3
Düğme kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

PudraShine Yorgan Kılıfı Ve Çarşaf Tutucu Sabitleyici Düğme Seti

71,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

PudraShine Yorgan Kılıfı Ve Çarşaf Tutucu Sabitleyici Düğme Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: elektroTeChno Satıcı Ünvanı: NİHAT EVCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3810050077
    Bu ürün elektroTeChno tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 18 adet sipariş verilebilir. 18 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yorgan ve yorganların demetlenmesini ve kaymasını önleyin , çok rahat ve dinlenmiş bir gece uykusu için rahatlık ve düz tabakanın daha yakından oturmasını sağlayın. Çok amaçlı süslemeleri, perdeleri asmak, diğer kumaş kaymalarını sabitlemek ve çok daha fazlası için iğnesiz sabitleme eserini kullanabilirsiniz! Yatağın her köşesi için çapraz olarak kullanılan bir kapak klipsleri, tüm 4 köşesine çok kolay takılır ve saniyeler içinde yaratıcı toka tasarımına ayrılabilir. Paket içeriği 400 - Plastik kılçık ip 1.5 cm 40- Plastik pul 1- Sabitleme tabancası
Geri Bildirim Ver

PudraShine Yorgan Kılıfı ve Çarşaf Tutucu Sabitleyici Düğme Seti 00712

PudraShine yorgan kılıfı ve çarşaf tutucu sabitleyici düğme seti 00712 ile çarşaf içerisinde yorganın kaymasına son verebilirsiniz. Yatarken yorganın çarşaf içerisinde toplanması rahatsız ediyorsa PudraShine çarşaf tutucuyu tercih edebilirsiniz. Bu ürün gece boyu rahat ve konforlu bir uyku uyumanızda yardımcı olur. Aynı zamanda çarşafın içerisinde yorganınızın düz durmasını sağlar. Bu sayede yatak odanızın görüntüsü şık ve düzenli olur. Hayat kurtarıcı olan bu ürün ile hayatı kolay hale getirebilirsiniz. Yorgan dışında perdeleri asmak, süsleme yapmak ya da diğer kumaşların kaymasını önlemek için kullanabilirsiniz. Çarşafın dört kenarına takarak kullanabilirsiniz. Evinizin birçok odasında işinize yarayacak olan yorgan sabitleyici sayesinde kolaylığın tadını çıkarabilirsiniz. Sabitleme tabancası, kılçık ip ve düğme ile kısa sürede istediğiniz verimi alabilirsiniz.

  • Uzun ömürlü yapı
  • Kullanışlı tasarım
  • Kolay kullanım

PudraShine Sabitleyici Düğme Seti Özellikleri

PudraShine Sabitleyici Düğme Seti Özellikleri

PudraShine yorgan kılıfı ve çarşaf tutucu sabitleyici düğme seti pratik ve kolay kullanım özelliği ile ön plana çıkar. Perdeleri asmada, kumaşları toplamada ya da yorganları tutturmada kullanılır. Yatak odanızda konforu ve rahatlığı yakalamak için oldukça pratik bir üründür. Çarşafın dört bir yanına sabitleme tabancasını kullanarak düğmeyi sabitlemeniz yorganın kaymaması için yeterlidir. Böylelikle geceleri yorganın çarşaf içerisinde toplanmasını önleyebilir ve rahat bir uykunun tadını çıkarabilirsiniz. Çocuk ve bebek odalarında kullanabilirsiniz. Çocuklar gece yatarken hareketli oldukları için çarşaflar geceleri bozulabilir. Bu durumu düğme seti ile önleyebilirsiniz. Bu sayede hem çocuğunuza konforlu bir uyku imkanı sağlayabilir hem de her gün yorgan düzeltmeye son verebilirsiniz. Yorgan kılıfı sabitleme seti ile evinizdeki işleri hafifletebilir ve kolay hale getirebilirsiniz. Perde tutturmak için kullanabilirsiniz. Düğme görüntüsü sayesinde şıklığı yakalayabilirsiniz.

PudraShine Sabitleyici Düğme Avantajları

PudraShine Sabitleyici Düğme Avantajları

Yorgan kılıfı ve çarşaf tutucu sabitleyici düğme seti kolay kullanım özelliğinden yararlanabilirsiniz. Pratik ve uyku esnasında zarar vermeyen düğme seti ile konforu evinize getirebilirsiniz. Yorganın toplanmasını önlemede oldukça etkilidir. Çarşafın 4 köşesine takabilirsiniz. Kapak klipslerinden yararlanarak yorganı tutturabilirsiniz. Dakikalar içerisinde takarak yorganla yatmayı kolay hale getirebilirsiniz. Kullanım kılavuzu sayesinde ürünü nasıl kullanacağınızı öğrenebilirsiniz. Ev işlerini pratik ve basit hale getirebilirsiniz. Evinizdeki tüm yorganlar için kullanabilirsiniz. Misafir, çocuk ve yatak odalarında tercih edebilirsiniz. Dinlenmiş bir şekilde uyumanın sırrını bu üründe bulabilirsiniz. Sabitleme tabancası sayesinde hızlı bir şekilde düğmeleri takabilirsiniz. Düğme setinin avantajlarından yararlanarak hayatınızı kolay hale getirebilirsiniz. Yastık kılıflarından edindiğiniz hobilere kadar birçok yerde kullanabilirsiniz. PudraShine yorgan kılıfı ve çarşaf tutucu sabitleyici düğme seti kullananlar gibi siz de pratikliğin ve konforun avantajlarından yararlanabilirsiniz.

PudraShine Sabitleyici Düğme Fiyatı ve Yorumları

PudraShine Sabitleyici Düğme Fiyatı ve Yorumları

PudraShine yorgan kılıfı ve çarşaf tutucu sabitleyici düğme seti fiyatları ürün özelliklerine göre belirlenir. Düğme setindeki plastik kılçık, sabitleme tabancası ve düğme ile yorganınızı sabitleyebilirsiniz. Birçok eşyanızı kaybetmemek ya da sabitlemek için kullanabilirsiniz. İlk önce sabitleme tabancasına plastik kılçığı geçirmeniz gerekir. Bu adımdan sonra düğme takılır. Son olarak çarşafa batırılır ve tekrar düğme geçirilir. Saniyeler içerisinde yorganınızı ürün sayesinde sabitleyebilirsiniz. Çoraplarınızı birleştirmek için kullanabilirsiniz, edindiğiniz hobilerde tercih edebilirsiniz. Kaybolacak eşyalarınızı tutturmak için kullanabilirsiniz. Kumaş parçalarını birbirine sabitleyebilirsiniz. İstediğiniz zaman kolayca sökebilir ve nevresimleri değiştirebilir, çoraplarınızı kullanmaya başlayabilir ya da perdenizi yıkayabilirsiniz. Hayatı kolay ve pratik hale düğme seti ile getirebilirsiniz. Kullanışlı bir ürün olan PudraShine yorgan kılıfı ve çarşaf tutucu sabitleyici düğme seti yorumlarını Trendyol’dan okuyabilir ve uygun fiyat imkanıyla satın alabilirsiniz.