Prodent Ekstra Beyazlatıcı Diş Macunu 90 Gram Nane Aromalı

144,50 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
144,50 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Prodent Ekstra Beyazlatıcı Diş Macunu 90 Gram Nane Aromalı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WAS Kozmetik Satıcı Ünvanı: WAS KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0800121585100001 Vergi Kimlik Numarası: 8001215851
    Bu ürün WAS Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Brüt 150 gram içerik 90 ml’ dir. Florür, Paraben, SLS, Slikon Dioksit, SLES ve Yapay Tatlandırıcı sakkarin içermez. Doğal Nane Aromalı. Özellikler: İçeriğinde bulunan safir pigmentler ve gelişmiş özel formülü ile dişlerinize peeling etkisi yapar. Diş lekelerini yok eder ve anında beyazlık sağlar. Uyarılar: Çocukların ulaşamayacağı yerlerde, oda sıcaklığında ve ağzı kapalı şekilde muhafaza ediniz. Kullanım: Dişlerinizi en az günde 2 kere veya diş hekiminizin önerdiği şekilde fırçalayınız. Dişlerinizi, diş etlerinizi ve dilinizi fırçalayınız. Istenilen etkinin görülebilmesi için diş macununun düzenli şekilde kullanılması gerekmektedir. Hiç bir ürünümüzün araştırma ve geliştirme sürecinde hayvan deneyler kullanılmamıştır . Içindekiler: Sorbitol, aqua, glycerin, hydrated silica, lauryl glucoside, glyceryl acrylate/acrylic acid copolymer, salvadora persica bark/root extract, menta piperita oil, ganoderma lucidum extract, cocos nucifera oil, zinc oxide, aroma, xanthan gum, citrus limon peel oil, propolis extract, salvia officinalis oil, melaleuca alternifolia leaf oil, eugenia coryophyllus leaf oil, eucalyptus globulus leaf oil, potassium sorbate,

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver