Profil Kitap Yetenekli Çocuğun Dramı - Alice Miller

Ürünün Diğer Satıcıları (19)
400 TL'ye 30 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
188,85 TL
Kurumsal Fatura
180,88 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Profil Kitap Yetenekli Çocuğun Dramı - Alice Miller

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yetenekli Çocuğun Dramı

Ürün Özellikleri

  • Yazar Alice Miller
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Profil Kitap Yetenekli Çocuğun Dramı - Alice Miller

Çocuk ve ebeveyn ilişkileri konusunda uzman olan Leh psikolog Alice Miller Yetenekli Çocuğun Dramı isimli kitabı ile adından oldukça fazla söz ettirir. Polonya’da doğan yazar, İsviçre Basel Üniversitesinde sosyoloji, psikoloji ve felsefe bölümlerini bitirir. Zürih’te psikanaliz eğitimi üzerine doktora yapar. Eserlerinde ve araştırmalarında, çocukluk dönemini ele alır. Çalışmalarında psikanaliz yöntemini kullanan uzman, bu eserinde hem yetişkinler hem de çocuklar için farklı bakış açıları sunmayı amaçlar. Psikanaliz kısaca, günlük aktiviteler veya rahatsızlıkların temelinde yatan bilinç dışı nedenlerinin ortaya çıkarılmasıdır. Bu sebeplerin büyük bir bölümü ise insanların doğduğu andan itibaren oluşmaya başlayıp çocukluk dönemi bitmeden yerleşir. Kendi hayatınızı veya başkalarını analiz etmeyi sevenler arasında yer alıyorsanız farklı disiplinlerin psikoloji ile harmanlandığı bu özel araştırmayı inceleyebilirsiniz.

  • Küçük boyutlar
  • İkinci hamur kağıdı
  • Akıcı anlatım

Sade Üslubu ve Anlaşılır Diliyle Yetenekli Çocuğun Dramı

Sade Üslubu ve Anlaşılır Diliyle Yetenekli Çocuğun Dramı

Profil Kitap tarafından çevrilip basılan Yetenekli Çocuğun Dramı - Alice Miller özellikle ebeveynler tarafından başucu kitabı olarak kullanılır. Çocuk yetiştirmenin önemini, süreç içerisindeki davranışları ve sonuçlarını nedensellik çerçevesinde anlatan uzman, sade bir üsluba sahiptir. Bu sayede terimsel anlatımdan uzak ve herkes tarafından kolaylıkla anlaşılıp uygulanan bir yapıt ortaya çıkarır. Profil Kitap Yetenekli Çocuğun Dramı - Alice Miller kullananlar tarafından yüksek memnuniyet seviyesine sahip bir incelemedir. Bu incelemeyi çocuk yetiştirmede bir kılavuz olarak görebilirsiniz. Yetenekli Çocuğun Dramı yalnızca ebeveynlerin ve ebeveyn adaylarının değil, kendini irdelemeyi sevenlerin de beğeni ile okuduğu bir yapıttır. Ruh halinizin, davranışlarınızın, duygularınızın hatta fiziksel rahatsızlıklarınızın nedenini çözümlemek için oldukça ideal bir yöntem olan psikanalizin anlatıldığı yapıt sayesinde kendinize dair pek çok soruya cevap bulma imkanına sahip olabilirsiniz.

Etkileyici Profil Kitap Yetenekli Çocuğun Dramı

Etkileyici Profil Kitap Yetenekli Çocuğun Dramı

Profil Kitap Yetenekli Çocuğun Dramı - Alice Miller yorumları incelendiğinde kitabın, pek çok okuyucu tarafından yol gösterici bir yapıt olarak nitelendirildiği göze çarpar. Davranışları sağlıklı bir hale getirmek için önce fark etmek gerekir. Kendinize veya çevrenize zarar veren bazı özelliklerinizin nedenlerini çözümlemenize yardımcı olur. Çözümleme aşamasında birçok farklı yöntemin anlatıldığı eserde, yüzleşmeden sonra gelen değişim sürecine dair yardımcı olan yöntemler de anlatılır. Bu durum, okuyucuların zorlayıcı sürecini kolaylaştıran bir etken olarak karşınıza çıkar. Profil Kitap Yetenekli Çocuğun Dramı - Alice Miller erken yaşlarda deneyimlediğiniz ve ilerleyen yaşlarda önemsiz gibi görünen bazı durumların yetişkinlikte ne gibi sorunlara veya olumlu durumlara yol açtığını anlatır. Eğer ebeveyn olmaya hazırlanıyorsanız veya ebeveynseniz, bu kitap ile çocuklarınıza karşı bilinçli davranışlar geliştirmeyi pratik bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Profil Kitap Yetenekli Çocuğun Dramı

Uygun Fiyatıyla Profil Kitap Yetenekli Çocuğun Dramı

Profil Yayıncılık tarafından basılan kitap 13,5 x 19,5 cm ebatlarına sahiptir. Normal boy olarak geçen ebatları sayesinde kitabınızı dilediğiniz yere yanınızda taşıma imkanınız bulunur. İnce karton kapağı sayesinde hafif yapıdaki eser, çantanızda ağırlık yapmaz. İkinci hamur kağıttan üretilen sayfalar sarı renge yakın tonlardadır. İnce ve dokulu yapıdaki sayfalar, okuma deneyiminizi konforlu bir hale getirir. İnceliği ile oldukça fazla sevilen yapıt 160 sayfadan oluşur. Kısa süre içinde okuyabileceğiniz eser, sade bir anlatım biçimine sahiptir. Profil Kitap Yetenekli Çocuğun Dramı - Alice Miller fiyatı açısından oldukça uygun olarak Trendyol’da göze çarpar. Sınırsız sayıdaki değerlendirme seçeneğinden kriterlerinize uygun olanı tercih edip seçim sürecinizi kolaylaştırabilirsiniz. Pratik bir şekilde puan bölümünü veya yorum bölümünü inceledikten sonra bu özel psikoloji kitabına hiç vakit kaybetmeden sahip olabilirsiniz.