Proter Sessiz - Yağsız 50 Lt 8 Bar Hava Kompresörü

9.299 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
4.800 TL'ye %6 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.259 TL
8.9
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.830 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.499 TL

Ürün Bilgileri

Proter Sessiz - Yağsız 50 Lt 8 Bar Hava Kompresörü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eroğlu Satıcı Ünvanı: EROĞLU MAKİNA VE ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0366005462500018 Vergi Kimlik Numarası: 3660054625
    Bu ürün Eroğlu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Proter 50 litre Sessiz Yağsız Hava Kompresörü Sessiz ve verimli çalışma sistemi ile Proter 50 lt Yağsız Hava Kompresör hava ihtiyacı olan birçok alanda kusursuz yardımcınızdır.Proter 50 lt Yağsız Hava Kompresörü,yağsız ve sessiz oluşu ile kapalı mekanlarda hava ihtiyacınız olduğunda komşularınızın gürültüden en az oranda etkilenmesine imkan sağladığı için rahatlıkla tercih edilmektedir.Yurt çapına yayılmış proter yetkili servisleri sayesinde teknik anlamda problem yaşamadan tercih edebileceğiniz Proter 50 lt Yağsız Hava Kompresörü, 50 lt tank hacmi ve 26 kg gibi düşük bir ağırlıkla mobil olarak kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Proter 50 Lt Yağsız Hava Kompresör Teknik Özellikleri Motor Tipi: Yağsız, Sessiz Kompresör Motor Güç: 1100 W Basınç Aralığı : 1-8 Bar/115 psi (Ayarlanabilir) Akım: 220 V / 50 Hz Ses: 42 Db Depo Hacmi: 50 Litre Ağırlık: 26 Kg Çift piston 200 Lt/Dk hızlı dolum süresi · Sürekli Çalışma İmkanı · 2 Yıl Garanti · Düşük motor devri sayesinde uzun ömürlü kullanım · Sınırsız yedek parça imkanı · Yüksek kaliteli metal hava filtresi · Yüksek yalıtım sayesinde süper sessiz

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 50 L
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Güç (Watt) 1001 - 1500 Watt
  • Hava Debisi 250-300
  • Motor Gücü (hp) 3 ve üstü
Geri Bildirim Ver

Proter Hava Kompresörü 50 lt Sessiz Yağsız 8 Bar

Proter sessiz - yağsız 50 lt 8 bar hava kompresörü AL-PRKO251, birçok teknik özelliği sayesinde endüstriyel kullanım alanının yanı sıra birçok farklı yerlerde kullanılabilen bir üründür. Sesiz çalışma özelliğinin yanı sıra kompakt tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken hava kompresörü, dayanıklı ve uzun ömürlü olmasından dolayı da sıklıkla tercih edilir.

  • Sessiz çalışma özelliği

  • Ergonomik tasarım

  • Dayanıklı

Proter Sessiz - Yağsız 50 Lt 8 Bar Hava Kompresörü Özellikleri

Proter Sessiz - Yağsız 50 Lt 8 Bar Hava Kompresörü Özellikleri
Proter sessiz - yağsız 50 lt 8 bar hava kompresörü AL-PRKO251 özellikleri arasında sessiz çalışma özelliği, taşınabilir olmasını sağlayan ergonomik tasarımı, yağsız yapısı ve birçok farklı alanda kullanılabilir olması gibi pek çok detay ön plana çıkar. 50 litrelik hava tankı ve 8 bar çalışma basıncı bulunan hava kompresörü, çeşitli hava araçlarının, araba lastiklerinin ve diğer ekipmanların şişirilmesi için ideal bir üründür. Ev ve atölye kullanımı için mükemmel bir seçenek olan bu ürün sahip olduğu teknik özellikler sayesinde kullanıcılarına yüksek verimlilik sunar. Sessiz çalışma özelliğiyle de ön plana çıkan kompresör, üretilen minimum gürültü seviyesi sayesinde çalışma ortamında rahatsızlık vermekten kaçınır. Böylece daha verimli bir çalışma ortamı yaratmanıza olanak tanır. Kullanıcılarına daha konforlu bir çalışma deneyimi sunmasının yanı sıra istenildiği zaman taşınarak farklı alanlarda da kullanım imkanına sahip olması bakımından da avantajlıdır. Taşınabilen ürün işlerinizi daha hızlı bir şekilde bitirmenizi mümkün hale getirir. Temiz ve yağsız hava sağlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Proter Sessiz - Yağsız 50 Lt 8 Bar Hava Kompresörü Kullanımı

