protürk Yatağan Mutfak Bıçak Seti-2

980 TL

Ürün Bilgileri

protürk Yatağan Mutfak Bıçak Seti-2

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FocusDepoGrup Satıcı Ünvanı: MEHMET AKİF EKİCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4327630643800017 Vergi Kimlik Numarası: 3280383254
    Bu ürün FocusDepoGrup tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu yılın üretimi orjinal yatağan protürk bıçaklarıdır. T7 fransız çubuk çeliğinden elde dövülerek yapılmıştır. Termo kauçuk kaymaz saplı ömürlük bir üründür. sadece kurbanda değil sonrasında da mutfağınızda kullanabileceğiniz şık ve sağlam bir üründür. bıçaklarımızın özellikleri: - El döğmesi t7 fransız çubuk çeliğinden imal edilmiştir. - Bu yılın üretimi, tasarım üründür. - Termo kauçuk kaymaz saplıdır. - Keskinliği kontrol edilerek özel kutusunda teslim edilir. paket içeriği yatağan protürk kırmızı el yapımı kasap ve mutfak bıçağı seti-2 1-Yüzme: tamamı 25 cm 2-No:1 tamamı 28 cm 3-No:2 tamamı 30 cm 4-No:3 tamamı 32 cm daha fazlası için mağazamızı ziyaret ediniz. Önemli notlar: - bıçaklarımız el yapımı olduğu için çok nadiren ölçülerde 0.5-1 cm arası göz ile belli olmayacak şekilde fark olabilir örneğin 28 cm yerine 27.5 cm olabilmektedir .

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 2 Parça
Geri Bildirim Ver