dışında uygun fiyat özelliği de müşterileri oldukça memnun eder. Ürüne ilginin fazla olmasını ve tercih edilmesini sağlar. Prati̇k Dekor mutfak ahşap poşetlik saklama fuşya fiyatı ürünün tüm özellikleri ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Model bütçe dostu özelliği ile ön plana çıkar ve büyük bir avantaj sunar. Hesaplı fiyat özelliği ürünün sahip olduğu önemli özelliklerden biridir. Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleri ile sahip olabileceğiniz bu modele siz de rahatlıkla ulaşabilirsiniz.