Puslu Yayınları Kendine Iyi Davran Güzel Insan - Beyhan Budak

249 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Puslu Yayınları Kendine Iyi Davran Güzel Insan - Beyhan Budak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nehir Kitap Satıcı Ünvanı: ANILCAN GÜLDEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4160533457
    Bu ürün Nehir Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kendine İyi Davran Güzel İnsan Beyhan Budak / Destek Yayınları Baskı: 1
  • Sayfa Sayısı: 216
  • Kağıt Türü: 2. Hamur
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786053115694
  • İlk Basım Yılı: 2019
  • Yazar: Beyhan Budak
  • Sen kendin için bir şey yapmıyorsan kim senin için bir şeyler yapacak? Sen kendi yaralarını kendin sarmadan kim sana yardım edebilir gerçekten? Eğer başkaları için önemli olmadığını hissediyorsan ilkönce kendine şunu sormalısın: Ben kendim için önemli miyim? Seninle bir yolculuğa çıkacağız bu kitapla birlikte. Her insanın içinde bir sağlıklı bir de sağlıksız bir "ben" vardır. Sağlıksız ben kontrolü devraldığında insan kendine zarar verir. İşte bu kitapla çıkacağımız yolculuğun amacı içindeki güzel insana yani sağlıklı bene ulaşmak. Bu yolculukta kaygılarınla baş etmek ve kafaya takmamak için hangi yöntemleri kullanabileceğini olumsuz düşüncelerini nasıl kontrol edebileceğini sağlıklı ilişkilerini geliştirirken sana zarar veren zehirli insanlardan kendini nasıl koruyabileceğini hangi alanlarda mücadele etmenin anlamlı olduğunu hangi alanlarda hayatı ve getirdiklerini kabullenmen gerektiğini içindeki değersizlik hissini nasıl yenebileceğini ve kendini nasıl dönüştürebileceğini keşfedeceksin. Hazır mısın bu yolculuğa?

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Beyhan Budak
  • Basım Yılı 2021
  • Sayfa Sayısı 201-250
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kendine İyi Davran Güzel İnsan - Beyhan Budak | Puslu Yayınları

2019 yılında yayımlanan Kendine İyi Davran Güzel İnsan, modern insanın yüklendiği roller altında kendine vermeyi unutması ve yarattığı sağlıksız benliğin zararları konularında farkındalık sağlar. Kitabın yazarı, psikolog kimliği sayesinde okuyucuyu, 216 sayfa boyunca kendini tanıma yolculuğuna çıkarır. Kendine İyi Davran Güzel İnsan kitabı ufkunuzu açacak farklı bir içeriğe sahiptir. Birçok kişi tarafından satın alınan ve fayda sağlanan Kendine İyi Davran Güzel İnsan yorum sayfasını inceleyerek içeriği hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Gerçek deneyimlerin paylaşıldığı bu sayfalar, karar verme aşamasında alıcı adaylarına büyük kolaylıklar sağlar. Kişisel gelişim kategorisinde büyük ilgi gören yazarın bu eseri, hem gençler hem de yetişkinler için mutlaka okunması gereken çok önemli bir rehber niteliği taşır.

  • Kabullenme öğrenmek
  • Kaygı kontrolü sağlamak
  • Sağlıklı sosyal ilişkiler geliştirmek

Kendine İyi Davran Kitap İçeriği ve Konusu

Kendine İyi Davran Kitap İçeriği ve Konusu

Kendine İyi Davran Güzel İnsan kitap türü olan psikoloji kitapları, bu konuda bilgi edinmek isteyen okuyucular tarafından çok tercih edilir. Yaşam koşuşturmasından sıyrılıp yaşamla ilgili bilgi edinmek isteyen kişiler, kişisel gelişim ve psikoloji kitaplarından yararlanmayı tercih eder. Bir uzmana danışmak, bilgilendirici yazılar araştırmak, okumak toplumun sağlıksız ilişki ve eğitim biçimlerini saptayıp düzeltmesi için önemli eylemlerdir. Kendine İyi Davran Güzel İnsan konusu itibariyle kişilerin benliğini tanıma ve daha iyi yaşam koşullarına ulaşma kılavuzudur. Bireyin kendini tanıma ve amacını belirleme çabasına yardım eden kitap, kendini gerçekleştirme güdüsü desteklenmediğinde oluşan kaygı bozukluklarını saptama açısından önemli bir yere sahip. Bu kitapla karanlıkta kalmış yönlerinizi aydınlatabilir, var olma serüvenine farklı açıyla bakabilirsiniz. İyileşme yolculuğunuza yardımcı olacak Kendine İyi Davran Güzel İnsan Puslu Yayıncılık basımıyla ulaşılabilir.

Kendi̇ne İyi̇ Davran Güzel İnsan Beyhan Budak

Kendi̇ne İyi̇ Davran Güzel İnsan Beyhan Budak

Gazetelerde köşe yazıları ve dergilerde öyküleri yayınlanan Budak, Türk Psikologlar Derneği üyesidir. 2019 yılında çıkan kitabı, Kendine İyi Davran Güzel İnsan oku tavsiyeleriyle büyük kitlelere ulaşır. 2020 yılında da 2. kitabı olan “Senin Suçun Değil-Geçmişin Yüklerinden Kurtulma Rehberi” isimli kitabı yayımlanır. İki çocuğa sahip olduğu bir evlilik yürüten Beyhan Budak, psikoloji eğitimini İstanbul Üniversitesi’nden alır. Psikolojik Danışma ve Rehberlik Bölümü için hazırladığı romantik ilişkiler konulu tezi ile ilk yüksek lisansını Gazi Üniversitesinde tamamlar. İstanbul Esenyurt Üniversitesi ise Klinik Psikoloji yüksek lisansı için ikinci durağı olur. Özel eğitim merkezi, Sağlık Bakanlığına bağlı bir Devlet Hastanesi ve TEDAŞ Genel Müdürlüğü’ndeki iş deneyimlerinden sonra kendine ait bir psikoloji merkezi kurar. Beyhan Budak, kendine ait Youtube kanalında yayınladığı videolar sayesinde de binlerce insana ulaşır.

Trendyol’da Online Alışveriş Avantajı

Trendyol’da Online Alışveriş Avantajı

Psikoloji ve birçok farklı alanında yazılmış kitaba ulaşmak isteyenler online alışverişi tercih eder. Kendinize ve sevdiklerinize hediye edebileceğiniz kitap çeşitleri için kategorileri inceleyerek kendinize uygun olanları bulabilirsiniz. Aradığınız ürünle ilgili merak ettiğiniz sorulara cevap bulmak için Trendyol’u ziyaret edebilirsiniz. İhtiyacınız olan her şeyi kolayca bulabileceğiniz online mağaza, Kendine İyi Davran Güzel İnsan kaç sayfa, basım yılı nedir, cilt türü gibi sorularınıza cevap verir. Zararlı ilişkilerden kurtulmak için size faydalı olacak bu kitaba ulaşmak için Kendine İyi Davran Güzel İnsan satın almak için inceleyebilirsiniz. Ürünü daha önce satın alanların yapmış olduğu yorum, puanlama ve öneriler bölümlerini incelemek, satın alma sürecini kolaylaştırır. Beğenilerinize attığınız ürünleri, geniş fiyat aralığı sayesinde karşılaştırabilir size uygun avantajları yakalayabilirsiniz. Kendine İyi Davran Güzel İnsan fiyat seçeneklerine ulaşabilirsiniz.