Proter Sessiz - Yağsız 50 Lt 8 Bar Hava Kompresörü Kullanımı
Profesyonel amaçlı kullanımı yaygın olan Proter sessiz ve yağsız hava kompresörü hem kişisel hem de çeşitli sektörler tarafından kullanılır. Çeşitli sektörler tarafından kullanımına bakıldığında araç tamir atölyeleri, mobilya atölyeleri ve endüstriyel tesisler gibi çeşitli alanlar için tercih edildiği görülür. Ev kullanıcıları ise daha çok, araba lastiklerini şişirmek, havuz oyunları için hava sağlamak veya hava tabancası kullanılırken enerji sağlamak için kullanır. Mobilya atölyelerinde hava tabancaları veya dönkartlar kullanılabilen bu ürün, çok fonksiyonlu yapısı sayesinde birden fazla kullanım alanına sahiptir. Araç tamir atölyelerinde hava kompresörü, araba lastiklerinin şişirilmesi, havalı aletlerin çalıştırılması ve araçların boyanması için kullanılır. Endüstriyel tesislerde, çeşitli ekipmanların çalışması için kullanılması için tercih edilirken fabrikalarda makinelerinin bakımı ve temizliği gibi işlerde büyük işlerin kısa sürede etkili bir şekilde gerçekleştirilmesine imkan tanır. Kullanım amacınıza bağlı olarak hava basıncını ayarlamak önemlidir. Kompresörünüzü düzenli aralıklarla temizleyin ve bakımını yapın. Filtreleri temiz tutmak ve yağ seviyelerini kontrol etmek, cihazın verimli çalışmasını sağlar.

Proter Sessiz - Yağsız 50 Lt 8 Bar Hava Kompresörü Fiyatı

Proter Sessiz - Yağsız 50 Lt 8 Bar Hava Kompresörü Fiyatı
Proter sessiz - yağsız 50 Lt 8 bar hava kompresörü, sessiz çalışma, yağsız yapısı ve taşınabilirliği gibi birçok avantaj sunar. Farklı alanlarda kullanılabilir ve kullanıcılarına kolaylık sağlar. Taşınabilir bir kolu, basınç göstergesi, hava çıkışı ve hava girişi gibi özellikler bulunan hava kompresörü, 8 bar çalışma basıncı sayesinde ihtiyaç duyulan hava miktarını karşılamak için yeterli güce sahiptir. Bu ürüne ihtiyaç duyan kullanıcıların tüm beklentilerini en iyi şekilde karşılamasının yanı sıra fiyatıyla da memnuniyet sağlamayı başarır. Hava filtresinin temizlenmesi veya değiştirilmesi, hava tankının dışındaki toz ve kirlerin temizlenmesi gibi basit bakım işlemleri yapıldığında çok daha uzun yüksek performans ile kullanılmasına olanak tanıyan bu kompresör, performansını ve ömrünü uzun süre korur. Proter sessiz - yağsız 50 lt 8 bar hava kompresörü AL-PRKO251 yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri ürün özellikleri ve kullanımı hakkında detaylı bilgi sunar. Proter sessiz - yağsız 50 lt 8 bar hava kompresörü AL-PRKO251 fiyat bilgisi ve daha fazlasına Trendyol aracılığıyla ulaşabilirsiniz.